haketmıs bence :)Şimdi size bir şey anlatacağım: bugün bir avmde tuvalete gideyim dedim tuvaletin kapısıda kilitli değildi.yavaşça ittirmeye çalıştım meğer içerde birisi varmış hemen kapattı yani görmedim bile.kadın kapıyı çalsanıza diye öfkeli öfkeli söylenmeye başladı bende pardon dedim.kadın devam edince kapıyı kitlememişsin ben nerden bileyim dedim.mıy mıy mıy abuk subuk konuşmaya devam etti.bende acayip sinirlenip bağırdım bana ruh hastasımısın sen kafayımı yedin diye birde hakaret etti.ben iyce küplere bindim yani bir dövmediğim kaldı ki ben o haldeyken en ufak hakareti bile etmedim ona.sonra içimden bastım küfürü.hakediyor ama aaaaa.bir de üniforma giyen bir kadına otoparka nerden gidiliyor acaba diye sorunca kadının bilmiyorum diyerek yaptığı itici hareketi görseydiniz dondum kaldım:))) hadi gelde küfür etme ama içinden tabi.
bu bolumu dun ızledım youtube dan bayıldım yaa nasıl kufur edıyor :)
benim içim dışım birdir :)İçimden ve dışımdan ettiğim küfürler farklıdırDışarıda dışımdan etmem
sevgılının seyıyle kufur etmemek gerek :)ederim.
hatta sevgilim hep der;
olmayan şeyinlemi mikeceksin diye
sorun değil ha senin ha benim derim
bu bolumu dun ızledım youtube dan bayıldım yaa nasıl kufur edıyor :)
ama bippppppp cekmısler hepp :)
ama bippppppp cekmısler hepp :)
o bölümü bipsiz ızlemek guzel olurdu ama soyledıgınde haklısınn :)Bipsiz olsa zaten kanal ömür boyu kapanır
galıba en cok ıs ortamında edıyoruzz,ben samımı arkadaslarım yanında cok ederım bazen adını kullanmadan kız o.... der oyle baslarım cumleye :)İcimden ederim genelde calistigim doktorlara
Ya da kiz arkadaslarimn yaninda saydiririm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?