hiç öpüşmemiş erkek

Aynı cevabı eşinize de verebilecek misiniz? Neden benden önce o kadar erkekle birlikte oldun ?
Neden en sonunda beni tercih ettin derse ?

Öp

Hayatımda gördüğüm en ilginç bakış açısı gerçekten :)

Aynı cevabı eşinize de verebilecek misiniz? Neden benden önce o kadar erkekle birlikte oldun ?
Neden en sonunda beni tercih ettin derse ?

Ben bu cevabı neden verdiğimi belirttim zaten ama ''Sen yatakta daha iyisin de ondan.'' denirse çok kötü olacağını düşünüyorsunuz belli ki. Ben de size diyorum ki, bazı erkeklerden de kadınlardan da çok uzaksınız. O nedenle artık tartışmayalım.

Eşimin farkı ne benim farkım ne diyorsun hala bilerek mi yapıyorsun gerçekten anlamiyormusun bilemiyecegim bütün KK bir araya gelse anlamiyacaksin o yüzden sen bu tutturdugn hayatına devam et
Sana tek bir soru soracağım, birgün esin sana soyle derse " Şu kızla cok.guzel sevisiyorduk ama olmadı,seni eşim olarak seçtim, ama o kızda iyi.sevisiyordu " telkin ne olurdu....Aferin kocacim iyi ki sevismissin mi diyeceksiniz

[QKoalina, post: 37206233, member: 234221"]Sonra da ekşi sözlükte bizlere kezban diyorlar[/QUOTE]

Bosver ne derlerse desinler biz bisi yasarsak sonumuz daha kotu olum var kalim var ayrilik var o var bu var bide feyza var yatsa da bizde uyusak of offf

İyi geceler , Öpüyorum Hepinizi ......Muck Muck....Kendinize iyi Bakin......

[QKoalina, post: 37206233, member: 234221"]Sonra da ekşi sözlükte bizlere kezban diyorlar

Bosver ne derlerse desinler biz bisi yasarsak sonumuz daha kotu olum var kalim var ayrilik var o var bu var bide feyza var yatsa da bizde uyusak of offf[/QUOTE]
Ay bana darallar geldi zaten uzun bir süre sevişemiyciim

Bunu akli başında kimse demez merak etme sen bir tutturmusun öncekiler diye sen önceden ilişki yaşamış insanların evliliğinde oturupta eskilerimi konuştuğunu sanıyorsun yok öyle bir şey ben kaç sayfa önceyyazdım herşeyi bi zahmet oku geçmiş değil insanlığı adamlığı ilgilendirir beni

Sokakta beyfendi, mutfakta asci...... onun devami da varda simdi terbiyesiz ahlaksiz chori olmayayim diye susuyorum
Senin yine bi suredir olmamis benim kendimi bildim bileli olmadi ama burda bilmislik tasliyorum bosveeer
Sokakta beyfendi, mutfakta aşçı, yatakta 10 kaplan gücünde olsun lütfen
Ya aman, olunca da ayrı dert chori, bu sefer bildiğin şeyden uzak kalma modu oluyorDüşün mesela, çikolatayı hiç yemesen bilmezsin ama yedikten sonra aylarca çikolatadan uzak kalırsan ve gece gece KKda sayfalarca çikolata aşağı çikolata yukarı okursan ah ulan dersin
Abovv gençlerin gelişimine kötü örnek olmaktan RTÜK kapatacak beni. Kirli bir insanım ben

bu konuyu buraya açarak boşuna tartışma ortamı yaratmışsın aslında.
çünkü bu tamamen bireysel ve kimsenin yönlendirmesine göre hareket edilemeyecek bir konu.
bu konuda sana söylenen tüm karşıt ya da eş görüşleri kendi görüşlerinde dahil hepsini unut ve kendini hayatın akışına bırak.
asla hayatın sana nasıl bir ilişki getireceğini,nasıl davranacağını ve ne kadar ileri gidebileceğini şimdiden kestiremezsin,denesen bile kaderin insanları sık sık yanıltmak üzerine kurulu şakaları var.son sözü her zaman hayat söyler.

[za2014, post: 37206273, member: 590966"]İyi geceler , Öpüyorum Hepinizi ......Muck Muck....Kendinize iyi Bakin......[/QUOTE]

Gercekten gidiyormusun ...sana gitme diyemem ama kalda diyemem

Sehvetin bu kadar rahat ve serbestçe yaşandığı, her iki taraf için de bu kadar uyarıcı ve tahrik edicinin olduğu, kadınların sehvetperestlerin oyuncağı olduğu bir dünyada elbette benim gibi düşünenler farklı addedilecek.....İyi Geceler Hepinize Canım Ülkem....

[za2014, post: 37206273, member: 590966"]İyi geceler , Öpüyorum Hepinizi ......Muck Muck....Kendinize iyi Bakin......

Gercekten gidiyormusun ...sana gitme diyemem ama kalda diyemem[/QUOTE]
Gidiyorum Ya , Daha fazla ne sizi ne kendimi yoramam :)))) aksamdandir yorumlasiyoruz yorulduk....

Canim hadis var nasilsan oyle insan gelirmis benim oyle oldu sukur. Insallah sanada senin gibi dusuneni ve olani denk gelir :)

Ama ara ara forumun canlanmasi için böyle zıt fikirlerin konuşulması lazim...En azından bi hareketlilik geldi :)))) Yoksa bu kadar kişi yorum yazmaz bu kadar kişi yorumları takip etmezdi.....

En cok da bizim yuzumuzden kitabini bırakan arkadaşa uzuldum :)))...Kusura bakma lütfen....
Ya da keske çekirdek alsaydin yorumları okurken citlerdin :))))

Sen de dogru diyosun tabi, tadini aldiktan sonra diyet zor gelir
Ay ne diyoruz birazdan taslanicaz boyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…