Merhaba kızlar, 5 aylık evliyim, benim sorunum eşimle hiç sohbet edemiyoruz. Ben konuşkan biriyim o hiç değil, hep susar. O hep susup , hiçbir konu açmadığı için ben konuşup, sohbet konusu bulmaya çalışıyorum. Örneğin dün akşam yaşadığımız durum, işi ile iglili bir şeyler sordum, düşünmek istemiyorum geriliyorum dedi, o zaman konuyu değiştireyim dedim depremle, haarpla ilgili bir şeyler anlatıyorum, susuyor, hiç ilgimi çekmiyor diyor, arkadaşım bir otele gitmiş çok övüyor, orayı anlatıyorum, off ya ne otelmiş diyor, kendi işimle ilgili bir şeyler söylüyorum, susuyor neden bir şey söylemiyorsun diyorum, bilmediğim bir konu hakkında ne yorum yapayım diyor
Artık beni sevmediğini , hiç ilgisini çekmediğimi düşünmeye başladım. Konuşkan biri hiçbir zaman değildi, arkadaşlarımızla dışarı çıkarız yemeğe , 2 3 saatte 10 cümle çıkar ağzından tamam ama artık ben konu açmaya çalıştıkca ve o ilgilenmeyince, kendimi boş konuşan salak biri gibi görmeye başladım :) Genel olarak evlilikler nasıl onu merak ettim, güzel sohbet edebiliyor musunuz eşinizle? Beni daha çok sevseydi,anlattıklarımla daha çok ilgilenir daha çok konuşur muydu? Sevgisini sorgulamaya başladım.