hiç öpüşmemiş erkek

Düşünerek kasmayın kendinizi bu kadar. Boş yere kaygılanıyorsunuz.

Birlikte olacağınız insan önceden birileriyle görüşmüş ve bir şeyler yaşamış olabilir. Geçmişini irdelemek ve onu geçmişiyle yargılamak hoş değil; tabi siz hayatına girdikten sonra geçmişinin "g"si bile karşınıza çıkmayacaksa..

hay Allah razı olsun. bunu diyorum deminden beri

Teşekkür ederimm :) Gerçekten üzücü.Bi bakıyoruz başka bir konuda kültürümüz ne hale gidiyor ne oluyor normalleşiyoruz bilmem ne.Ya buna kim karar veriyor. Aa ben cesaret edemem aile yapımdan dolayı.Ama hepimiz aynı makinadan çıkmıyoruz aynı kalıpta değiliz aynı düşüncede değiliz.Daha kabası göbek bağımız bir kesilmedi. Belki modern bir toplum olmadık olamayız da. Göreceli ahlak değerlerimize terstir kim bilir. Çok sevdigim bir hocam her der kime göre neye göre anlayışını anladıgımızda hayatın amacını çözmüşüz demek ki.
Belki bir gün başkalarının fikirlerine hoşgörü yüzdemiz belli bir dilimin üzerine çıkar da insanları davranışları yüzünden metalaştırmaktan vazgeçeriz.

Konu sahibi, senin cumlen;

"Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye"

Neden kendini kirletmek istiyorsun? Hic opusme ve yatma, hep temiz kal o halde?

Arkadaslar ben kimseye temiz kirli demek istemiyorum temizden kastım daha hiç yaşamamış olmam diyorum ki yaşamış olsam tamam ben yaşadım o da yaşamış olabilir ama iste yaşamayınca insan ilk olsun istiyor bunun önüne geçemiyorum o zaman neden evleniyoruz ki kendimizi saklamıyorsak ben kocama saklıyorsam karşımdakinden de bunu beklerim her cıktıgımla opusmek tarzım degil sevsem bile genc yastaki cogu asklar bitiyor zaten o zaman evlenmeyelim yani bir erkek opüsüyosa neden evlenir ki zaten ya tabi insanlık dürüstlük bunlar ayrı kategori. Hatta bazen içimden geçiyor ki of öp birini kurtul bu düşünceden. Zaten var benden hoslanan biri ama opustugu icin ben pek sevdigim soylenemez seytan diyor kabul et opus ayrıl bir daha takıntın olmasın nasılsa ben de optum tattım ilk değil onun da değil ha tabi artık erkekler yatıp yatıp yatmadım da diyebiliyo kim bilebilir ki? Ama benim icin bu tarz seyler ozeldir. Ben aynı evi ve hayatı paylasmak yanında bazı özel seyleri ilk yasayalım istiyorum. Belki vardır bilmiyorum ama dediginiz gbi ben bulana kadar yıllar gecer 25 yasındaki öyle erkek de zor bulunur of niye boyleyim ben

Bir de zamanın ne getireceğini bilemeyiz.Yaşımız 20ymiş.Öyle biriyle karşılasırsın belki bir gün.Tam evleneceğim insan dersin.Boşanmıştır eşi vefat etmiştir hatta çocugu çocukları vardır.Onun da mutlu olmaya hakkı yok mu? İkinci sınıf insan mı olmayı hakediyor şimdi. İlk olmak değil daimi olmak önemli.

Bundan 30 sene önce babam varmış. Anamdan önce eline kadın eli değmemiş bırak opusmeyi. He sonraki vukuatlarini anlatmaya sayfalar yetmez o ayrı. ..

