ıcınden mı yoksa dışardan da duyuluyo mu,eger eşin duyarsa sıkıntı ...Aynen valla nobetten çıktığım zaman evde terör
Özellikle nobetten çıktıktan sonra eve gidiyorum...evin halini görünce başlıyorum sovmeye eşime kızıma ağzıma ne gelirse..kendimi desarj etme seklim aynen
ben birkere kayınvalıdeme küfür ettim haketti amaa zilli :)En son kayınvalideme sinirlenmiştim. Evde yalnızdım, önce kapıyı camı kapadım. Sonra ağzıma ne geliyorsa saydırdım.
Hak etmişti o da.
nasıl haketti kiben birkere kayınvalıdeme küfür ettim haketti amaa zilli :)
eşimi kışkırtmış o da geldı bana sataştı ,içimden agzıma ne geldıyse soyledım bendenasıl haketti ki
kaynanan duydu mu kieşimi kışkırtmış o da geldı bana sataştı ,içimden agzıma ne geldıyse soyledım bende
noktalama ısretlerını kullanabılırsınn,bende onlarınn ...............................şu an aşırı sövmek istiyorum da banlancam ondan yazamıyorum ben bu yuva yıkan marifetmiş gibi topikler açanların taaa.... demek istiyorum
yok duymadı tabikikaynanan duydu mu ki
yok duymadı tabiki
işte noktalama olmuyor ya yerini tutmuyornoktalama ısretlerını kullanabılırsınn,bende onlarınn ...............................
hak ediyorlar ama yaaaaeşimi kışkırtmış o da geldı bana sataştı ,içimden agzıma ne geldıyse soyledım bende
Aynen valla nobetten çıktığım zaman evde terör
Özellikle nobetten çıktıktan sonra eve gidiyorum...evin halini görünce başlıyorum sovmeye eşime kızıma ağzıma ne gelirse..kendimi desarj etme seklim aynen
Ses tonum yüksektir...ben saymaya başlayınca eşim Binadaki herkes valla duyuyorsa da umrumda değil...bende sitresimi yorgunlugu atma şeklim oldu eşim de alışık yani...ama kizdigim zaman kim olursa olsun Söverek kavga ederimıcınden mı yoksa dışardan da duyuluyo mu,eger eşin duyarsa sıkıntı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?