- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Ahahhaa birkaç erkek arkadaşıma mesaj atsam mı "uyuyor musun" diyeSen de dogru diyosun tabi, tadini aldiktan sonra diyet zor gelir
Ay ne diyoruz birazdan taslanicaz boyle giderse
Hadi herkes dağılsın. Gidin sevişin. Kirletin kendinizi
Bugünkü polemiğimizin sonuna geldik.Yarın bir başka polemikte görüşmek üzere,şimdilik hoşçakalın.Ne oldu dükkanı kapatıyor muyuz?
Bak arkadasim beno tahrik ediyorsun :)))) yeniggördüm yorumunu :)))) hemen cevap vereyim......Esin belki öyle demeyecek, o öyle demese bile senin öyle birşeyin varlığından haberin var.....Yani sen diyorsun ki gerçeklerle yuzlesmeyeyim , gerckeler bana anlatılmasına da, gerisi önemli degil...Bunu akli başında kimse demez merak etme sen bir tutturmusun öncekiler diye sen önceden ilişki yaşamış insanların evliliğinde oturupta eskilerimi konuştuğunu sanıyorsun yok öyle bir şey ben kaç sayfa önceyyazdım herşeyi bi zahmet oku geçmiş değil insanlığı adamlığı ilgilendirir beni
Şehvetini kullan bulursun. O sana yol gösterir dostum.Olan var olmayan var
Onun gösterdiği yol, yol değil SephoraŞehvetini kullan bulursun. O sana yol gösterir dostum.
Ahahhaa birkaç erkek arkadaşıma mesaj atsam mı "uyuyor musun" diyeHep onlar mı atacak yani ahah
Ama ara ara forumun canlanmasi için böyle zıt fikirlerin konuşulması lazim...En azından bi hareketlilik geldi :)))) Yoksa bu kadar kişi yorum yazmaz bu kadar kişi yorumları takip etmezdi.....
En cok da bizim yuzumuzden kitabini bırakan arkadaşa uzuldum :)))...Kusura bakma lütfen....
Ya da keske çekirdek alsaydin yorumları okurken citlerdin :))))
Olan var olmayan var
Yok yok senin herif bakır olacak merak etme sen :))) Su an sevişen adam senin koçan degil, o baskasinin kocası....Sevistigi kızla da belki ilerde evlenirim diye sevsiyor zatenBenim yok olsa kocam olcak zaten ama feyza bin demesine gore gelecekteki kocam beni şuan da aldayiyor pis şeyi kopasica bide evlendiğimiz de bana su kiz senden daha iyi sevisiyordu diyecek ne zor bir gelecek beni bekliyor
Benle , diğer sevistigi kızlar arasındaki fark , sevgi diyen veya artık beni seçmiş diyen arkadaşlara soruyorum.....
Eşiniz ara ara başka kadınlarla beraber olursa, ve siZ de bunu ogrenseniz..... Eşiniz de size soyle açıklama yapsa. " ben seni eş olarak seçtim, ben seni seviyorum, sevgimi sana verdim, onlarla sadece cinsel olarak beraber oluyorum"......Bu durumda eşinize hak vermeniz gerek çünkü siz başkalarıyla yapılan cinselliği cok onemsemediniz, önemli olan sevgi dediniz....Sizle o kadınlar arasındaki fark ta sevgi ve sizi seçmiş olması......
Yok eger cinsellik sizin için önemli bir kavramsa, o zaman neden eşinizin sizden önceki cinsel yaşamını pek onemsemediniz, benim için sevgi yeter dediniz...
Bu durumda da eşiniz size sevgi gösteriyor...Diğer günübirlik beraber olduğu kadinalri sevecek degil ya
Belki öyle demeyecek ama sen onun daha önceden 5-6 kız arkadaşı olduğunu bilirsen içten içe öyle dusunebilrisin, ya da kendini oncekilerler kiyaslayabilirsin..:))),Benim yok olsa kocam olcak zaten ama feyza bin demesine gore gelecekteki kocam beni şuan da aldayiyor pis şeyi kopasica bide evlendiğimiz de bana su kiz senden daha iyi sevisiyordu diyecek ne zor bir gelecek beni bekliyor
Benle , diğer sevistigi kızlar arasındaki fark , sevgi diyen veya artık beni seçmiş diyen arkadaşlara soruyorum.....
Eşiniz ara ara başka kadınlarla beraber olursa, ve siZ de bunu ogrenseniz..... Eşiniz de size soyle açıklama yapsa. " ben seni eş olarak seçtim, ben seni seviyorum, sevgimi sana verdim, onlarla sadece cinsel olarak beraber oluyorum"......Bu durumda eşinize hak vermeniz gerek çünkü siz başkalarıyla yapılan cinselliği cok onemsemediniz, önemli olan sevgi dediniz....Sizle o kadınlar arasındaki fark ta sevgi ve sizi seçmiş olması......
Yok eger cinsellik sizin için önemli bir kavramsa, o zaman neden eşinizin sizden önceki cinsel yaşamını pek onemsemediniz, benim için sevgi yeter dediniz...
Bu durumda da eşiniz size sevgi gösteriyor...Diğer günübirlik beraber olduğu kadinalri sevecek degil ya
Yok yok senin herif bakır olacak merak etme sen :))) Su an sevişen adam senin koçan degil, o baskasinin kocası....Sevistigi kızla da belki ilerde evlenirim diye sevsiyor zaten[/
Anaa feyza kiz uyumadin mi sen hadi yat uyu benimki ne yaparsa yapsın basa donmeyelim ayni şeyleri yazmiyalim
Sevgililikte de aynısı olduğunu soylediler az önce, ben de diyorum ki sevgililikle evlilik arasındaki fark ne o zaman?oyleyse evliligi 4s ile ozetleyelim,
sevgi, sadakat, saygi, sex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?