Ne güzel sizede çok geçmiş olsun çok severim bende kedileri alıp beslemeyi bile düşünüyorum hatta:)Zamanla çok daha iyi olacaksınız . Benim anksiyete bozukluğum vardı . Zevk almıyordum hayattan ama şuan çok mutluyum ve ilaçlarım işe yaramamıştı ilk başta 2 defa değiştirdim şuanki ilaçlarım çok iyi geliyor . artık doya doya gülebiliyorum ve ilaçlar İnsana cesaret veriyor yolda bulduğum kedi köpeklere sarılıyorum. kedi sevmek çok rahatlatıyor tavsiyemdir :)
Geçmiş olsun çokça sabır gerektiren bir süreç Allah kolaylık versin :)
Ne güzel sizede çok geçmiş olsun çok severim bende kedileri alıp beslemeyi bile düşünüyorum hatta:)
Şimdi değilim zaten üç aydır önce geçirdim ağır depresyon bırakın telefonu elime almayi afedersiniz tuvalete gidemiyordum şimdide iyileştim sayılmam ama iki üç ay öncesine göre daha iyiyimO kadar ağır bir depresyonda olsan gelip te buraya yazamazdın.
Inşallah evet geçiyor galiba yani en azından geçmesi için bende çaba gösteriyorum artık çok sagolun:)Serotonin yükselmeye başlamış :)
Sana demiştim ; hayatta hiçbir şey kalıcı değildir.
Hepsi geçecek bu günler geride kalacak.
Ve sen bu sınavdan daha güçlü bir kadın olarak çıkacaksın.
Ben inanıyorum sen de inan !
Inşallah çok sagolundahada iyi olacaksınız hayat herşeye rağmen güzel...
Çok teşekkür ederim hastalık yüzünden sinavlarıma girememiştim iyileşince okula devam etmeyi düşünüyorum inşallahkendıne hedefler koy vaktını bos gecırme :)
hersey gönlünce olsun
Daha önceki konumda üç ay önce ağır depresyon geçirdiğimi yazmıştım umutsuz ve çaresizdimhayat bitmişti sanki benim için bu hastalığın içindeyken hiç kurtulamıycam bu durumdan hep böyle kalıcam gibi geliyordu sadece ölmek istiyordum ama sanırım artık yavaş yavaş iyileşiyorum tabi hala eski günlerimdeki gibi yaşamayı çok seven etrafına neşe saçan biri değilim ama en önemlisi artık umudum var kendimi toparlamak için bende çaba gösteriyorum bu hastalığı yaşamış yorum yapan arkadaşlar vardı yazdığı yorumlarla bana en önemli şeyi vermişlerdi umut... Hepinize çook teşekkür ederim ve sanırım bu karanlık kuyudan yavaş yavaş çıkmaya başladım
Hmm tamam o zamanŞimdi değilim zaten üç aydır önce geçirdim ağır depresyon bırakın telefonu elime almayi afedersiniz tuvalete gidemiyordum şimdide iyileştim sayılmam ama iki üç ay öncesine göre daha iyiyim
Daha önceki konumda üç ay önce ağır depresyon geçirdiğimi yazmıştım umutsuz ve çaresizdimhayat bitmişti sanki benim için bu hastalığın içindeyken hiç kurtulamıycam bu durumdan hep böyle kalıcam gibi geliyordu sadece ölmek istiyordum ama sanırım artık yavaş yavaş iyileşiyorum tabi hala eski günlerimdeki gibi yaşamayı çok seven etrafına neşe saçan biri değilim ama en önemlisi artık umudum var kendimi toparlamak için bende çaba gösteriyorum bu hastalığı yaşamış yorum yapan arkadaşlar vardı yazdığı yorumlarla bana en önemli şeyi vermişlerdi umut... Hepinize çook teşekkür ederim ve sanırım bu karanlık kuyudan yavaş yavaş çıkmaya başladım
Nasil oldu bu.Ben iyilesemiyorum.zCok guzel mutlu oldum adina.Huzurun daim olsun.Daha önceki konumda üç ay önce ağır depresyon geçirdiğimi yazmıştım umutsuz ve çaresizdimhayat bitmişti sanki benim için bu hastalığın içindeyken hiç kurtulamıycam bu durumdan hep böyle kalıcam gibi geliyordu sadece ölmek istiyordum ama sanırım artık yavaş yavaş iyileşiyorum tabi hala eski günlerimdeki gibi yaşamayı çok seven etrafına neşe saçan biri değilim ama en önemlisi artık umudum var kendimi toparlamak için bende çaba gösteriyorum bu hastalığı yaşamış yorum yapan arkadaşlar vardı yazdığı yorumlarla bana en önemli şeyi vermişlerdi umut... Hepinize çook teşekkür ederim ve sanırım bu karanlık kuyudan yavaş yavaş çıkmaya başladım
Nasil oldu bu .Ilac mi?Şimdi değilim zaten üç aydır önce geçirdim ağır depresyon bırakın telefonu elime almayi afedersiniz tuvalete gidemiyordum şimdide iyileştim sayılmam ama iki üç ay öncesine göre daha iyiyim
En büyük yardımcım ilaç oldu bitkisel hayattan kurtulmamı sagladı hala iyileştim diyemem hala hayattan zevk almıyorum bir şey yapmak gelmiyor içimden hatta bugün kaygım tavan yaptı hastalıkla ilgili ama zorlada olsa dışarı çıktım düşünmemeye çalıştım en önemlisi umut daha iyi olacağıma dair umudum var biliyorum ki eğer umudumu kaybedersem o karanlıktan birdaha hiç çıkamıycamYalvarırırm nasıl yaptığını söyle
Tam olarak iyilestim diyemem ama ilacın çok etkisi oldu tabi bütün gün çaresizce yatıyordum dünyayla iliskimi kesmistim ilaç sayesinde vücudum biraz toparladım sizdemi bu rahatsızlığa sahipsinizNasil oldu bu .Ilac mi?
Benim yillardir gecmiyor.Calismak iyilesmemi engelliyor cunku is ortamlari cadi kazani.Calisma arkadaslarim hep anasinin gozu.Evde oldugumda daha mutluyum.Ayaklarim geri geri gidiyor mutsuz ediyorTam olarak iyilestim diyemem ama ilacın çok etkisi oldu tabi bütün gün çaresizce yatıyordum dünyayla iliskimi kesmistim ilaç sayesinde vücudum biraz toparladım sizdemi bu rahatsızlığa sahipsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?