eski konularını az bucuk okudum cnm.
eşin afedersın ama tam bır okuz ya....hala işini değiştirmemesi bencıl bırı oldugu anlamına gelıyor...beraber terapıste gıtmeyı denedınız mı? yanı ne taraftan tutsan elınde kalıyor aslında.ıkız bebek zaten ayrı bı stres..adam hıc muhatap degıl sızle oh ne ala memleket
denedik terapist iş değişmeden size yardımcı olamam tüm sorunların kaynağı iş dedi( gerçi kadın başından atmaya çalıştı gibi geldi bana ama nihayetinde eşimi zor götürmüştüm o da son oldu
devlete gıttıysen şaşırmam canım...ama etkılı ozel bı terapistle cozumu bulursun(tehdıt et,terapist ve iş degıstırme olmazsa boşanıyorum de) ama kararlı olun..ooof cok zor canım ya...valla hersey esınde bıtıyor..sen harıka bı annesın .buna emın ol
Çok teşekkür ederim
Ikiz çocuk kreş ev derken maddi olarak da çok kötü duruma geldik özele şu an gidemeyiz ama 2 aydır eşimle ikili ilişkimi bitirdim aynı evde sen baba ben anneyim sadece dedim ocakta iş değişmezse boşanırım dedim bekliyorum
Kocam naptı derseniz Öküz hala inatlaşıp ben tavır yaptıkça o da bana yapıyor ama bu kez kararlıyım şimdi anlamasa da yakında anlayacak
allah sabır versın bende bır tane var ve hıc durmayan bır bebek kafamı kaldıramıorum suan ayagımda salladıgım ıcın buraya yazabılıyorum zaten sureklı ya kucakta ya ayakta ıkı uc gunde bır sınırımden ağlıyorum ve sızde ıkı tane cok zor cook allah sabır versınüç tüp bebek denemesinden sonra anne oldum...
Hiç pişman olmadım Rabbim sağlık versin kuzularıma ama artık hayat çekilmez hale geldiğinde acaba acele mi ettim çocuk için erken miydi diye düşünmeden edemiyorum...
Bu yükü alacak kadar güçlü değilmişim gibi geliyor bunları düşündükçe çok üzülüyorum ve hayatta en çok evlat acısı yaşamaktan korkuyorum
Kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum...
baska caren yok gibi.Çok teşekkür ederim
Ikiz çocuk kreş ev derken maddi olarak da çok kötü duruma geldik özele şu an gidemeyiz ama 2 aydır eşimle ikili ilişkimi bitirdim aynı evde sen baba ben anneyim sadece dedim ocakta iş değişmezse boşanırım dedim bekliyorum
Kocam naptı derseniz Öküz hala inatlaşıp ben tavır yaptıkça o da bana yapıyor ama bu kez kararlıyım şimdi anlamasa da yakında anlayacak
bende 3 kere tüp bebek denemesi geçirdim yani 3.de ogluma hamile kaldım
açıkcası ben anlamıyorum neden
yani hiç pişman olmadım, hiç onsuz hayatımı özlemedim, ben zaten iyiydim onunla daha iyi olacağıma inanmadım .
ha kocam tarfından terk edildim bir sürü zorluk yasadık yazmıyım şimdi uzun uzun
ben memnunum anne oluş şeklimdendede anneliğimdende
Ben 22 yasinda anne oldum suanda 27 yaşındayım calisiyorum hic yetemiyorum die dusunmuyorum yasadiklariniz sizde bir takim etkiler birakmis saniyorum
Allaha çok şükür atlatmışsınız.25 yaşında anne oldum bebeklerim 45 günlükken ölüncül bi hastalığım olduğunu öğrendim 6 ay hastanede yattım sonra da işe başlamak zorundaydım bebeklerimi kurum kreşine bıraktım
Şuan baba şehir dışında annemler benimle kalıyor hiç bi zaman anne baba çocuklar şeklinde gerçek bi Çekirdek aile olamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?