hiç mi iyi kaynana yok ??

Benim kayınvalidem
Ben çok şanslı olan gruptanım sanırım,annemin şanslılığını bende yaşıyorum.
Babannemle annemin arası halamların yengemin amcamın dedemin arası hep çok iyiydi.Zaten bu şekildeki bir aileden çıkıp kayınvalide sorunu yaşasaydım depresyona girerdim herhalde:bbo:
Çok mutlu bir kayınvalidem var..O kadar mutlu ki,etrafında olumsuz olan herşeyi bile çeviriyor mutluluğa.
Evindeki bereketi bolluğu 4 çocuğuna yansıtıyor.Bizden geçiyorum Taa buradan görümceme bile her gitmesine tereyağını,pidesini,reçellerini,domateslerini götürür.Hepimize de yapar.
Ara ara kırıldığım gücendiğim lafları olmuyor mu oluyor.Ama benimde oluyordur farkında olmadan kötü niyetle söylemediklerimden.
Karşısındaki insandan çay bile beklemez,kalkar alır elinden yakalamazsak.Ki kayınpederim hiç ama hiç koydurtmaz çayını.
Gelip gitmeyi sorun etmez,biz yapışırız ona.Evet net bi cümle yapışırız.Sohbeti,kahkası,hayata bakış açısı filan çok pozitiftir.30luk gençlere taş çıkarır o enerjisiyle.
Hiç bir şeyi yadırgamaz,maddi durumuna hayat tecrübesine görmüş geçirmişliğine rağmen çok mütevazidir.
Dolu dolu yaşadığı bir hayatı var.İmrenmemek imkansız bu yaşında.60a merdiven dayamasına rağmen tek bi gün ojesizz makyajsız çıkmaz sokağa,evi pırıl pırıldır,misafirini ağırlar,haftada iki gün günü vardır.Bide bizle uğraşırsempatiksalakcinni
Çok şanslıyım ben,dilerim kızımda ben gibi şanslı kesimden olur.Anansının bahtı kızının tahtı demişler ..

Hakikaten oluyor mu? anlattığın kadın bal-kaymak gibin zemuszemus
İnsan bu kadar pozitif bir kadının karşısındaki kasıtlı olarak kıracağına inanmaz ki zaten, dolayısı ile de kırılmaz...

Kısacası k.validen hayata olumlu bakan pozitif yaşayan biri ve dolayısı ile etrafına mutluluk saçıyor. Allah muhabbetinizi bozmasın

Oluyor tabi,insan kardeşine kırılıyor yeri geliyor.
Ama iyi niyetini biliyorum.Diyorum ya belki bazen bende farkında olmadan bir cümleyle kırabiliyorumdur onu.
Ama hiç lafı olmuyor yüze gelmiyoruz birbirimize.Gözünün üzerinde kaşın var dememiştir.Hepimize öyle.Etrafına öyle.Sosyalliğininde etkisi vardır sanırım mutlu olmasında.Kadının kafasına takacak bir sorunu yokki bide.4üde evli çocuklarının,alnının akıyla kurmuşlar yuvalarını,hepside yerlerinde yuvalarında mutlu,bir saygısızlık yok,maddi bir bozukluk yok,bizi oturup beklemiyor biz o evdeyse gidiyoruz.Böyle bir kadının zaten gelinle uğraşacak neyi olsunki..

Amiiiin.... cnm... ne güzel iste... =) hosuma gitti benim senin yazdiklarin... iyi olanlar'in da oldugundan emindiim... kaydirigubbakcemile5

a.syerimseniben

Süpermis :) Allah bozmasiin cnim... ne guzel yaaa..
darisi basimiza insallah sırnaşık şey

:lepi: :lepi: dogru

tabıkıde var. benım annem melek gıbıdır.oğlundan cok benı dusunur benı her ıkı gune bı arar anne kız gıbıyızdır hıc bıseyımızede karısmaz( 41 kere masallah )

ben çok seviyorum anneciğimi.. aynı şekilde o da beni bu benim gelinim demedi kimseye kim sorarsa kızım dedi.. her türlü konuyu konuşurum herşeyi yaparım onunla bazen arkadaşım bazen annem bazen dostum herşeyim olur benim

bence.. çok guzel bi gelin ve kayinvalide iliskisi...:):) olumunekankayizsmile
bence iyi geçinmek laziim herkesle... 3 günlük dunya ... yani bize ne kalicakki hiç bisey...
sonuçta bi insan'in kalbini de kirmamak gerekir:) boshayallersmile
Allah bizlerede boyle kayinvalideler nasip etsin insa'Allah... , kizlarindan ayirt etmeyen.. çok seven..., boyle bi suru beklentisi olmayan...
ins ya Rabbimm :Saruboceq:

allah razı olsun iyidir kayınvalidem ama patavatsızdır,bi gatam olduğunda adam gib söylemez ilginç söyleme yöntemi var,oğlunu bana karşı kışrttı,oğlunu torunun kıskanır,düşünmeden konuşur,ilginç yaa dışarıya çok iyi bana değişik.....ama ben şimdiye kadar ağzımı açıp bişe demedim sırf saygımdan..başkasına anlatsam şaşırıyo insanla ya gerçekten böylemi iyee ......... içi beni dışı sizi yakar!!!!!!!!

