Hiç sevmedigim biri ile mecbur yaşiyorum

Ailen istedi evlendin ve boşanamıyormusun yada adam evli ama siz tehdit ediliyor ayrılamıyorsunuz

Sevmediğiniz biriyle siZi eve kitleyip kaçtılar sanırım. Hemen bi çilingir çağırın:KK70:

Canim burada seni tanıyan eden yok üstelik senin durumunda olan birsürü insan var kim seni Nasıl tanısın bu konuda rahat olun ve anlatın muhtemelen erkek arkadasın kadar berabersin..kendini mecbur hissetme sebebin ne önce bi anlayalım
Maddi anlamda desteğin mi yok ?
Yada ailende sıkıntı mı var kendini saracak birine mi ihtiyacın var?sevmiyorum diyorsun muhtemelen takıntılı aşk hastalığı da olabilir.İlk olduğunu düşünme çünkü evli bekar birçok kişi bu yüzden sevmediği biriyle beraberlik yaşıyor..
Kimse gelip buraya ama o mecbur evli boşanmak kolay değil falan demesin kimse kimseye mecbur değil ..
Yani sen anlat da derdine bi çare buluruz

Sevgilinizle beraber yaşıyorsunuz, kavga ettiniz, soğudun.
Ama beraber yaşadığınız için ayrılamıyorsunuz.
Başka bir mecburiyet düşünemedim.

Evinde bulunan kişilerden biri taciz etti seni ve bunu kimseye söyleyemiyorsun evden de ayrılamıyorsu
Konunuj detayina girmek istemiyorum cok ama ögrenci degil ve bir girdap söz konusu kaybedecegim seyler var bu yuzden adim atamiyorum.
Bence evden biri seni taciz etti bu yakın bir akraban olabilir sizde yaşıyordur. Ama söylediğinde bunu kimsenin sana inanmayacaksınız düşünüyorsun ve bu pislik yüzünden aileni de kaybetmekten korkuyorsun.

Maşallah sayende senarist olduk.

Neden hemen nikahsız birliktelik,taciz,sevgili vs geliyor ki aklınıza. Belki kadın evli ve kocasının yaptığı hatalar yüzünden sevmeye sevmeye devam ediyor. Belki boşanmaya cesareti yok. Belki çocukları için katlanıyor.
Çok okuyoruz burada böyle durumları,onlar durum açıklıyor hanımefendi açıklanamamış. Hemen yargilamayin

Hiçbirimiz burda müneccim şeysi yemedik.ne bilelim durum nedir niye birliktesin niye mecbursun filan?..
Bilsek ona göre yazarız.

+ ve -lerini hesaplıyorsun sanırım
Ve seni korkutan -ler ama gitmek istiyorsan gözünü karartacaksın

detay vermiyceksen ne diye konu açıyorsun bu aynı şey gibi oldu hani derler ya ''bi şarkı vardı ya çok güzeldi adı neydi onun?''

onun gibi bişey seninki de. korkma seni burda kimse tanımaz bilmez tabi gerçek ismin seina değilse, profil resmindeki de sen değilsen.

Back
X