Hiç kurtulamıycam zannediyordum

Benim yillardir gecmiyor.Calismak iyilesmemi engelliyor cunku is ortamlari cadi kazani.Evde oldugumds daha mutluyum.Aldigim ilaclar gr fayda etmiyor yine de kullaniyorum.Kendimi iyi hissettigim cok az gun var malesef.
Bende bundan çok korkuyorum bu hastalık bir bulastımı birdaha gecmiyormus sürekli tekrarliyormus birdaha aynı şeyleri yaşamaya nasıl dayanırım bilmiyorum ne yaparsam yapayım bu korkuyu atamiyorum siz böyle diyince yine başladı kaygım

Herkes bir olmaz oyle dusunme.Bak sen ilaca cevap vermissin.Ustekik calismiyorsun.Neguzel bir iyilesme donemi.Yasin da genc.Cabuk gecer.

Ben depresyonla tanistim. Yerle yeksan yasamayi iyi bilirim. Ilac bana etki etmemisti. Daha dohrusu beni robotlastirmisti, dusunemeyen ruhsuz hissiz biri yapmisti. 4 ay sonra birakmistim. Yaptigim dogru degil biliyorum. Biraz zor olsa da kendi kendime yendim ben. Iyilesme surecim biraz uzasa da... bir hobi edinin ve kendinize vakit ayirin. Ara sira sevdiginiz seyleri yapmayi da ihmal etmeyin. Gecmis olsun.

Çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…