• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sevgilisi olmamış kız istiyor-du

Siz onu beğendiğiniz için size söylediğiyle yaptığını tutarlı bulmadığınızdan tepki gösteriyorsunuz. Yoksa beğenmeseniz üzerinde durmazdınız ama ona bunu yansıtmayın bence bir daha.

Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.

Hakkımı helal etmiyorum dedim. beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ? diye yazdım

Ne diyorsun sen Allahın kezbanı yazmış

Bela okuyup hemen engelledim . Hak etti . İçim ferahladı
Bu yaptığınız o kadar yanlış ki. Reddedilen her insan karşısındakine mesaj atıp bela mı okusun? Kaldı ki aranızda hak, hukuk geçecek kadar bir şey de yaşanmamış. Haliyle hakkımı helal etmiyorum minvalindeki mesajınız da komik olmuş. Adam da ayrı karaktersiz evet, hoşlanmadıysa direkt ısınamadım demesi kafiydi ancak yine de bu kendinizi düşürdüğünüz durumu meşrulaştırmıyor. Ayrıca kendiniz size yapılmasından şikayetçiyken, hemcinsiniz için ırkını vurgulayarak yaptığınız ima da hiç olmamış.

Sizi beğenmediğini söyleyememiş kendince salakça bir bahane bulmuş işte. Size bir şey diyeyim mi çoğu erkek için tek bir kriter vardır: beğenmek...neyi kimi nasıl beğeneceklerinin içini siz doldurun artık.evlenmek isteyen ceza hakiminin şöyle bir söylemi var: "kriterim yok, güzel olsun, çok güzel olsun, isterse okuma yazması bile olmasın önemi yok, yeter ki ben beğeneyim, evlencem." diyor ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım.

Bende beyni olan bir erkek istiyorum deseydin
Saçmalamış
28 yaşına kadar bi insanın hiç kimseyi seçmemiş olması daha garip olurdu.
Klasik Türk erkeği kafasında imiş işte

Böyle bahanelere hakkımı helal etmiyorum. Adam gibi ısınamadım begenmedim de. Yok memleketi şu olsaydı yok hiç sevgilisi olmasaydı ne zannediyor bu insanlar kendini. Ben arkadaş seçimlerim konusunda bile net ve şeffaf olurum. Kaldı ki elin adamı saçma sapan bir şey yapıp saç yoldursun

28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama

Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .

Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?

Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
Afedersiniz de kendisi kos koca adam 16 17 yaşında değil. 21.yüzyılda yaşıyoruz illa hoşlanıp da beraber olduğumuz insanlar oluyor. Bir de kendisine sorun daha önce bir kadınla birlikte yaşamış mı ya da hoşlanıp çıktığı olmuş mu diye :D Çok saçma düşüncesi. Sen sıkma canını karaktersizlik derim ben buna 🤣

Ben bir kişiyle görüştüm olmaz diye aradığımda bende duygusal olarak bir şey hissetmedim demişti.Bence o da kırıcıydı. Canı yanan karşıdakini de üzmek istiyor.

Back
X