Hiç sevilmedim

ya aslında şöyle
biriyle sürekli tensel temas kurmak güzel ama bence onun ten uyumu ile her zaman bağı olmuyor.
yani biriyle tensel temas kurmayı hep isteyebilirsiniz ama sevisirseniz vs bu hoşunuza gitmeyebilir onun teni, sonra da o sürekli tensel temas isteği kaybolur filan .
bence ten uyumu sevişmeden anlaşılacak bir şey değil , kadınlar içinde bu çok önemli ama kadınlar sanki bu olay hiç yok gibi davranıyorlar biriyle sevisince öyle baglaniyorlar ki toplumsal normlar vs yüzünden hiç hosuma gityi mi bu olay benim konusu olmuyor.

bu arada adama söylediniz mi sarılmak istediğinizi, ben direkt söylerdim muhtemelen mesela sevgilisi vs yoksa :KK53:
Hmm anladım bu istek bir ölçüt değil yani. Yok söylemedim geçti gitti. Hoşlandığım kişiye asla bir şey söylemem öyle kalır orada

Yaşım genç doğru ama Benim gibi olan kimse yok çevremde. Bakım konusunda size katılıyorum kendimi bu ara çok çirkin buluyorum ondanda elim gitmiyor bir şeye
Kendinize baktıkça kendinizi sevdikçe algınız değişecektir. Daha olumlu yönlerinize odaklanın. Ayrıca kimsenin güzellik kriterine uymak zorunda değilsiniz..

Bulursun merak etme.
23 yaşında bir kızın da bunları dert etmesi yani daha dur bakalım neler çıkar

Söylesem nolacak diye düşünüyorum. Bir de pişman olurum diye korkuyorum net olamadım şu zamana kadar

Aynı yaştayız ve hem kendimden hem çevremden yola çıkarak diyorum ki biriyle flört etmek için sevmek sevilmek zorunda değilsin. Çok güzel biri olmak zorunda da değilsin ama ben çirkin kadın olduğuna inanmıyorum. Herkes bir iki bakım makyaj özgüvenle olabilir kaldı ki çevrene bak sevgilisi olan kadınların hepsi estetik anlayışına uyuyor mu? Sosyal medya kullanıyor musun? Artık eskisi gibi açılma gibi bir şey kalmadı ben de sevgilimle motor ehliyeti almak için yazıldığım kurstaki wp grubunda tanıştım mesela bana sürekli sorular soruyordu. Sen de ilgini çeken biriyle ortak nokta bulup dm atabilirsin bence

Bilmem bir gün belki yaşarım şu an gidip sevgimi ifade edeceğim kimse yok sadece beğendiğim biri var o kadar begeniden öteye geçmiyor
ben birini begensem mesela karşı cins olarak mutlaka adım atarım kahve içmeye davet ederim Mesela
her gün birini beğenmiyoruz yani birini beğenmek önemli bir şey bence,
elbette sizin hayatiniz siz bilirsiniz ama bana fazla pasif geldiniz belki o yüzden flört vs olmamıştır hiç

Aynı yaştayız ve hem kendimden hem çevremden yola çıkarak diyorum ki biriyle flört etmek için sevmek sevilmek zorunda değilsin. Çok güzel biri olmak zorunda da değilsin ama ben çirkin kadın olduğuna inanmıyorum. Herkes bir iki bakım makyaj özgüvenle olabilir kaldı ki çevrene bak sevgilisi olan kadınların hepsi estetik anlayışına uyuyor mu? Sosyal medya kullanıyor musun? Artık eskisi gibi açılma gibi bir şey kalmadı ben de sevgilimle motor ehliyeti almak için yazıldığım kurstaki wp grubunda tanıştım mesela bana sürekli sorular soruyordu. Sen de ilgini çeken biriyle ortak nokta bulup dm atabilirsin bence
Sosyal medya kullanmıyorum belki ondan da olmamıştır. Acaba iletişime gecebilecek bir ortam olmadığından mı durumum belki olmustur ilgisini çektiğim ama gelmemiştir.

