• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mi özlemez insan

Canım bırak üzülme ya.

Şu anda senin yerinde olmak isteyen ne kadar evli bayan var biliyor musun?

Keşke vaktinde ayrılsaydım da başıma sarmasaydım bunu diyen.

Oh iyi olmuş, bir musibetten kurtulmuşsun. Hayatının tadını çıkar canım işin mi yok ya?

nişan attığım canlı varlığın sosyal medya hesabının benim telefonumda açık kalması sebebiyle başka bir dişi kişiye nişanı atmamızdan 8 gün sonra mesaj attığı bu ülkede 5 ay sonunda kızlara ambargo koyacağı kaçınılmaz bir durum malesef....

yani biraz zaman geçince daha iyi hissedeceksin ama en önemlisi allah kimseye geri dönüp bakınca ben bunu mu sevmişim hissini yaşatmasın...
Amin canım gerçekten çok pişmanım öyle bi durumdayım ki Allah kimseye yaşatmasın. Kimseyi dinlemedim kafamın dikine gittim buldum belamı

bende dinlemedim biricik annemin kalbini o kadar kırdım ki iki ilişkimde de... neylerine güvendiysem...

Canım bırak üzülme ya.

Şu anda senin yerinde olmak isteyen ne kadar evli bayan var biliyor musun?

Keşke vaktinde ayrılsaydım da başıma sarmasaydım bunu diyen.

Oh iyi olmuş, bir musibetten kurtulmuşsun. Hayatının tadını çıkar canım işin mi yok ya?
Öyle yapmaya çalışıyorum da atlatamadım henüz. Aptal yerine konuldum aileme arkadaşlrıma akrabalarıma mahçup oldum tek üzülen taraf benim bu ilişkide

Canım kardeşim, sana şunları söylemek isterim ki, o adam şu anda sana gelse bile mutlu olamazsın.

Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen düzgün bir insansın.

Düşün, başkasıyla olmş, gülmüş eğlenmiş sonra da offf ben mutlu değilim bari berikiye geri döneyim o daha iyiydi diyen biriyle mutlu olabilir misin? Ben olamadım, sen de olamazsın , emin ol. Face e mutluluk pozları koymuş, başkasıyla öpüşmüş, belki de yatmış kalkmış biri mundarlaşır artık, miden almaz. Kaldıramazsın, ben kaldıramadım.

Bu işten artık mutlu olamazsın, sana hayır gelmez. Yaşın çok genç, zaman çok çabuk geçiyor, kıymetini bil, vaktni zırtolara ziyan etme. Ben 20li yaşlarımı 2 zırtoya ziyan ettim, şimdi çok pişmanım , geldim mi 28 yaşına.....demek istediğim o ki, salla geç. Hırs yapma çünkü san pişman gelse bile için soğur, o kadar . Eskisi gibi olamazsınız, olmuyor. Güvenemezsin bir kere.

Öyle yapmaya çalışıyorum da atlatamadım henüz. Aptal yerine konuldum aileme arkadaşlrıma akrabalarıma mahçup oldum tek üzülen taraf benim bu ilişkide
Yooo, bence diğer kız aptal yerine konulmuş ama farkında değil. Allah yardımcısı olsun. Sen iyi paçayı kurtarmışsın. Vefasız adamdan kimseye hayır gelmez...

Canım kardeşim, sana şunları söylemek isterim ki, o adam şu anda sana gelse bile mutlu olamazsın.

Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen düzgün bir insansın.

Düşün, başkasıyla olmş, gülmüş eğlenmiş sonra da offf ben mutlu değilim bari berikiye geri döneyim o daha iyiydi diyen biriyle mutlu olabilir misin? Ben olamadım, sen de olamazsın , emin ol. Face e mutluluk pozları koymuş, başkasıyla öpüşmüş, belki de yatmış kalkmış biri mundarlaşır artık, miden almaz. Kaldıramazsın, ben kaldıramadım.

Bu işten artık mutlu olamazsın, sana hayır gelmez. Yaşın çok genç, zaman çok çabuk geçiyor, kıymetini bil, vaktni zırtolara ziyan etme. Ben 20li yaşlarımı 2 zırtoya ziyan ettim, şimdi çok pişmanım , geldim mi 28 yaşına.....demek istediğim o ki, salla geç. Hırs yapma çünkü san pişman gelse bile için soğur, o kadar . Eskisi gibi olamazsınız, olmuyor. Güvenemezsin bir kere.
Ah bide ben sizin gibi düşünebilsem ne hali varsa görsün diyebilsem. Bi banane diyorum bi niye böyle oldu diyorum dengesizleştim iyice.
Rabbim beni ondan korudu bu bi gerçek.
Ama resmen elimden aldılar. O kızla mutlu olmaları beni deli ediyo. Bencil değildim bu kadar ne hale geldim.

Sen 5 ay beklemissin ben 5 sene bekledim.. ne pişman oldu ne geri dondu.. Sonra bende kendi yoluma baktim baskasiyla mutluyum simdi. Sende yoluna bak bekleme gideni pişman olur da deme. Pişman olacak adam aci cektirmezdi zaten...boşver

Öyle tabi ama ayrılık sebebimiz çok kötü başkasına tercih edildim resmen

o yüzden diyorum ya tatlım gençsin güzelsin hayatın tadını çıkar yeni insanlarla tanış. ben öyle yapmıştım. kendi özgüvenini sen kendin yaparsın dolayısıyla senden başkası da yıkamaz...
kendine bunu yapma...

Geri dönse bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Bence artık önüne bakmalısın. Oda senin umrunda olmasın.

Sen 5 ay beklemissin ben 5 sene bekledim.. ne pişman oldu ne geri dondu.. Sonra bende kendi yoluma baktim baskasiyla mutluyum simdi. Sende yoluna bak bekleme gideni pişman olur da deme. Pişman olacak adam aci cektirmezdi zaten...boşver
Ama neden ümit verip yarı yolda acımasızca terketti ki

o yüzden diyorum ya tatlım gençsin güzelsin hayatın tadını çıkar yeni insanlarla tanış. ben öyle yapmıştım. kendi özgüvenini sen kendin yaparsın dolayısıyla senden başkası da yıkamaz...
kendine bunu yapma...
Unutucam Allahın izniyle. Değişir mi bu insan iyi biri olur mu o kıza sadık kalır mı

Unutucam Allahın izniyle. Değişir mi bu insan iyi biri olur mu o kıza sadık kalır mı

kalmıcak ve er ya da geç ikisi de mutsuz olcak görceksin. ister ilahi adalet de ister maya ikisi de bozuk insanlar. bozuk kişilikler biyere kadar ayakta kalabilirler. ikisi de birbirine boynuzu takıcak gör bak

kalmıcak ve er ya da geç ikisi de mutsuz olcak görceksin. ister ilahi adalet de ister maya ikisi de bozuk insanlar. bozuk kişilikler biyere kadar ayakta kalabilirler. ikisi de birbirine boynuzu takıcak gör bak
İnşallah canım sabrediyorum görsünler artık birbirlerinin gerçek yüzünü

Back
X