• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mi özlemez insan

Ben istemiyorum onu Allah'a dua ediyorum iyi ki hayatımdan çıkardın diye. Ama kendimi değersiz hissediyorum bu yaptıklarını görünce.
erkeklerin verdigi degere gore kendimize paha biceceksek, ohoo, bastan koktu o zaman bu is..
bi baskasinin deger vermesinden once, insanin salt degeri nedir, bu onemli..

Bitmiş artık.. yollarınızı ayırmışısınız
Bende bugün 3 yıllık ilişkime son verdimm bitti ötesi yok artık
herkezin kendi yoluna bakması mantıklı..
Acı cektiğinde eline birşey geçmeyecek
Mümkün olduğunca çabuk atlatmak zorundayızz
Bu saatten sonra kendi hayatlarımıza bakmalıyız..
Ve birgün ansızn karşına birisi cıkar işte o zamann hayat yeniden başlar senin için
:)
Ayrılık sebebimiz kötü başkaları girdi araya

Umursadığımı üzüldüğümü belli etmiyorum gerçi 5 aydır hiç yüz yüze gelmedik. Ama o kadar yaşanan şeyden sonra onun beni umursamamasına üzülüyorum
Canım Sana Ne Desem Acını Hafifletmez Yaşayıp Kendin Öğreneceksin Aynı şeyleri Yaşadım Şimdi cok iyiyim Ve Değerli bi insanla Sözlüyüm Uzun zaman Sonra 2 Gün Önce Gördüm Sadece Bakmakla yetindi iyi ki olmamış diyorum Adam olsa Yanımda olurdu Diyorum Geciyorum cnm Umarım güzel Günler Yaşarsın cnm Güçlü Ol cnm :KK15:

Canım Sana Ne Desem Acını Hafifletmez Yaşayıp Kendin Öğreneceksin Aynı şeyleri Yaşadım Şimdi cok iyiyim Ve Değerli bi insanla Sözlüyüm Uzun zaman Sonra 2 Gün Önce Gördüm Sadece Bakmakla yetindi iyi ki olmamış diyorum Adam olsa Yanımda olurdu Diyorum Geciyorum cnm Umarım güzel Günler Yaşarsın cnm Güçlü Ol cnm :KK15:
Teşekkürler canım umarım benim hayatım da senin ki gibi olur. Tabi ki kader kısmet bu işler ben bencil bi insan değildim. Kötü bitti hiç haketmediğim bi şekilde bitti. Benden bi helallik bile istemeden gitti. Başladığı gibi bitseydi bu kadar üzülmezdim belki.

Ayrılık sebebimiz kötü başkaları girdi araya
neden baskalarini sucluyosun ki, ben de bunu anlayamiyorum senin meselende?
eski erkek arkadasin super otesi biriydi, harika iliskiniz vardi, mutluluktan ayaklarin yerden kesilmisti de aliye rona'lar mi gelip ayirdi?
yoksa eski erkek arkadasin karaktersiz, kapasitesiz, basit yapili biriydi ve senden ayrilir ayrilmaz gidip baskasiyla cikmaya basladi ve bir de boy boy fotolarla ucuzlugunu sergiledi?
hangisi?
ikincisi tabi.. sen de biliyorsun.. baskalarini neden sucluyorsun, suclama..

Haklısın. Hep konumu dile getirdiğim için bilenler çoktur diye düşündüm kısaca özet geçeyim.

17 18 yaşlarındayken bi sevgilim vardı bana bi yanlışı oldu 1 2 sene görüşmedik. Bana bi şekilde ulaştı pişman olduğunu söyledi yalvardı yakardı affettim.
Evlenme teklifi etti aileme anlattım ailem başta istemiyodu çok zor dönemler geçirdim ikna ettim bi şekilde.
Geldiler tanıştılar herşey olumluydu.
Bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı beni çok rahatsız ediyodu. Yengemle karı koca sanıyolar yengem şunu yaptı bunu yaptı vs.
Benim yanımdayken bana, yengemin kız kardeşleri dolabın kapağını çarptı ayağıma çelme taktı yengemin kız kardeşine sevgilinle aran nasıl falan dedim diye anlattı bana.
Ben kızdım sinirlendim gün kötü ayrıldık.
Sonra ilgisizliği başladı ayrılmak istedim burnu sürtsün belki benim kuruntularımdır ayrılık lafını duyunca kendine çeki düze verir düşüncesiyle ayrılmak istediğimi söyledim karşı çıkmadı. Ailemle sorunlarım vardı çekemem senin bu şeylerini en ufak şeyde ayrılalım diyosun diye bahane üretti.
3 5 gün sonra pişman oldum yazdım istemedi.
Aradan bi kaç gün daha geçti öğrendim ki yengesinin kız kardeşi ile birlikteymiş.
canım o zaten sana çaktırmadan niyeti bozmuş senle birlikteyken dediğin kişiye kur yapmış sorun sende değil anlattıkların gerçekten nahoş şeyler sevgilinin ilişkileri sıkılıncaya kadar gibi geldi bana emin ol sıkılınca onuda bırakacaktır ama anlattıklarına göre bunun yengesi falan pek arsız şeyler ne yapmış etmiş arayı bulmuş baksana. Hiç kafana takma demicem canın yanıyor üzülüyorsun ama ondan sana hayır gelmez gerçekten seven insan hemen gidip başkasıyla birlikte olmaz. Seni düşünseydi bunu yapmazdı..kıyamazdı..
Kendine oyalanacak bişeyler bul kitap oku arkadaşlarına sıkı sıkıya sarıl takılın birlikte pek boş durmamaya çalış canım önüne bak... Emin ol bi müddet sonra ne aptalmışım değmezmiş diyeceksin

