- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
benim tepkimde o mesajaydı. temiz olan temizle olsun. yani öpüşen kirli. tü kaka oluyor buna göre
hay Allah razı olsun. bunu diyorum deminden beri
Siz kendinizi eşya - farklı şekilde söylemek isterdim ama banlanmak istemiyorum - olarak görüyorsanız sorun yok. Öpüşürümde sevişirimde önüme gelenle yapmıyorum ya temizliğimizde namusumuzda yerinde, "kirli" düşüncelere sahip olan sizin gibiler utansın. Mümkünsede erkek evladınız olmasın yetiştirme tarzınız çok ürkütücü.
Siz kendinizi eşya - farklı şekilde söylemek isterdim ama banlanmak istemiyorum - olarak görüyorsanız sorun yok. Öpüşürümde sevişirimde önüme gelenle yapmıyorum ya temizliğimizde namusumuzda yerinde, "kirli" düşüncelere sahip olan sizin gibiler utansın. Mümkünsede erkek evladınız olmasın yetiştirme tarzınız çok ürkütücü.
Hala aynı şeyi yazıyorsunuz, ben sizinle karşıt görüşteyim vs demedim. Hatta burda evlilik öncesi öpüşme-sevişme hakkındaki düşüncemi bile yazmadım. Karşı görüşlere saygılıyımdır, ailesinde hristiyan, cemaatçi, fıkıh kabul etmeyen, çamaşır makinesi gavur icadı diye kullanmayan çeşitlilikteki insanları barındıran bir kişiyim.Ben onu size yazmadım ki.
Bilmiyorsunuz galiba hatırlatayım burada herkes ortaya bir şeyler yazıyor, tek muhattabımız siz değilsiniz yani. O yüzden her karşıt görüşü alıntılayıp laf yetiştirmeniz anlamsız. Herkesin kendi düşüncesi ise siz de bu düşüncelere saygı duyarak kenara çekilin, konu sahibi ilgilensin yorumlarla.
Konu sahibi de zaten bu takıntımdan kurtulmalı mıyım yazmış. Düşüncem budur değişmez gibi bir yorumu olmadığı için de herkes düşüncesini yazıyor.
Teorik bilgi için de teşekkürler.
İşte ben de onu diyorum belki ben de sevcem beni opuverecek ama ayrılıcaz kim bilebilir ama suan oyle degilim ve yasım hayli ilerliyor sanırım ilk kişiyle evlenirim bilemiyorum kinerden biliyosunki ilk taniştigin erkekle evlenecegini belki iki belki uç dort olacak sonuçta seninde eline erkek eli degecek çok takılma bu devirde bakire kız bile bulmak zorken sen hiç eli kız eline degmemiş erkek istiyorsun garip...
Hala aynı şeyi yazıyorsunuz, ben sizinle karşıt görüşteyim vs demedim. Hatta burda evlilik öncesi öpüşme-sevişme hakkındaki düşüncemi bile yazmadım. Karşı görüşlere saygılıyımdır, ailesinde hristiyan, cemaatçi, fıkıh kabul etmeyen, çamaşır makinesi gavur icadı diye kullanmayan çeşitlilikteki insanları barındıran bir kişiyim.
Sizin yapdığınız şey kendi düşüncelerinizi teorik bilgilerin yanlış anlaşılabilecek başlıklarını alıp evrensel bir olgu gibi empoze etmeye çalışmak. Saygı duyulacak bir şey yok ortada.
peki diyorum,sevdiğin seni öptü..İşte ben de onu diyorum belki ben de sevcem beni opuverecek ama ayrılıcaz kim bilebilir ama suan oyle degilim ve yasım hayli ilerliyor sanırım ilk kişiyle evlenirim bilemiyorum ki
Kirli temiz olayını namussuzluk olarak algılamayın. Sonucta ben ayıla bayıla öperken o zaten tecrübeli olacak belki de önceki öptügü kızları hatırlayacak yani bu istegimin neresi kötü ki anlamadım sanırım siz yasadıgınız icin boyle diyorsunuz burdaki herkes ya opustu ya evli o yuzden takmıyor olabilirsiniz kimse beni anlamıyor zatennKonu sahibi, senin cumlen;
"Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye"
Neden kendini kirletmek istiyorsun? Hic opusme ve yatma, hep temiz kal o halde?
Ben öpüşmeden evlendim, eşimse bazı şegleri yaşamış.Kirli temiz olayını namussuzluk olarak algılamayın. Sonucta ben ayıla bayıla öperken o zaten tecrübeli olacak belki de önceki öptügü kızları hatırlayacak yani bu istegimin neresi kötü ki anlamadım sanırım siz yasadıgınız icin boyle diyorsunuz burdaki herkes ya opustu ya evli o yuzden takmıyor olabilirsiniz kimse beni anlamıyor zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?