hıc küfür edermısınız???

ben kadına da erkeğe de cinsel organlar ve cinsellik çağrıştırıcı hiçbir küfrü yakıştırmıyorum..
bunları kullanmamaya dikkat ederek sinirlerime hakim olamazsam sağlam da küfür ederim ayrı mevzu.. hak etme ile alakalı.. bi de haberlerde çok küfrediorm artık ülkenin haline dayanamıorm elimde değil çok sinirleniorm..

ne kadar yakıstaramasak ta kufur etmıyor degılız,ben haberlerı cok ızlememeye calısıyorum,ınternetten bır kac haber okuyup bırakıyorum

Zivanadan cıkarılınca ettigim oldu. Son zamanlarda özellikle.

Icimden ederim, ya da yakin arkadaslik ortamimda bir kisiye hitaben degil de lafimin icinde kufur gecebilir. Ama onun disinda disimdan kufur etmem. Kimse duymamali agzimdan kufur, kendime yakistiramam.

en nefret ettiğim şey bilinçli olarak hayatta yapmam ama bir gün öyle bir sinirlenmiştim ki ağzmdan kaçrdım ynımda iki erkek arkadaşım vardı sustum kıpkırmızı oldum zaten en yakın arkadaşlarımdı hiç birşey demediler demezlerde açık sözlüdürler ama biri benden duyunca çok hoşuna gitmiş kendidsi eden bi insandırda benden duyması baya komik oldu doğal olarak

Ederim zivanadan çıktığım zamanlarda tabi agzimdan çıkanı kulagim duymaz
Kardeşimin yada çok yakin arkadaslarim yanimdaysa rahat konusurum. Bazen kufur iyi deşarj edebiliyor
Ama yine de iyi bisey değil kizlar siz siz olun etmeyin eylemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…