Çok sağolun evet iyileşmem uzun sürdü çok sabır isteyen bir hastalık çok zor şeyler yasadım en kötüsü umudumu kaybetmistim bırakmıştım kendimi ama artık bende çaba gösteriyorumTebrik ederim çok sevindim..
Tamamıyla birden eski haline dönememen normal endişe etme zamanla atlatacaksın.
Neşe dolu bir hayatın olsun
Çok sağolun evet iyileşmem uzun sürdü çok sabır isteyen bir hastalık çok zor şeyler yasadım en kötüsü umudumu kaybetmistim bırakmıştım kendimi ama artık bende çaba gösteriyorum
Evet söylemiştiniz cook teşekkür ediyorum desteğiniz güzel dilekleriniz için iyi ki buraya yazmışım artık daha çok umudum var ve bende çaba gösteriyorum bu karanlıktan çıkmak için umarım bu günleri unutur ve birdaha asla yaşamayızCanımmm..Ben sana söylemiştim, bu daha ne ki.. Eskisinden de çok anlayacaksın hayatın değerini
Çok sevindim, inşallah çok daha iyi olursun ve bir daha yaşamazsın
Ben de hayvan sevgisiyle yükselttim ruh halimi..kedi köpek ne görsem atlayıveriyorum. Bu kadar mı iyi gelir, şaşkınım cidden :)Zamanla çok daha iyi olacaksınız . Benim anksiyete bozukluğum vardı . Zevk almıyordum hayattan ama şuan çok mutluyum ve ilaçlarım işe yaramamıştı ilk başta 2 defa değiştirdim şuanki ilaçlarım çok iyi geliyor . artık doya doya gülebiliyorum ve ilaçlar İnsana cesaret veriyor yolda bulduğum kedi köpeklere sarılıyorum. kedi sevmek çok rahatlatıyor tavsiyemdir :)
Geçmiş olsun çokça sabır gerektiren bir süreç Allah kolaylık versin :)
Ahahhah teyzemlerin kedisi var sürekli oradayım kedi artık beni görünce koltuğun arkasına saklanıyor bıktıBen de hayvan sevgisiyle yükselttim ruh halimi..kedi köpek ne görsem atlayıveriyorum. Bu kadar mı iyi gelir, şaşkınım cidden :)
Kedi de anksiyete olmuşAhahhah teyzemlerin kedisi var sürekli oradayım kedi artık beni görünce koltuğun arkasına saklanıyor bıktı
Henüz tam atlatmış olamasamda atlatabilmek için elimden geleni yapıyorum :) çok sagolunbu süreci atlatmanıza sevindim. umarım bundan sonrası çok daha iyi olur.
HahahhahahahahKedi de anksiyete olmuş
Çok sagolunGüzel şeylerin olması zaman alırmış :)
Hepsi geçecek siz buna inanın yeter ki.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?