- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Galiba bunu bana diyorsunuz ama şunu demek istiyorum alan razi veren razi kardeşi istese çoktan bırakırdi korkcak hali yok ve 25 yaşında. Kalkıp o yaştaki insana kulağından tutup öğüt veremezsin abla olarak sadece fikir verir . Ve gayet tavrını koymuş kendisi daha ne yapabilir ki kızın ailesini aramak çok saçma . Çünkü kendimi o kızın yerine koyuyorum benim esimin ablası arasa sevgili iken herhalde o anki psikolojiyle ne yapardım bilmiyorum hele ki suan karşı karşıya olduğu durum hareketlerini dengeleyemen bir kız . Daha kötü şeylerde yapabilir . Herşey kardeşin de biter
note3 kadinlar_klubü
Ortada sadece alan razı veren razı diye bir durum yok. Tavır koymak derken ne yapılmış? Yüzsüz yüzsüz gelp gitmeye devam etti kendisi henüz bir şey yapmış değilim.
Ayrılmak istemeyen adamı zorla ayıracak halim yok herhalde ama asıl dış kapının mandalı olan ne idüğü belirsiz, ailesinin dahi bıktığı bir kızdan banane? Onun psikolojisinden banane. Bir görümce gelip sizin nikah gününüzü mahvetse herhalde olay olurdu ama burada saçma sapan bir insan benim en özel günlerimi mahvediyor ve yine de kız haklı öyle mi? O beni yahut ailemi ararsa böyle bir şey oldu dye ben de haliyle onun ailesini ararım bu kadar basit. Daha kötü şeyler ne yapabilir ki? Ne yaparsa yapsın, kendi başını yaksın açıkçası hiç umrumda olmaz çünkü burada yazılanlar 2 senedir yaşanılanların ufak bir parçası sadece.