- 25 Ağustos 2015
- 234
- 54
- 18
- 36
o zaman sabret
dönsün gelsin bakalım sana nasıl davranacak yüzyüzeyken
Bi bitse de gelse..tam bu kez düzgün adam dedim fosss çıktı..off
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sabret
dönsün gelsin bakalım sana nasıl davranacak yüzyüzeyken
1 aydir birliktesin. 15 gun sonra askerligi bitiyor.Siz nasil tanistinizNe bileyimmm bide 15 gün kaldı askerliğin bitmesineee.
1 aydir birliktesin. 15 gun sonra askerligi bitiyor.Siz nasil tanistiniz![]()
Askerde şap dönemi bitti mi yahu
Gece vakti konuşmak zaten sıkıntı.
Foto yollayamam şortluyum demek zaten sıkıntı.
Gizemli olup kaçmak askerdeki adama zaten sıkıntı.
Beni de rahatsız ederdi bu muhabbet ama karşı tarafı da anlamak lazım bilemiyorum.
Keşke hiç taviz vermeseydiniz.
Umarım bu andan sonra anlayışlı davranır.
Benim eşim de olmadığını söylemişti :)Askerde şap dönemi bitti mi yahu
Ben eski usül askerlikte kaldım desene:)şap yemiyolar nikki
eşim askerliğini aşçı olarak yaptı da :)
1 aylık ilişkide foto gönderirsen illaki devamını ister adam zaten askerdeGünaydın..
Sevgilin var derdin var..
1 ay önce tanıştığım biri var.. Gayet her şey güzel gidiyor aslında ama taaki şu 1-2güne kadar .
Anladığım kadarıyla hayat tarzımız farklı ben utangaç o oldukça rahat.
Geçen gün telefonda benle yakın şeyler konuşmaya başladı sonra çok istiyorum seni gibi bir kelime kullandı askerde kendisi. Sana çok aşık oldum ,bağlandım aklımda sen varsın sürekli bir an önce gelmek istiyorum yanına dedi.Oysa buluştuğumuzda elimden bile tutmamıştı rahatsız etmemek için.
Benden resim istedi şort vardı üzerimde şuank halini görmek istiyorum dedi hayır dedim olmaz şuan uygun değil kıyafetim ne varki üzerinde dedi şort var dedim. Bu kez daha çok ısrar etmeye başladı hiç mi tatile gitmedin hiç mi kuzenn yannda şort giymedin ne var ben görsem ne var bunda vs bişeyler sölemeye başladı..Tamm dedim çektim gönderdim. Sonra çok pişman oldum içim içimi yiyor ama anlatamam size o resimden sonra iyice yakın şeyler söyleme başladı sabah oldu dedim ki ne olursa olsun gerekirse benden ayrılsın bu konuyu paylaşıcam içim rahat değil dedim kendime..
Beni aradığında gün sonuna doğru Canım ben dün yaşadıklarımızdan ötürü vicdan olarak cok rahatsoz oldum.Çok erken böyle şeyleri yaşamak için 1ayda her şeyi tüketmek istemiyorum,kesinlikle senle alakası yok Kendimle başbaşa kaldığımda Allaha hesabını veremedim ve namazımı kılamadım çok üzüldüm yüzüm yok gib hissettim dedim..
OOO demez olaydımm senin ne bana ne bu ilişkiye saygın yok gayet normal şeyler yaşıyoruz ilişkiyi bunlar bütün kılar bende sen gibi soğuk davransam bu ilişki yürümez sen süreklli ben ben ben diyip duruyorsun kendi kendine kararlar almışsın ben hiçim. Resmen dün istemeden yapmışsın bazı şeyleri gayet normal şeyleri abartıyorsun hiç mi korkmuyorsun 1ayda bu kadar tartışınca sogucağımdan senden.Sen cok bencilsin sadece kendini düşünüyorsun BİZ olamıyorsun ben neyim burda saydı saydı saydı..
Bende kusura bakma senin fikrin benim fikrim bu ben her şeyi göze aldım dedim..oo göze almışsın kafana koymuşsun yine "ben" diyorsun..
Epey bu şekilde atıştık sonra kapatmadan önce seni seviyorum dedi ama bu sabah hiç yazmadı ben yazdım soğuk bir şekilde konuştu sizce ben mi çok abartmışım anlamadım demek ki fırsatımız olsa her şeyi yaşamak isticek benle yoksa olması gereken şeyler mi bunlar![]()
İnsan sevgilisiyle cinsellik hakkında konuşmayacaksa kiminle konuşacak? Dini sebeplerle uzak durmak istiyorsanız anlarım tabii ama adam haklı sevgililer birbirine yakın olmalı. Ayrıca sevgilimle buluştuğumuzda elimi tutmasa kendimi kötü hissederim yahu bu güzel bir şey değil ki?
Bu arada söylemeden gecemiycem sevgilin resim isteyip sende uygun değilim üstümde şort var dersen adam cezbedilmiş olur..Göster ama elletme misali göndermeye niyeti var da ısrar bekliyor gibi bir algı oluşur erkeklerde. .Bir daha bu duruma düşmek istemiyorsan bu tür ayrıntılara dikkat etmen gerekir. .
1 aylık ilişkide foto gönderirsen illaki devamını ister adam zaten askerdeüber bir durum göremedim açıkcası şortlu fotorafını gönderirsen sen onun da bunları istemesi çok normal
zaten namazında niyazında insansan bunları hiç yapmaman gerektiğini de bilirsin daha dikkatli ol artık bu adamı da bi an önce postala bence
boşver ya adam mı yok daha çoook seversin şekerimKafam çok karışık cidden sevebildiğim tek adamdı yazık olduhayal kırıklıkları zor yaa