hiç mi mutlu olan ilişkisi güzel giden birisi yok ??

[video=youtube;35K5we2t9dc]http://www.youtube.com/watch?v=35K5we2t9dc[/video]

size bir şarkı hediye ediyorum

Benimde 2 yıllık bir ilişkim var sürekli yan yanaydık yaklaşık 3 aydırda ayrı şehirlerdeyiz :)
İyisiyle kötüsüyle güzel gidiyor bakalım :)

benimkide geçen yaz 3 ay gitti memlekete gerçekten çok zor anlıyorum seni canım allah kolaylık versin hele alıştıktan sonra daha da zor

benimkide geçen yaz 3 ay gitti memlekete gerçekten çok zor anlıyorum seni canım allah kolaylık versin hele alıştıktan sonra daha da zor

Bizim ne zamana kadar şuanda tam olarak bellide değil aslında o daha üzücü.
Yinede şanslıyız diye düşünüyorum 2-3 haftada bir görüşürüz...

sevgilinin sürekli yan yanayken birden başka şehre gitmesi ne acıdır

her şey güzel gitsin inşallah

Hemde ne kadar acı sürekli beraber bişeyler yaparken şimdi ikimizde yalnız gibiyiz.
Çok teşekkür ederim
Sizdemi ayrı şehirlerdesiniz ?

Hemde ne kadar acı sürekli beraber bişeyler yaparken şimdi ikimizde yalnız gibiyiz.
Çok teşekkür ederim
Sizdemi ayrı şehirlerdesiniz ?

sürekli ensen de olan nefesi artık telefonun ucunda oluveriyor...
zor biliyorum çok yakinen biliyorum bu hissi, evet bizde maalesef farklı şehirlerde bulunuyoruz 1,5 senedir..

sürekli ensen de olan nefesi artık telefonun ucunda oluveriyor...
zor biliyorum çok yakinen biliyorum bu hissi, evet bizde maalesef farklı şehirlerde bulunuyoruz 1,5 senedir..

Buda bizim ilişkilerimiz için verdiğimiz bi sınav maalesef. Bi taraftan çok acı ama bi taraftanda mesafelere yenilmeyen aşk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…