Hiç sevgilisi olmamış kız istiyor-du

albanianishh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
38
32
3
33
28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama

Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .

Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?

Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı

Bu ve benzeri sözler sadece bahaneden ibaret.Sizi yeterince beğenmemiş o yüzden saçmalamış.Bence direkt bişi hissedemedim dese daha şık olurmuş.

Bir sürü örnek okuyoruz bakire,sevgilisi olmamış,yaşı küçük olsun diye kriter sıralayanların tam aksi evlilikler yaptıklarını. Aşık olunca kriterin anlamı kalmıyor sanırım.

Canınızı sıkmayın. Bir güN biri de size aşık olacak ve onun için sizi tanıyınca hiçbir kriterin anlamı kalmayacak. İnşallah da karşılıklı,güzel bir aşk olur bu 💕

Slav ırkı ... uzun boylu sarışın kız görünce dibi düşen çapsız türk erkekleri... siz yapınca iğrenç damgalar vururlar....

Ama slav kadını yapınca sorun etmezler.

Burası ortadoğu.

Her konuda hatırlatmak zorunda kalıyorum ama durum tam olarak bu.

Bu arada kendisinin zamanında ne cevizler kırdığını da anlayabiliyoruz. Çünkü kendisi gibi aptal değiliz.

Slav ırkı ... uzun boylu sarışın kız görünce dibi düşen çapsız türk erkekleri... siz yapınca iğrenç damgalar vururlar....

Ama slav kadını yapınca sorun etmezler.

Burası ortadoğu.

Her konuda hatırlatmak zorunda kalıyorum ama durum tam olarak bu.

Bu arada kendisinin zamanında ne cevizler kırdığını da anlayabiliyoruz. Çünkü kendisi gibi aptal değiliz.
Bu arada kız sarısın degil cok uzun da sayılmaz ama çok güzel :(
kabul benden de güzel :(

Bu arada kız sarısın degil cok uzun da sayılmaz ama çok güzel :KK43:
kabul benden de güzel :KK43:
Bence bu adamdan kurtulduğuna şükret.

Sevgilisi olmayan kız istiyorum diyen adamları bIZ tanıyoruz. Kendilerinde her hakkı bulurlar. Kadınları rehin alırlar.

Merak ettim link atar mısınız? Konu ne hakkında?

Bu konuydu. 😐😐😐 Birebir yazdiğiniz olayi başka bir üye de yorum olarak yazmişti.
Konu da tartismalardan kapatildi.

Bu konuydu. 😐😐😐 Birebir yazdiğiniz olayi başka bir üye de yorum olarak yazmişti.
Konu da tartismalardan kapatildi.
Sağolun gönderdiğiniz için okurum bu konuyu da

Back
X