5 ay geçti aradan..Çok merak ediyorum hiç mi gelmiyorum aklına hiç mi anılarımızı hatırlayıp özlemiyo?
Nasıl bu kadar kolay bitti , ben hayatıma kimseyi alamazken o nasıl bi anda başkasına gitti. Aşık mı gerçekten ona mutlu olurlar mı kafamda deli sorular en önemlisi de hiç mi özlemez insan o kadar yaşanmışlığı anıları nasıl bi çırpıda silip atar hep böyle devam mı edecek gelip geçici hevesmiydim onun için, bir zamanlar canım dediğim insanın başkasıyla mutlu olmasına ona gülümsemesine çok üzülüyorum :KK43:
Hatırladım konunuzu üzülme desemde boş ama zamanla geçer ihtiyacın olan zaman o karektersizliğini göstermiş onlada mutlu olamaz sen boşvermeye çalış önüne bak

'Onu gercekten seviyor mudur, mutlu mudur, aklina gelmiyor muyum' diyorsunuz da...

Zaten sizinleyken baslamis kiza ilgisi hatta belki de flortleri...

Siz de 'ayrilikla korkutayim da akli basina gelsin' deyince 'oh be kurtuldum' demis cocuk.

Yani zaten bitmis, ortada ne sasirilacak ne de merak edilecek bir sey kalmis, her sey cok net.

Su an unutamadiginiz bu cocuk en gec evlendikten sonra aldatacakti sizi...

Cunku sevmiyormus, baglanmamis, baskasina gitmek icin firsat kolluyormus.

Kafasina silah dayamadilar ya, sizde ayrilmasinin baska sebebi olabilir mi?

Bunlari kendinize binlerce kez tekrar etmis olmaliydiniz.

Bir kez de ben yazmis olayim.

nişan attığım canlı varlığın sosyal medya hesabının benim telefonumda açık kalması sebebiyle başka bir dişi kişiye nişanı atmamızdan 8 gün sonra mesaj attığı bu ülkede 5 ay sonunda kızlara ambargo koyacağı kaçınılmaz bir durum malesef....

yani biraz zaman geçince daha iyi hissedeceksin ama en önemlisi allah kimseye geri dönüp bakınca ben bunu mu sevmişim hissini yaşatmasın...

istedigin kadar konu acabilirsin tabiki canim.. benim demek istedigim, senin hala ayni noktadasin.. bu uzucu..
Sende hiç bıkmadan beni rahatlatmak için yorum yapıyosun yardımcı oluyosun ama gerçekten çok ihtiyacım var böyle şeylere güçlü durabilmem için birilerinin bana yol göstermesi akıl vermesi gerekir yaşadığım kolay bişey değil gerçekten bende çok üzgünüm :(

tam bir şerefsizmiş. kurtulmuşsun geçmiş olsun... üzülceğine sevin dön bi aynaya bak ve kendinin farkına var.

hayat güzel...

canım o zaten sana çaktırmadan niyeti bozmuş senle birlikteyken dediğin kişiye kur yapmış sorun sende değil anlattıkların gerçekten nahoş şeyler sevgilinin ilişkileri sıkılıncaya kadar gibi geldi bana emin ol sıkılınca onuda bırakacaktır ama anlattıklarına göre bunun yengesi falan pek arsız şeyler ne yapmış etmiş arayı bulmuş baksana. Hiç kafana takma demicem canın yanıyor üzülüyorsun ama ondan sana hayır gelmez gerçekten seven insan hemen gidip başkasıyla birlikte olmaz. Seni düşünseydi bunu yapmazdı..kıyamazdı..
Kendine oyalanacak bişeyler bul kitap oku arkadaşlarına sıkı sıkıya sarıl takılın birlikte pek boş durmamaya çalış canım önüne bak... Emin ol bi müddet sonra ne aptalmışım değmezmiş diyeceksin
Evet gerçekten sevseydi bu durumda olmazdık. Ben hala anlamıyorum. O kadar inandırıcıydı ki bütün herkesi karşıma aldım ondan adam olmaz ondan sana hayır gelmez ev geçindiremez aldatır dediler dinlemedim kimseyi. Demek ki yaşamam gerekiyomuş.
Ama keşke bu şekilde bitmeseydi o kıza ilgisi başladığı anda bana bitsin deseydi.

'Onu gercekten seviyor mudur, mutlu mudur, aklina gelmiyor muyum' diyorsunuz da...

Zaten sizinleyken baslamis kiza ilgisi hatta belki de flortleri...

Siz de 'ayrilikla korkutayim da akli basina gelsin' deyince 'oh be kurtuldum' demis cocuk.

Yani zaten bitmis, ortada ne sasirilacak ne de merak edilecek bir sey kalmis, her sey cok net.

Su an unutamadiginiz bu cocuk en gec evlendikten sonra aldatacakti sizi...

Cunku sevmiyormus, baglanmamis, baskasina gitmek icin firsat kolluyormus.

Kafasina silah dayamadilar ya, sizde ayrilmasinin baska sebebi olabilir mi?

Bunlari kendinize binlerce kez tekrar etmis olmaliydiniz.

Bir kez de ben yazmis olayim.
Haklısın bende farkındayım bunların.
Ama evlilik yolundayken yaptı bunları. Bana dedği herşeyi o kıza söylüyo. Gelinliğime kadar seçmiştim. Herkesin benden haberi vardı ben kendime yakıştıramam sevgilisi olan birine kur yapmayı. Ama demek ki öyleleri yaranıyomuş.
Böyle bitmesine üzüldüm.

Back
X