- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Aynı cevabı eşinize de verebilecek misiniz? Neden benden önce o kadar erkekle birlikte oldun ?Eşim yatakta daha iyi demek ki onunla evlenmişim.
Evli değilim, böyle yazmayacaktım, tam olarak böyle de düşünmüyorum ama o kadar uçlarda düşünüyorsunuz ki karşılığını da radikal bir şekilde görmeden ortalamaya yaklaşamazsınız diye düşünüyorum.
Altta sessiz sessiz yorumları okurken bi buna kahkaha attım yaSonra da ekşi sözlükte bizlere kezban diyorlar
Ben biri için sehvetimi ,cinselliğimi frenliyorsam, ben ona değer veriyorum demektir...Esimde benle evlenmeden önce ,müstakbel karısı için kendini frenliyorsa ,cinsellik yasamiyorsa bana değer veriyor beni seviyor demektir.....İnanın ben de şunu anlayamaiyorum eger bir adam benden önce birçok kızla cinsellik yaşıyorsa benim o kızlardan ne farkım var ? Sadece en son cinsellik yaşadığı ben oluyorum başka da bir fark yok....Benle yaşadığı herşeyi daha önce diğerleriyle yaşamış, sadece benimkini belediyenin huzurunda yaşıyor...başka fark goremiyorum
Aynı cevabı eşinize de verebilecek misiniz? Neden benden önce o kadar erkekle birlikte oldun ?
Neden en sonunda beni tercih ettin derse ?
Sana tek bir soru soracağım, birgün esin sana soyle derse " Şu kızla cok.guzel sevisiyorduk ama olmadı,seni eşim olarak seçtim, ama o kızda iyi.sevisiyordu " telkin ne olurdu....Aferin kocacim iyi ki sevismissin mi diyeceksinizEşimin farkı ne benim farkım ne diyorsun hala bilerek mi yapıyorsun gerçekten anlamiyormusun bilemiyecegim bütün KK bir araya gelse anlamiyacaksin o yüzden sen bu tutturdugn hayatına devam et
[QKoalina, post: 37206233, member: 234221"]Sonra da ekşi sözlükte bizlere kezban diyorlar
Sana tek bir soru soracağım, birgün esin sana soyle derse " Şu kızla cok.guzel sevisiyorduk ama olmadı,seni eşim olarak seçtim, ama o kızda iyi.sevisiyordu " telkin ne olurdu....Aferin kocacim iyi ki sevismissin mi diyeceksiniz
Sokakta beyfendi, mutfakta aşçı, yatakta 10 kaplan gücünde olsun lütfenSokakta beyfendi, mutfakta asci...... onun devami da varda simdi terbiyesiz ahlaksiz chori olmayayim diye susuyorum
Senin yine bi suredir olmamis benim kendimi bildim bileli olmadi ama burda bilmislik tasliyorum bosveeer
[za2014, post: 37206273, member: 590966"]İyi geceler , Öpüyorum Hepinizi ......Muck Muck....Kendinize iyi Bakin......
Sokakta beyfendi, mutfakta aşçı, yatakta 10 kaplan gücünde olsun lütfen
Ya aman, olunca da ayrı dert chori, bu sefer bildiğin şeyden uzak kalma modu oluyorDüşün mesela, çikolatayı hiç yemesen bilmezsin ama yedikten sonra aylarca çikolatadan uzak kalırsan ve gece gece KKda sayfalarca çikolata aşağı çikolata yukarı okursan ah ulan dersin
Abovv gençlerin gelişimine kötü örnek olmaktan RTÜK kapatacak beni. Kirli bir insanım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?