bana derki seni kızım gibi görüyorum der bi sorunum olsa üzgün olsam farkeder ama kızım bi sıkıntın mı var diye sormaz....oğluma kıyafet aldım aman pazarda var bundan dedi pahalı diyo..güle güle giysin demez hemn parasını fiyatını sorar

var taBi ki.. Benim de müstakBel kayınvalidem iyidir.. hiç ağriyip incinmedim.. herşeyimi düşünür sağ olsun, Allah Başımızdan hiç eksik etmesin inşallah.. Benim her konuda fikrimi alır, Beni önemser, değer verir, oğluyla olan sevgimize saygı duyar zaten en önemlisi de bu.. aramızda mezhep farklılığı olmasına rağmen Bir kere Bile Bunu sorun haline getirmedi.. asla dile Bile getirmedi.. saBah kahvaltımızı hazırlar, sevdiğim yemekleri yapar, daha ne yapsın.. aramızda çok güzel Bir saygı vardır.. o da Bana karşı çok saygılıdır, Ben de öyleyimdir..

benim kaynanam da bitane opuyorumnanaktan aslında biraz da gelinlere iş düşüyor. bendeniz kaynanamın bir dediğini iki etmem. saygıda kusur etmem, ne derse tamam annecim derim. çok mu yağcı bir gelinim? :asigim: gül gibi oğlunu almışım daha ne olsun yaaaa :teytey:

iyi kaynana olmaz olurmu hiç ama onlarada çirkef gelinler düşüyor güzelim. bir iyiye bir kötü dünya öyle dengelenirmiş zaten. allah iyi insnalarla karşılaştırsın herkesi.

var var
benimki mesela
çok çok iyidir sağolsun
bi kötülüğünü görmedim şimdiye kadar
hata çok iyiliklerini gördüm anlatmaklan bitmez
kötü kaynanalar gibi dırdır etmez, oğlunu benden kıskanmaz, hiç birşeyimze karışmaz
tam aksine çok hoş sohbettir, hiç bir özel günümüzü unutmaz mutlaka arar sorar hediye alır...
kızı yok
o yüzden beni kızı gibi görüyor
helede kızım doğduktan sonra kadına bi haller oldu
devamlı bize bi kız torun verdiğin için sana nekadar teşekkür etsem azdır diye boynuma sarılıyor kaydirigubbakcemile3
iyidir yani kayınvaldem sağolsun
nişanlılık döneminde bazı sıkıntılar yaşamıştık ama o ozamanki stressli günlerden kaynaklanıyordu
onun kadar benimde hatam oldu tabii
geçti gitti zaten üzerinden 5 sene geçti
Allah bozmasın aramız çok iyidir
hata bugün çarşıda işlerim var alışveriş felan yapasım geldi
kızımı babasıylan yolladım işe giderken babannesine bırakacak
ben işlerim bitince oraya geçicem hep beraber iftarımızı yapıp eve dönecez
böyle arada kızımı yoluyorum ona
hem benim işime geliyor hemde kendiside çok mutlu oluyor
tabii kızımda çünkü oda babannesini çok seviyoryerimseniben

kayınvalidem bana karşı çok iyidir... her konuda yanımdadır, destek olur... doğumdan sonra bana ve bebişime çok iyi baktı, hasta olduğumda ilgilenir.. çocuk eğitimi konusunda ben ne dersem o olur, itiraz etmez... oğlumla ilgili kararları biz veririz... biz aynı apartmanda oturuyoruz ama biz çağırmadan habersiz asla gelmez...

bu sayfaya hep iyi kayınvalideler yazılmış ama ne yazıkki ben pek iyi şeyler yazamayacağım...
Kayınvalidem bugüne kadar bana birkere bile kızım dememiştir hep ismimle hitap etmiştir
hiç konuşacak bir ortak noktamız yok başbaşa kaldığımızda hiç bişe sormaz ne annemi ne babamı
anneme babama giderken bi selam söyle bile demez...
geçen iftara geldiklerinde güllaç yapıp getirmiş ali çok sever ona güllaç getiridim dedi işin komiği
bende ogün güllaç yapmıştımkaydirigubbakcemile3
ben kızımı verirken üzülmedimde oğlumu veririken çok üzüldüm diyen bir kayınvalidem var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…