Neden bu kadar agresif bi yorum yaptınız anlayamadım . Bu benim kendi düşüncem ve saygı duymanızı beklerdim doğrusu kimsede benim düşüncemi yargılayamaz asla . Ben böyle düşünüyorum ve benim düşüncemi de sanki hastalıklı bi düşünce gibi yargılayamazsınız.Bir kadın eğer hayatında cinsellikle ilgili bir şey yaşamamışsa karşısında ki kişinin de öyle olmasını istemesi bunu hayal etmesi en masum şey bana göre.Haa yaşamış olur karşısında kinin de yaşaması farketmez ona da saygım var.Burda konu sahibiyle aynı durumda olduğum için paylaştım düşüncemi öbür yandan benim hayatım dan düşüncelerimden kime ne? Sizin hayatınızdan banane? Ne yaparsanız yapın .Ama burda gelip te bana düşüncen çok ürkütücü vs diyemezsin .Ben düşüncelerimi yazdım ve dinime uygun bi ayetide paylaştım ve sonuna kadar da arkasındayım yorumumun

Hala aynı şeyi yazıyorsunuz, ben sizinle karşıt görüşteyim vs demedim. Hatta burda evlilik öncesi öpüşme-sevişme hakkındaki düşüncemi bile yazmadım. Karşı görüşlere saygılıyımdır, ailesinde hristiyan, cemaatçi, fıkıh kabul etmeyen, çamaşır makinesi gavur icadı diye kullanmayan çeşitlilikteki insanları barındıran bir kişiyim.

Sizin yapdığınız şey kendi düşüncelerinizi teorik bilgilerin yanlış anlaşılabilecek başlıklarını alıp evrensel bir olgu gibi empoze etmeye çalışmak. Saygı duyulacak bir şey yok ortada.

Vardir mutlaka ücra köşelerde bir yerde ama siki bir arastirma yapman, her tasin altina bakman lazim. Bulunca da bilim insanlarini haberdar et belgesel cekmek isteyebilirler. Nesli tükenmiş bir tür çünkü.

İşte ben de onu diyorum belki ben de sevcem beni opuverecek ama ayrılıcaz kim bilebilir ama suan oyle degilim ve yasım hayli ilerliyor sanırım ilk kişiyle evlenirim bilemiyorum ki

Hala canhıraş bir şekilde savunma modundasın baydın yani.
Biz konu sahibine, yaftalayanlara yazıyoruz sense her şeye atlıyorsun.
Aynı şeyleri yazıyorum evet daha kaç kere yazmam gerek anlaşılması için?
Evrensel olgu diye bahsettiğim öpüşmek sevişmek bunun normal olması olabilir mi hiç? Kendi düşüncemi evrensel olgu diye sunacak halim yok. Hala kendi kendine bi
düşüncelere girip benimmiş gibi anlattıkça anlatıyorsun.

28 yaşında evlendim o yaşa kadarda hayatıma kimse girmemişti eşimin ilki değildim ama bunuda hiç sorun yapmadım

İşte ben de onu diyorum belki ben de sevcem beni opuverecek ama ayrılıcaz kim bilebilir ama suan oyle degilim ve yasım hayli ilerliyor sanırım ilk kişiyle evlenirim bilemiyorum ki
peki diyorum,sevdiğin seni öptü..
kirlendinmi peki. bir anda kaldın.
ben temiz değilim dermisin knu başlığındaki gibi

Konu sahibi, senin cumlen;

"Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye"

Neden kendini kirletmek istiyorsun? Hic opusme ve yatma, hep temiz kal o halde?
Kirli temiz olayını namussuzluk olarak algılamayın. Sonucta ben ayıla bayıla öperken o zaten tecrübeli olacak belki de önceki öptügü kızları hatırlayacak yani bu istegimin neresi kötü ki anlamadım sanırım siz yasadıgınız icin boyle diyorsunuz burdaki herkes ya opustu ya evli o yuzden takmıyor olabilirsiniz kimse beni anlamıyor zatenn

Bazı yorumları okurken midem bulandı.Temiz olmak,kirli olmak vs...
Cinsellik bu kadar mı kirletici bir şey olarak geliyor gözünüze ?
Evlilik dediğiniz şey de iki kişinin şahitliğiyle iki evetle kurulan resmi bir birlilik.Bu kadar abartmayın.

Ben öpüşmeden evlendim, eşimse bazı şegleri yaşamış.
Yaş henüz küçük olduğu için bu düşünceler normal.
Zaman geçtikçe bunlar ana kriter olmaktan çıkıp sorumluluk sahibi mi, sıkıştığında yalan söyler mi, ekmeğini taştan çıkarabilir mi gibi kriterler ön planda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…