Hiç sevgilisi olmamış kız istiyor-du

Adam yakışıklı olsa ne yazar ya
Seni görmedi mi sanki buluşmadan
Ben elektrik alamadım deseydi adam gibi
Yok sevgilisi olmamış kız olsunmuş vs vs
Bildiğin bahane
Ben olsam bulduğu kızla kendimi kıyaslamak yerine kıza üzülürdüm böyle içten pazarlıklı karakteri zayıf bi adamla evleneceği için

28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama

Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .

Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?

Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
O zamanda kiz hayatindaymis muhtemelen. Ailesi kabul etmiyordu ve ailenin istegiyle sizle bulustu. Sizede olmasin diye yokusa surmuş

Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.

Hakkımı helal etmiyorum dedim. beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ? diye yazdım

Ne diyorsun sen Allahın kezbanı yazmış

Bela okuyup hemen engelledim . Hak etti . İçim ferahladı

Çocuk sizden hoşlanmamış, ne diyerek reddedebileceğini bilememiş, bu da bahanesi olmuş yani çok belli. Kafaya takacak bir durum göremiyorum.

Not: Annem Slav ırkından (!), ilk ciddi ilişkisi babamlaydı onunla da evlendi. Yorumlarda da gördüm de bazı şeyleri genellemesek mi diyorum artık. "Türk insanı şöyledir böyledir" diye atıp tutan yabancı ülke vatandaşlarına kızıyorsunuz ama kendiniz benzer şeyi yapıyorsunuz.

Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.

Hakkımı helal etmiyorum dedim. beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ? diye yazdım

Ne hakkın var ki? Tanıştırmak istemişler, beğenmemiş.
Beğenmedim demektense bir bahane bulmuş.
Sanki karnında bebekle ortada mi birakti seni?
Mesajını gördükten sonra ne kadar doğru bir tercih yaptığını bir kez daha anlayıp kendini tebrik etmiştir, eminim

Hahaha farklı düşünüyordum ama anladım ki adam haklıymış. Sizi beğenmemiş belki de bu aşırı sahipleniciliğiniz hoşuna gitmemiş ve bahane bulmuş. Bir buluşmayla siz kendiniz de bu hakkı nerden buldunuz? Ortada sevgilik yok, flört yok tek bir buluşma... Bana böyle bir mesaj atılsa çok gülerdim.

Ne hakkın var ki? Tanıştırmak istemişler, beğenmemiş.
Beğenmedim demektense bir bahane bulmuş.
Sanki karnında bebekle ortada mi birakti seni?
Mesajını gördükten sonra ne kadar doğru bir tercih yaptığını bir kez daha anlayıp kendini tebrik etmiştir, eminim

Ortada bir flört bile yok gerçekten çok komik ne denir ki... Katılıyorum size.

Erkekler genellikle yabancı kadınlarda “namus” aramıyor. Olay bu.
Az önce ona attığınız mesajı gördüm de, kendinizi neden bu kadar aşağıladınız acaba? Bir de ne hakkı? Adam demiştir çok şükür evlenmedim diye. Kezban demiş bir de, yazık olmuş.

Evleneceği kişi türk kızı ise beklenti ve istekleri çok yüksek oluyor. Yabancı kız ise orda durum değişiyor. Maalesef çoğunluk öyle. Başkasının ahlak bekçılığını yapacaklarına aradıkları insana önce kendileri o şekilde gitsin bakalım. Tanıştığın kadına sevgilisi olmamış istiyorum demek bana çok itici geliyor. O konuşmaya gelmeden önce aracıya söyler oda bu koşullarda arıyor der sende nazikce beğenemedim içim ısınmadı der. Karşı tarafa ilk buluşmada bunları sıralayan adamdan incelik beklemek yanlış diye düşünüyorum. Boşver takılma bile.

Amaaaan boşver beraber olsaydınız eninde sonunda slav biriyle aldatılacaktınız, allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Valla kusura bakmayın o cevabı haketmişsiniz, hadi ukranyalısını falan geçtimde , görücü usulü bir buluşmada ne hakkı Allah aşkına, yaptığınız çok komik gerçekten. Adam sizle evlenmek zorunda gibi davranmışsınız. Keşke biraz gururlu ve onurlu davransaydınız. İnsanın kendine ettiğini yedi mahalle bir araya gelse edemezmiş lafı çok doğru cidden.

Bir insan kendini rezil ederek nasıl ferahlar ki?
Konuyu "erkekler çok haklı, gördüğünüz gibi Türk kızları kezban, yabancı kadınlar 10 numara insanlar" eksenine çekmeye çalıştığınızdan şüphelenmiyor değilim ama neyse...
Şakaysa hiç komik değil ama gerçekse çok komik.

bu arkadaşımız galiba erkekler heryerden yürüyor ya kendisi he deyiverse evleneceklerini mi zannediyor acaba ? yav arkadaşlar instagramdan gelen mesajlar tanışma teklifleri falan kendinizi arşa çıkarmayın herkese yapıyorlar bunu :D

28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama

Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .

Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?

Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
İnsanın enerjisi var ve uymayinca insan ısınmıyo.

Back
X