- 10 Eylül 2011
- 217
- 180
- 303
sevindim bunları duyduğuma.
monotonlaşma heyecanı kaybetme gibi şeyler korkutuyor beni :26:
onu bende düşünüodum ama hani ruh ikizi denilen durum varsa o olmuyor canım mesela yanındayken belli saat sonra sıkılmıosan sorun yok demektir
bukadarmı güzel anlatılırr resmen aynı şeyleri yaşıyoruz :)) hani yanındayken bile özleme durumunu yaşıyorum sanırım eve gitme vakti yaklaşınca sinirleniyorumtatlm inşallah aynı eve gitceğimiz günler bi an evvel geliiir sabrım taşmak üzere çünkü
küslük demiyelimde birazda böyle deniyoruz biz bütün kavgaları telefonda konuşurken yapıyoruz da 5 gündür maşallah hiç sorun yok
Ben burdaki topicleri okuya okuya kafamda kurup bişeyleri adamın canına okuyorum bazen doğruya doğru valla :26:
:)) anlıyorum, evet kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz..
ayrılma vakti gelince bir gerginlik, bir gıcıklık...
inşallah vallahi, gelsin o günler, benimde sabrım taştı taşacak...
bari ciddi bir adım atılsın da rahatça evimize girip çıksın diye de düşünmüyor değilim:44:
Ben burdaki topicleri okuya okuya kafamda kurup bişeyleri adamın canına okuyorum bazen doğruya doğru valla :26:
aynen anenn =)) işte oda olmuyor henüz öğrenciyken. arada diorum newardıki benden 3-4 yaş büyük olsaydın okuln falan bitmiş işini halletmiş olurdun şimiye die
yok hiç sıkılmıyorum ya
mesela evde tv izlemek sıkar bi süre sonra değil mi
onun yanında 24 saat sıkılmadan tv izleyebilirim
o da aynı şeyleri söylüyor. eskiden kimseyi üstüste iki gün görmek istemezdim.sen heran yanımda ol istiyorum diyor
işte yeni olduğumz için bunlar kafamı karıştırıyor sadece canım
bizim ilişkimiz daha çok yeni ablası
aynen anenn =)) işte oda olmuyor henüz öğrenciyken. arada diorum newardıki benden 3-4 yaş büyük olsaydın okuln falan bitmiş işini halletmiş olurdun şimiye die
inanın bunu bende yapıyorum..
yoktan yere sorun yaratıyorum...
sonrada o kadar utanıyor ve üzülüyorum ki, nasıl yakıştırabildim diye...
benim rüyalarıma giriyo
geçen gece sarışın bi hatunla aldatmıştı beni
kalktım çemkirdim
bütün tanıdığın sarışınları say dedim adama ya
ne olduğunu şaşırdı garibim
benimki benden 5 yaş büyükte noldu
ikimizde birinci sınıfız
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim... Ama büyükte konuşmak istemiyorum tabi yazık insanlara
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim... Ama büyükte konuşmak istemiyorum tabi yazık insanlara
size de epey varmış o halde...
gerçi bende 2. sınıfım çok fark yok hani
ama benim erkek arkadaşım bu sene bitiriyor, artık kendisi bekleyecek beni kalan 2 senem de
bir de beklemezmiş, her gün neler okuyoruz fedakarlıkları elinde kalan nice kadın var burada
artık mutlular topiğinden derdim vara doğru taşınırım
benimki benden 5 yaş büyükte noldu
ikimizde birinci sınıfız
iyi düşünelim iyi olsun
bölümün nedir canım?
hmm kötü olmuş ilk senesnde kazansaymış keşke şimdiye biterdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?