hiç mi mutlu olan ilişkisi güzel giden birisi yok ??

sanırım böyle bir topiğe ihtiyacım vardı...

bazen gerçekten dertleri okuya okuya kendi ilişkimde kusur arar olduğumu hissediyorum..

sürekli bir erkeklere güvenmeyin yorumları, her şeye şüpheci yaklaşımlar falan..
isyan edesim vardı benim de, hiç mi ilişkisi güzel olan yok doğru dürüst sabredin diyen yok...

ne demiş Oğuz ATAY;
"iyi geçinmek iki kişinin kusursuz olmasıyla değil,
birbirlerinin kusurlarını hoş görmesiyle olur! "

öyle de doğru demiş ki, elbette ki oluyor hatalar ama ne oluyor, geçinmeye gönlüm var diyorsun, sevgimiz ve saygımız var diyorsun şükredip atlatıyorsun...

mutluyum bende her şeye rağmen..
varlığına şükrettiğim ve beni hala heyecanlandırmayı başaran bir sevgilim var

Bende varımm :) kızlar benimde 6 yıllık bi ilişkim var tek sorunsa ilşkiye ta lisede başlamamız ve üniyi daha bu sene bitirio olmamız uzun ilişkisi olanlar beni anlar bi süre sonra artık sonuçlansın istiyorsun ama iş askerlik gibi sorunlar yakanı bırakmıyor insallah direk atanırda daha fazla beklemek zorunda kalmayıız

katılıyorum sana
aldatanlar aldatılanlar yalanlar çekişmeler...
dönüp kendime bakıyorum
acaba bende de sorun olabilir mi diye

Varr Allaha şükür 23 yılı bitirdik.Öyle hergün mutlululuk yada mutsuzuk diye bir şey yok acısıyla tatlısıyla hayat akıp gidiyor.Ufak tefek kırgınlıklar küsüp barışmalar hayata dahil olan şeyler.Önemli değil.Ama buradaki mutsuzlukların çoğu ihanet ve şiddet .Bunlar olduğu halde sürüp giden şeyin adıda bence ne birliktelik ne evlilik mecburiyetten birbirine katlanma.

kesinlikle sizi anlıyorum...
bizde liseden beri birlikteyiz ve daha bizim üniversiteler bitmedi..

o kadar istiyorum ki, bir bitse her şey de sıra evliliğe gelse...

bu arada inşallah ataması hemen gerçekleşir de daha fazla beklemezsiniz

canım kafamı kurcalayan sorular var
biz henüz çok yeniyiz
6 yıl uzun bir süre
ne gibi sorunlar oldu
kolay aştınız mı

nazar değmesin
darısı başımıza

katılıyorum sana
aldatanlar aldatılanlar yalanlar çekişmeler...
dönüp kendime bakıyorum
acaba bende de sorun olabilir mi diye

aynen..
ve işin kötüsü son zamanlarda buradan çok etkilendiğimi düşünüyorum...
ne bileyim sanki bir şüphecileştim gerçekten,
sonra da nasıl böyle şeyler düşünürsün diye kendime kızıyorum, utanıyorum

Son düzenleme:

tatlım bizimde bu sene bitiyor inşallah yaa çok istiyorummm ve bende seni çok iyi anlıyorum bekleyenlerin hepsi bi an evvel kavuşur inş

Burda genelde dertleri olan insanlar konu paylaştıkları için aldatıldım, eşim yalanmı söylüyor, kvalide sorunu falan filan.. derdim yok diye açmıyor kimse konuyu, şu kadarını söyleyim evliyken bekarken olduğundan daha mutlu olmayı başarabildiysen ki bu 2 kişinin olgunlaşma birbirine alışma ve bir bütün haline gelme sürecini başarı ve sabırla atlatabilmesinden geçiyor herşey mükemmel oluyor.

Ben eşimle bunu başardım Allah'a şükürler olsun.

canım kafamı kurcalayan sorular var
biz henüz çok yeniyiz
6 yıl uzun bir süre
ne gibi sorunlar oldu
kolay aştınız mı

canım uzun ilişkisi olupta sorun yaşamıyorum diyen yalan söler bence elbette oluyor sorunlar kavgalar öle anlara geliosunki ne bitirmeyi göze alabiliorsun nede deewam ettrmeyi ama çok şükür aşılmıycak sorunlarımız olmadı klasik sorunlar ksıkançlk vay sen gittinde bana niye haber vermedn gibi. heleki lisede niye geç cevap attın die bile kavga ediyorduk şimdi çok gülüyorum o hallerime sevgi olunca sorunlar aşılıyor yani tabi sorun büyük olmadığı müddetçe

bizimde 5 gündür hiç sorunumuz yok çünkü 5 gündür aramıyor :)

sevindim bunları duyduğuma.
monotonlaşma heyecanı kaybetme gibi şeyler korkutuyor beni :26:

amin diyorum içtenlikle, inşallah...

bir süre sonra gerçekten ayrı evlere gitmek insanı sıkıyor..
istemiyorum resmen yanından ayrılıp da kendi evime girmeyi

bukadarmı güzel anlatılırr resmen aynı şeyleri yaşıyoruz :)) hani yanındayken bile özleme durumunu yaşıyorum sanırım eve gitme vakti yaklaşınca sinirleniyorum tatlm inşallah aynı eve gitceğimiz günler bi an evvel geliiir sabrım taşmak üzere çünkü

tabii bazen bu evrelerde oluyor, olmuyor değil...

daha fazla uzamaz umarım bu küslük

küslük demiyelimde birazda böyle deniyoruz biz bütün kavgaları telefonda konuşurken yapıyoruz da 5 gündür maşallah hiç sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…