Hiç pişman olduğunuz bişey yaptınız mı

Merhaba
Şimdiye kadar asla yapmam dediğiniz fakat yaptığınız sonrasında pişman olduğunuz bir konu oldu mu? Varsa nedir?
Okul ödevi mi bu nedir? Nasıl bir konu bu?
Sizin varsa anlatın cevap verelim. Derdi olan sizsiniz

Yaptım. Sıcağı sıcağına lanet okutsa, çok can yaksa da hiçbirinden pişman değilim. Şu anda olduğum kadının doğması için gerekliydi onlar. Hatalarım en bana ait olan yanlarımdır.

Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş.Sunum konumdu ted konuşması gibi hazırlamıştık. Tabiki evet asla yapmam dediğim şeylerin başrolündeydim.

Mutlaka hata yaptım ama hiç pişman olmadım. Her şerde bir hayır var. Hiç bir iyi yan yoksa da beni öldürmeyen şey güçlendirdi. Senin var mı asıl sen anlat.

Evet cokkk bunlardan birinden dolayi suan bulunduğum noktayim.Kimin aklina gelirdi ama bence kaderdi.Her sey corap söküğü gibi gelisti.

Merhaba
Şimdiye kadar asla yapmam dediğiniz fakat yaptığınız sonrasında pişman olduğunuz bir konu oldu mu? Varsa nedir?
Merhaba
Sevgilisiyle pişman olduğu bişey yaşayan var mı?

Bu üye sürekli ama sürekli, gizli, açık hep aynı konuları,cinsel konuları açıp, insanların özellerine girmek istiyor. Kazen Mune .

Ne kadar tepki vermişler ya yorumlarda.
Burası bir forum sitesi.
Konu sahibi herkesin olmuştur.

Ne kadar tepki vermişler ya yorumlarda.
Burası bir forum sitesi.
Konu sahibi herkesin olmuştur.
Tepki verilmesinin nedeni hep böyle iki üç konu açıp sonra özel sorular sorması. Aynı anda hem sevgilinizle yaptığınız pişman olduğunuz bir şey oldu mu? Pişman olduğunuz yaptığınız bir şey oldu mu diye iki konu açmış ve hiçbir şey açıklamamış biri. Mesajlarına bakın, yorum yazanlara da kaba saba, önceki konuları da sevgilim sürekli cinsellik istiyor, ne kadar yakınlaşılmalı, ne kadar ileriye gidersiniz vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…