Hiç sevgilisi olmamış kız istiyor-du

Sevgili olmamış hiç erkekle görüşmemiz kız isterler ama kendilerinin maşaAllahhh....
Kafana takma arada çıkar böyleleri hayırlısı değilmiş demekki

28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama

Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .

Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?

Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
Adam seni beğenmedim diyememiş sevgili olayını bahane etmiş bence.

Aşık olmuştur? Siz görücü usulü tanışmışsınız mantığına uymamış demek ki elektrik de alamayınca bahane bulmuş. Ayrıca slav ırkından diye illa sevgilisi olmuş mu olması lazım onu da anlamadım 😂

28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama

Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .

Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?

İlişkisi olmamış kız isterim
Sevgilisi olmamış kız isterim
Geçmişte aldatıldım güvenemem
Aşka inancım yok
Bu ve benzeri şeyler her zaman yalandır her konuda söylerim kanmayın insan aşık oldu mu her dediğini yalar yutar yani sizi beğenmemiş

Sizden ayrılmak için bahane aramış. Erkekler gerçekten beğendikleri biri olunca kendilerince kriter dedikleri her şeyi kenara atarlar. Sizi kırmamak için de bunu bahane etmiş muhtemelen

önceki sevgililerinin burnundan getirip her şeyi yaşadık heyecanı kalmadı diyip nişanlısını da terk eden ve 28 yaşında 10 yaşında çocuğu olan bi ukraynalıyla evlenenini tanıyorum bacım türk erkeğinin erkekliği şartları türk kadınına hayatı dert etmek için var sadece.

sizi beğenmemiş bahane olmuş bence ama gerçekte olabilir niye olmasın sevgilisi olmamış biriyle evlenmek isteyebilir bunu sizde isteyebilirsiniz herkes isteyebilir sizinde kendinize göre kriterleriniz yok mu bunlara takılmamak lazım. olmadıysa olmamıştır. birde tipe yoğunlaştıkça olmuyor bu işler

Slav ırkı ... uzun boylu sarışın kız görünce dibi düşen çapsız türk erkekleri... siz yapınca iğrenç damgalar vururlar....

Ama slav kadını yapınca sorun etmezler.

Burası ortadoğu.

Her konuda hatırlatmak zorunda kalıyorum ama durum tam olarak bu.

Bu arada kendisinin zamanında ne cevizler kırdığını da anlayabiliyoruz. Çünkü kendisi gibi aptal değiliz.
Hakikaten ha Ortadoğu olduğumuz yüzüme şap diye tokat gibi geldi suan.igrenc🥴

Hakikaten ha Ortadoğu olduğumuz yüzüme şap diye tokat gibi geldi suan.igrenc🥴
Burası dünyanın en zengin coğrafyası aslında.

Ama nedense ilk emri "oku" olan bir dinin mensupları bu coğrafyayı cehalete ve gericiliğe boğdu.

Şu dünyada islamiyet kadar yanlış anlaşılan bir din daha var mi meraktayım cidden.

Lütfen kimse alıntı yapmasın. Tartışma ortamına girmeyeceğim 😊

Destekleriniz için çok teşekkürler, üzgünüm işte, insanın canı sıkılıyor yine de

Herşey dış görünüş mü ? Neden böyle oluyor ? Aklımda sorular :(

29 yasina gelmiş " yakısıkli" 3 ay öncesine kadar kendisi kiz bulamayip görücü takılırken ne ara Slav bulmuş ona takıldım?
Sizden güzel olduğu için diger kriterleri es gecmesi şaşılacak bisey degil.Alişkiniz

Back
X