Sosyal medya kullanmıyorum belki ondan da olmamıştır. Acaba iletişime gecebilecek bir ortam olmadığından mı durumum belki olmustur ilgisini çektiğim ama gelmemiştir.
bence kesinlikle o yüzden sana nasıl ulaşsınlar ki şimdi herkes sosyal medyada kaynaşıyor dating appler onlar bunlar herkesi engelleyip kişiye özel hikaye atmalar 🤣 önce kendine güzel bir hesap aç çevrendekileri eklemeye başla bence sonra zaten istemediğin kadar mesaj alacaksın. Sosyal ortamlara da girmen lazım tabii

ben birini begensem mesela karşı cins olarak mutlaka adım atarım kahve içmeye davet ederim Mesela
her gün birini beğenmiyoruz yani birini beğenmek önemli bir şey bence,
elbette sizin hayatiniz siz bilirsiniz ama bana fazla pasif geldiniz belki o yüzden flört vs olmamıştır hiç
Yok doğru söylüyorsunuz girişken değilim girişken olmasam da sevilebilirdim yine de çevremde bunun örneğinide gördüm Gerçi kız güzel çekici bir şey ondan da olmuş olabilir.

Yok doğru söylüyorsunuz girişken değilim girişken olmasam da sevilebilirdim yine de çevremde bunun örneğinide gördüm Gerçi kız güzel çekici bir şey ondan da olmuş olabilir.
girişken olmayı ya da herhangi bi şeyi 'sevilebilir' olmak için yapmayın.
hayatı daha güzel deneyimlemek , kendinizle ilişkinizi gelistirmek için yapın.

23 yaşındayım şu yaşıma kadar hiç sevilmedim sevgilimin olmadi. Bana gelip açılan olmadi. Düşününce önceden çok üzülürdüm ama artık üzülmüyorum sadece anlamaya çalışıyorum niye diye. Yalnızlığı kabullendim. Gittikçe de çirkinleşiyirum bakımı da saldım artık. Heveslenmiyorum
Hiç bana ilgi duymuyorlar diye düşünme genel olarak erkekler sizden bi etkileşim aldığı an iletişim kurarlar. E sizde yapı gereği çok bakmıyorum çevreme diyorsun. Reel olarak gelmemelerin sebebi ondandır. Yoksa sen bi c2 falan indir anonim bir chat uygulaması bak bakalım yazmayan erkek kalıyor mu 😁😁

bence kesinlikle o yüzden sana nasıl ulaşsınlar ki şimdi herkes sosyal medyada kaynaşıyor dating appler onlar bunlar herkesi engelleyip kişiye özel hikaye atmalar 🤣 önce kendine güzel bir hesap aç çevrendekileri eklemeye başla bence sonra zaten istemediğin kadar mesaj alacaksın. Sosyal ortamlara da girmen lazım tabii
Sosyal medya kullanmak istemiyorum bunun içinde açmam ya ben gerçekten sevilmek istiyorum bir ihtimal olmak istemiyorum.

Sosyal medya kullanmak istemiyorum bunun içinde açmam ya ben gerçekten sevilmek istiyorum bir ihtimal olmak istemiyorum.
yanlış anlama ama seni sevecek insan seni nerde görecek tanıyacak çeşme başında mı? Gerçekten ilk görüşte aşk zaten yok insan iletişim halinde oldukça tanıdıkça sever birini. Girişken değilsin sosyal medya yok sana nereden ulaşacak bu insanlar peki? Malesef artık hepimiz bir ihtimaliz çeşitli seçenekler arasında kendimize uygun birini buluyoruz.

yanlış anlama ama seni sevecek insan seni nerde görecek tanıyacak çeşme başında mı? Gerçekten ilk görüşte aşk zaten yok insan iletişim halinde oldukça tanıdıkça sever birini. Girişken değilsin sosyal medya yok sana nereden ulaşacak bu insanlar peki? Malesef artık hepimiz bir ihtimaliz çeşitli seçenekler arasında kendimize uygun birini buluyoruz.
Doğru belkide egosal bir durumdur tek ben olmalıyım diye alttaki düşünce ne bende bilmiyorum. Ya da seçeneksem beni bırakıp gider diye düşünüyorum. Hoşlandığım çocuğa biri baksın hemen aradan çekilme ihtiyacı hissediyorum ya da başkasına bakarken görüyüm direkt siliyorum. Çok tasam değil fakat bir burukluk oluyor insanda

Doğru belkide egosal bir durumdur tek ben olmalıyım diye alttaki düşünce ne bende bilmiyorum. Ya da seçeneksem beni bırakıp gider diye düşünüyorum. Hoşlandığım çocuğa biri baksın hemen aradan çekilme ihtiyacı hissediyorum ya da başkasına bakarken görüyüm direkt siliyorum. Çok tasam değil fakat bir burukluk oluyor insanda
kendini sevmiyor olabilir misin? yanlış anlama ama bu düşünce yapısıyla malese çok üzülürsün

Back
X