Hiç kurtulamıycam zannediyordum

Ne güzel sizede çok geçmiş olsun çok severim bende kedileri alıp beslemeyi bile düşünüyorum hatta:)

Serotonin yükselmeye başlamış :)
Sana demiştim ; hayatta hiçbir şey kalıcı değildir.
Hepsi geçecek bu günler geride kalacak.
Ve sen bu sınavdan daha güçlü bir kadın olarak çıkacaksın.
Ben inanıyorum sen de inan !

O kadar ağır bir depresyonda olsan gelip te buraya yazamazdın.
Şimdi değilim zaten üç aydır önce geçirdim ağır depresyon bırakın telefonu elime almayi afedersiniz tuvalete gidemiyordum şimdide iyileştim sayılmam ama iki üç ay öncesine göre daha iyiyim

Inşallah evet geçiyor galiba yani en azından geçmesi için bende çaba gösteriyorum artık çok sagolun:)

Nasil oldu bu.Ben iyilesemiyorum.zCok guzel mutlu oldum adina.Huzurun daim olsun.

Şimdi değilim zaten üç aydır önce geçirdim ağır depresyon bırakın telefonu elime almayi afedersiniz tuvalete gidemiyordum şimdide iyileştim sayılmam ama iki üç ay öncesine göre daha iyiyim
Nasil oldu bu .Ilac mi?

Yalvarırırm nasıl yaptığını söyle
En büyük yardımcım ilaç oldu bitkisel hayattan kurtulmamı sagladı hala iyileştim diyemem hala hayattan zevk almıyorum bir şey yapmak gelmiyor içimden hatta bugün kaygım tavan yaptı hastalıkla ilgili ama zorlada olsa dışarı çıktım düşünmemeye çalıştım en önemlisi umut daha iyi olacağıma dair umudum var biliyorum ki eğer umudumu kaybedersem o karanlıktan birdaha hiç çıkamıycam

Nasil oldu bu .Ilac mi?
Tam olarak iyilestim diyemem ama ilacın çok etkisi oldu tabi bütün gün çaresizce yatıyordum dünyayla iliskimi kesmistim ilaç sayesinde vücudum biraz toparladım sizdemi bu rahatsızlığa sahipsiniz

Tam olarak iyilestim diyemem ama ilacın çok etkisi oldu tabi bütün gün çaresizce yatıyordum dünyayla iliskimi kesmistim ilaç sayesinde vücudum biraz toparladım sizdemi bu rahatsızlığa sahipsiniz
Benim yillardir gecmiyor.Calismak iyilesmemi engelliyor cunku is ortamlari cadi kazani.Calisma arkadaslarim hep anasinin gozu.Evde oldugumda daha mutluyum.Ayaklarim geri geri gidiyor mutsuz ediyor
Aldigim ilaclar gr fayda etmiyor yine de kullaniyorum.Kendimi iyi hissettigim cok az gun var malesef.O da rahat biryerde huzurlu biryerde fazla mesai olmadan calistigim zamanlar
Ozamanlar bile mutluluk bombasi olmuyorum enazindan cok kotu hissetmiyorum
Ama bu guzel is ortami %98olmuyor.Kendimi zorluyorum iliskilerde iyi gorunmek icin.Bu da stres veriyor bana.Daha da mutsuz ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…