Hiç pişman olmadım ama...

Rabbim kısmet etmiş size 2 tane bebek..yaşınızda çok küçük deil sanırım..çok zordur eminim millet 1 tanesine zor bakıyor sizde 2 tane..ama kıymetini bilin şükredin..inşallah eşinizde yardımcı oluyordur..

eski konularını az bucuk okudum cnm.

eşin afedersın ama tam bır okuz ya....hala işini değiştirmemesi bencıl bırı oldugu anlamına gelıyor...beraber terapıste gıtmeyı denedınız mı? yanı ne taraftan tutsan elınde kalıyor aslında.ıkız bebek zaten ayrı bı stres..adam hıc muhatap degıl sızle oh ne ala memleket

Bence siz çok yorulmussunuz.tüp bebek kolay bir surec değil.ben 5 denemedeyim.bazen bende diyorum çocuk olsa bile bakacak halim kalmadi sanki.yiprandiginiz içindir.her şeyi yoluna sokabilirsiniz.sakin olun.

Kimsenin umrunda değilim demissiniz esinizi kastettiniz bilmiyorum ama erkekler her zaman daha yuzeyseller.evlatlarinizin size ihtiyacı var ltf kendinizi toprlayin

benim de kızım tüp bebek.tek tuttu maalesef 6 yaşına geldi.keşke ikiz olsaydı da çok yorulsaydım diyorum.tek kaldı yavrum

denedik terapist iş değişmeden size yardımcı olamam tüm sorunların kaynağı iş dedi ( gerçi kadın başından atmaya çalıştı gibi geldi bana ama nihayetinde eşimi zor götürmüştüm o da son oldu

devlete gıttıysen şaşırmam canım...ama etkılı ozel bı terapistle cozumu bulursun(tehdıt et,terapist ve iş degıstırme olmazsa boşanıyorum de) ama kararlı olun..ooof cok zor canım ya...valla hersey esınde bıtıyor..sen harıka bı annesın .buna emın ol

Çok teşekkür ederim
Ikiz çocuk kreş ev derken maddi olarak da çok kötü duruma geldik özele şu an gidemeyiz ama 2 aydır eşimle ikili ilişkimi bitirdim aynı evde sen baba ben anneyim sadece dedim ocakta iş değişmezse boşanırım dedim bekliyorum
Kocam naptı derseniz Öküz hala inatlaşıp ben tavır yaptıkça o da bana yapıyor ama bu kez kararlıyım şimdi anlamasa da yakında anlayacak

Benimde bebeğim 5 aylık oldu ve eşim denizci olduğu için hamilelik ve sonrası yanlız büyüttüm bebeğimi, her gün 4 saat uykuyla duruyorum, inan bakkala ekmek almaya bile gidemiyorum, her gün banyo eden ben 2 günde zor ediyrum oda 10 dakikayı geçmiyor...Çok yoruluyorum ama bebeğimin bir tebessümü herşeyi unutturuyor. Senin için bebeklerine bakmak değilde sanki eşinle arandaki muhabbet yormuş biraz...Umarım en kısa zamanda hem maddi hem manevii açıdan düzelirsiniz..Allah bebişlerimize ömür , bizlerede sağlık versin ki iyi bakalım onlara...

bende 3 kere tüp bebek denemesi geçirdim yani 3.de ogluma hamile kaldım
açıkcası ben anlamıyorum neden
yani hiç pişman olmadım, hiç onsuz hayatımı özlemedim, ben zaten iyiydim onunla daha iyi olacağıma inanmadım .
ha kocam tarfından terk edildim bir sürü zorluk yasadık yazmıyım şimdi uzun uzun
ben memnunum anne oluş şeklimdendede anneliğimdende

Rabbim güc versin yeri geliyor bizlerde bunalıyoruz Allahım eksikliklerini göstermesn bu günleri aratmasın

allah kımsenin yuvasına kem göz vermesın ama eşinizden boşansanız yoklugu sıze koymaz gıbı..keza cocukların da oyle..gayet alışmışlar bellı kı...yazık eşiniz umarım gozlerını açar..bol bol dua edın..elbet oyle yada boyle bir seçım yapacak...asla kadınlıgınızdan tavız vermeyın...yeterınce verdınız sanıyorum.umarım kalbını dınler eşiniz

allah sabır versın bende bır tane var ve hıc durmayan bır bebek kafamı kaldıramıorum suan ayagımda salladıgım ıcın buraya yazabılıyorum zaten sureklı ya kucakta ya ayakta ıkı uc gunde bır sınırımden ağlıyorum ve sızde ıkı tane cok zor cook allah sabır versın

baska caren yok gibi.
Ne okuz erkekler varya anlamiyorum ben.
Hayat onlerinde akip gidiyor.
O cocuklarin ona ihtiyaci varken o ortada yok.
Senin ihtiyacindan bahsetmiyorum bile.
Allah akil fikir versin kocana.
Hakslisin bence sonuna kadar.
Tukenmekte hele cok haklisin.
Cocuklarin en zor donemi bence 2,5 yasina kadar olan donem.
Sonra cok rahatliyacaksin insallah.

Aaaaay şu ikiz bebeklere hep hayran kalmışımdır,çok tatlılaaaaar Bence bu duygu bebeklerinize iyi bir anne olamayacağınız düşüncesindendir. Ben de ilk kez anne olsam aklıma bu gelir ve beni rahatsız ederdi diye düşünüyorum.Bu düşünceleriniz doğal. Fazla takmayın Rabbim bebeklerinize ve size sağlık+mutluluklar versin, inşallah her şey güzel olur

Ben onlara yetememek korkusu nedeniyle acaba erkenmiydi diyorum yoksa asla pişman olmadım vazgeçmem saçlarının bir telinden bile

Ben 22 yasinda anne oldum suanda 27 yaşındayım calisiyorum hic yetemiyorum die dusunmuyorum yasadiklariniz sizde bir takim etkiler birakmis saniyorum

Ben 22 yasinda anne oldum suanda 27 yaşındayım calisiyorum hic yetemiyorum die dusunmuyorum yasadiklariniz sizde bir takim etkiler birakmis saniyorum

25 yaşında anne oldum bebeklerim 45 günlükken ölüncül bi hastalığım olduğunu öğrendim 6 ay hastanede yattım sonra da işe başlamak zorundaydım bebeklerimi kurum kreşine bıraktım
Şuan baba şehir dışında annemler benimle kalıyor hiç bi zaman anne baba çocuklar şeklinde gerçek bi Çekirdek aile olamadık

Allaha çok şükür atlatmışsınız.
tam olarak ne yaşadığınızı elbette bilmöiyorum ama tüp bebek süreci baslı baslına hayatın devamını etkıleyen bır tedavi , ayrıca sonra yasadıklarınız
umarım bu psıkolojıden bır an once cıkarsınız
Allah hepimize saglık evrsın

evliliğin en zor zamanları bebeklerin küçük olduğu zamanlardır .Zamanla atlatırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…