Hiç mi yoktur??

the_day

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
29
39
3
Kızlar aranızda hiç eşim başta istemedi ama sonra evlendik mutluyuz diyen... Bir senedir soğuk, bir türlü sevgili bile olamayan bir adamla görüşüyorum, ben dersem görüşürüz kendi asla akıl etmez , herkes cepte tutulduğum konusunda hemfikir ama ben kabul edemiyorum... Eskiden nişandan ayrılmış olması etken midir bunu bana yaşamasına??

- evlilikten korkuyor olabilir
- size karşı çok yoğun sevgi beslemiyor olabilir
- ya da yedekte tutuluyor olabilirsiniz

biraz daha bekleyin eğer bu şekilde hala devam ediyorsa ayrılın düzelecek birşey değil bu sonradan size aşık olmasını beklerseniz yanılırsınız kendinizi yıpratırsınız.

Benim eşimde 1 kez nişan atmış ama biz tanıştıktan 6 ay sonra evlenme teklifi etti.

- evlilikten korkuyor olabilir
- size karşı çok yoğun sevgi beslemiyor olabilir
- ya da yedekte tutuluyor olabilirsiniz

biraz daha bekleyin eğer bu şekilde hala devam ediyorsa ayrılın düzelecek birşey değil bu sonradan size aşık olmasını beklerseniz yanılırsınız kendinizi yıpratırsınız.

Benim eşimde 1 kez nişan atmış ama biz tanıştıktan 6 ay sonra evlenme teklifi etti.
Valla biz sevgili bile olamadık ki ben açık açık dedim olalım diye yanaşmadı... Benim de ilk sevgilim olacakti olsaydı bunuda biliyor ve niyetim kesinlikle evlenmek. Hadi aşık olmaz belki ama insan alışmak için sevmek için çaba niye göstermez?? Hiç sevmiyor diyelim niye olmuyor demez?? Daha önce bir kez dedi sonra ben tekrar mesaj attım görüşmeyi kabul etti. Nasıl iş anlamadım..

Valla biz sevgili bile olamadık ki ben açık açık dedim olalım diye yanaşmadı... Benim de ilk sevgilim olacakti olsaydı bunuda biliyor ve niyetim kesinlikle evlenmek. Hadi aşık olmaz belki ama insan alışmak için sevmek için çaba niye göstermez?? Hiç sevmiyor diyelim niye olmuyor demez?? Daha önce bir kez dedi sonra ben tekrar mesaj attım görüşmeyi kabul etti. Nasıl iş anlamadım..

canım o zaman direkt uzaklaş bu insandan sen elinden geleni yapmışsın istemiyor belli daha fazla kendini üzme karşına başka biri çıkar erkek mi kalmadı sanki

canım o zaman direkt uzaklaş bu insandan sen elinden geleni yapmışsın istemiyor belli daha fazla kendini üzme karşına başka biri çıkar erkek mi kalmadı sanki
Son kez bu hafta sonu için plan yapıyorum bakalım yanaşacak mi nasıl davranacak??sonrasında az da olsa ilerleme olacak mı zaman gösterecek

Back
X