hiç mi mutlu olan ilişkisi güzel giden birisi yok ??

aksht6831

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
91
0
26
Aksaray
arkadaşlar bu topiklere bakıyorum bazen tabi hepsine bakma fırsatım olmadı ama herkesin ilişkisi kötü sıkıntılı yokmu ilişkisi düzgün giden gelin burda konuşalım :)

benim de çok güzel giden bir ilişkim var :)) elbette sorunumuz var ama bu ikimizden kaynaklanan sorun değil... tek sorun sevgilimin henüz işinin olmamaması ve benim çok güzel bir işim olması...

Maşallah ama benim güzel giden bir ilişkim var.
Ha hiç mi sorun yaşamıyoruz dersen yaşıyoruz elbette.
Mesela şu 1.5 aydır ilişkimiz en zor sınavını veriyor belki de,
Ama yine de herşeye rağmen kenetlenmeyi biliyoruz şükürler olsun

Şu son 3 gündür iyiyiz şükür

Ama arada kanlı bıçaklı da oluyoruz

Ne demiş Bülent Ortaçgil;

"Aşk bir dengesizlik işi, sensiz olmaz.."

yazmak konusunda tereddütte kaldım
insanın kendi nazarı bile değebilirmiş bazen
bizimde nerdeyse bir haftadır sorunumuz yok

9 gün önce 3.yılı devirmiş oldugumuz bir ilişkim var,,1 yıl kadar önce oldukça kötü durumdaydık fakat son zamanlarda birbirimize tekrar aşık olduk ve ilk gün ki kadar mutluyuz,Allah'ım bozmasın :)

arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ve mutlulugunuzun kat kat daha fazla olmasını diliyorum :)

tabi hiçbir ilişki sorunsuz olmaz ama önemli olan karşılıklı saygıyla ve destekle tüm sorunları aşabilmek benimde var iki yıllık ilişkim şükür rabbime çok mutluyum herşeye rağmen :)) bide hepinize maşallah deyim de nazar değmesin :))

Allahım hepmıze yardım etsın ve herkesı mutlu etsın sevdıgınden ayırmasın cok zorluklar yasıyoruz ama cok sukur herseye ragmen beraberız ınsallah herkes mutlu our ya :))

benim de çok güzel giden bir ilişkim var :)) elbette sorunumuz var ama bu ikimizden kaynaklanan sorun değil... tek sorun sevgilimin henüz işinin olmamaması ve benim çok güzel bir işim olması...

herşeyin hayırlısı olsun demeliyiz her zaman ve sabır sabrın sonu selamettir :)

Düzgün ilişkisi olan kişiler tabii ki var. bu kişiler de ilişkilerini ''düzgün'' hale getirmek için bi çok sınavdan geçerek bunu başardılar.allah bize de nasip etsin.bu sayfaya değil de, evlenmek ve birbirlerine kavuşmak için gün sayanların sayfalarına bak, göreceksin:)

benim 8 senelik iliskimin sonunda 2 ay önce nisan yaptik

ama tabiki bu 8 sene zarfinda hersey güllük gülistanlik olmadi,yeri geldi kavga ettik

yeri geldi cok iyiydik..

ama masallah diyim nisanlilik dönemi iyi gidiyor..

iliskilerde her zaman süper olmuyor..birde benimki uzaktan yürütülen birseydi.

cnm önce tebrik ediyorum rabbim ayırmasın en kötü gününüz böyle olsun :)
tabi herşey mükemmel olmuyo ama aklı başında iki insan herşeyin üstesinden gelebilir ..:)

2 yıllık bi ilişkim var, çok ama çok mutluyum deli gibi aşığız en önemlisi de onun aşkını çok iyi hissedebiliyorum.. :))

kızlar bu konu çok hoşuma gitti
boş bırakmayalım
herzaman herşey güzel olmaz
sorunlarımız olduğunda burda paylaşıp çözüm arayalım ne dersiniz?

çok garip değilmi deli gibi seviyoruz sevildiğimizden de eminiz nasıl bi duygu olduğunu bi türlü çözemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…