hıc küfür edermısınız???

İçimden en alasını ederim, dıştansa leydilik okulundan mezun bir hanımefendi gibiyim.
Şaka bir yana,küfrü zayıflık olarak görüyorum. Açıkça küfür ettiğinizde, karşı tarafa da bu zayıflığınızı gösteriyorsunuz. Bu açıdan soğuk kanlı bir insanım. Mantıklı konuşarak ve altta kalmayarak, haklıyken haksız duruma düşmeyerek, sakinliğimi koruyarak karşı tarafı delirtmeyi tercih ederim. Güç benimle olsun!

Sinirlenmişsem yanımda da yakın tanıdıklarım varsa her türlü söverim.... bildiğim bütün küfürleri ederim... hırsımı alamam yeni küfürler bile üretebilirim... Karşılıklı kavga sırasında gerçekten haketmişse karşımda ki onada her türlü s... git yapıştırırım.... bazı durumlarda da diyalog yoksa eğer... bakışlarımla gülüşümle ederim... ne yapayım bende sinirimi stresimi böyle atıyorum....

bız bayanların agzına yakısmaz ama hayatın ıcınde sınırlenıp kımı zaman argo kelımeler kullanabılıyoruz
sızlere sorum hıc kufur edermısınız ???

çok nadir. çileden çıkmam lazım. genelde mal mısın oglum sen, hay ben senin çanağına der susarım. ama içimi seslendiren kimse yok şükür :O

Başkalarının yanında küfür etmem ama eşimin yanında bazen bişeylere kızdığımda küfür edebiliyorum

sesli olarak eden biri değilimdir içimden ediyorum dayanamıyorum bazı insanlara

etmiyorum ya hemde hiç

beceremiyorum küfür etmeyi içtende dıştanda
sinirlendiğim de tek söylediğim laneeet olsun Allah kahretsin oluyo

Sadece trafikte çok sinirlendiğimde ederim.
Tabii arabada genelde yanlız olduğumdan kimse duymaz.

bız bayanların agzına yakısmaz ama hayatın ıcınde sınırlenıp kımı zaman argo kelımeler kullanabılıyoruz
sızlere sorum hıc kufur edermısınız ???

Ohoo...

Noktalama işareti kullanır gibi küfür edenleri itici buluyorum ama yeri geldiğinde de yapıştırmak lazım ne bileyim :) Gerçi bazı kadınlar hakikaten çok naif bir duruşa sahip oluyorlar onlara yeri geldiğinde de yapıştırmak olmaz sanki.

hak edene edıceksın salon kadını cızgımden cıkabılıyorum bazen yakısmıyor belkı ama mecbur bırakıyolar şahsenn

Bende içimden saydiririm tek basimaykende cok sinirliysem soylenmeye baslarim sonra bi bakarim salya sumuk olmusum

En son kayınvalideme sinirlenmiştim. Evde yalnızdım, önce kapıyı camı kapadım. Sonra ağzıma ne geliyorsa saydırdım.
Hak etmişti o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…