• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Sevmediğim Gelin Adayı

E oldu o zaman...

Kız yıllarını vermiş, hertürlü psikopatlığını, manyaklığını çeksin herkes:ssz:

Direk evlendirsinler bunları, görümce kaynanada özel günde bile gözükmesinler kızın gözüne:ssz:

Niye ? Kız yıllarını vermiş:27:

bu mantıkla; anne-baba da oğlunu büyütürken yıllarını veriyor, ama gelinler ağaç kovuğundan çıkma muamelesi yapıyorlar eşlerin ailesine.. bu forumun çifte standartına hastayım :27:

Kız kıskançlık hastası o belli onu anladıkta kardeşini çözemedim. Hem ayrılmak istiyor hem kızdan ayrılmıyor?
Ne iş kardeşim derler adama
Ya istiyordur ya istemiyordur
Cinsellikle tehdit eden taraf erkek değil midir kız niye etsin ki?
Çok saçma
Bence siz karışmayın yarın bir gün senin yüzünden oldu denmesin.:ssz:

Son düzenleme:
Bu durumda kardeşimi de kızı da kendi hallerine bırakırdım, kendine bu kadar eziyet çektirmeye meraklı kardeşimi de daha fazla umursamazdım.

bu mantıkla; anne-baba da oğlunu büyütürken yıllarını veriyor, ama gelinler ağaç kovuğundan çıkma muamelesi yapıyorlar eşlerin ailesine.. bu forumun çifte standartına hastayım :27:

Yok bacım, ana babanın görevi büyütmek.:ssz:
Erkek evlat geline ait,:19:
Niye? Çünkü o yıllarını vermiş:27:
Ama bunu savunan tipler nedense ilerde feci kaynanalara dönüşüyor.
Çünkü onlar hep haklı.

ne kızı ne de kardeşini çözemedim iksi de bi garip ilişki içinde ama bana göre en büyük hata kardeşinde..eğer kızı sevmiyorsa mutlu değilse bugün ayrılıcam yarın bırakıcam demek yerine bir an önce bu ilişkiyi sonlandırmalı.kıız da kendini de kandırmasına gerek yok ki..

ayrıca kızın bütün saçmalıklarına iyi dayanmışsın ben olsam ikinci garip davranışında ( benim özel günlerimi mahveden) yaygarayı basardım

E oldu o zaman...

Kız yıllarını vermiş, hertürlü psikopatlığını, manyaklığını çeksin herkes:ssz:

Direk evlendirsinler bunları, görümce kaynanada özel günde bile gözükmesinler kızın gözüne:ssz:

Niye ? Kız yıllarını vermiş:27:

Komik birsey goremedim ben..
Uzun bir iliskileri varsa evet yillarini vermis..
Cocugun tutumu cok sacma ciddi degilim ayrilcam ama bilmemneyi bekliyorum.
Ayrilcaksa neden ciddi imaji verip ailesiyle tanistiriyor?
Aileden herkes iyi davraniyor eve gidip geliyor kiz sonra sen ote dur biz gezcez sen gelme biz aileyiz.. Ne guzelmis dimi.
İkili oynuyor kizinda duygulari soz konusu neticede..
Kiz simarik yetismis olabilir ama cocuga kizla oynama hakkini kimse tanimiyor...
Konu sahibinin de zaten kardesine sordugu soru cok garibime gitti.. Kizla ciddi mi yoksa ayrilcak mi???
Yeni evlenmis kendiside empati yapmak zor degil..
Onun esinin kiz kardesi sorsa sen bu kizi alcan mi yoksa gonul mu eglendiriyon ona gore davrancam da kendisine diye..
Nekadar gurur kirici birsey bu.
Benimde gorumcem var sevgilime boyle bir soru yonelttiyse ki hic sanmiyorum, Peygamber inse ben o kizin yuzune bakmam.

Yok bacım, ana babanın görevi büyütmek.:ssz:
Erkek evlat geline ait,:19:
Niye? Çünkü o yıllarını vermiş:27:
Ama bunu savunan tipler nedense ilerde feci kaynanalara dönüşüyor.
Çünkü onlar hep haklı.

Burdaki "tip" ben oluyorum dimi?!!
Dedigim seyle anne babanin hic alakasi yok.
Empati yapamiyorsaniz benim yapacak birseyim yok.
Uzun iliskisi olan biri olarak soyluyorum evet arkamdan mustakbel gorumce ayirmak icin gelse benle konussa yada kardesine ben yardim ederim sana ayrilmak istersen dese evet ben yillarimi verdim bu iliskiye ve evet benim yillarima yazik..

Sanirim size boyle yaklassalar hic umrunuzda olmaz alayci tutumunuzdan oyle anladim ama lutfen benim sirtimdan diger arkadasla kendinize eglence cikarmayin.

Neyim o benim diyecekseydiniz neden aileye soktunuz ozm bacim..
Evlenenlerde once sevgili oluyor siz sanki hic olmadiniz sirf sevgili diye boyle otelemek nekadar dogru tartisilir...
Burda bircok kiz konu aciyor sevgilimin ailesiyle tanistim cok iyi davraniyorlardi fln sonradan bir soguk davranmalar uzaklastirmalar ne dengesiz insanlarmis amaclari ne bunlarin diye..
Karsi tarafinda diyecekleri vardir eminim onun gozundende bakmak lazim olaya..

Aileye sokan ben değildim bacım eski konulara bakarsanız bundan da hoşlanmıyordum zaten o ayrı mesele.
Normal davranan kimse kimseden uzaklaşmaz yıllar ar diye de ilişki devam etmek zorunda değil. Ben de zamanında ilk ilişkimi yıllarımı verdiğim ilişkimi nişanlıyken bitirdim nedir yani sevgili diye her şeyi çekilecek mi?
Ayrıca nasıl da cımbızla çekmeye meraklısınız siz kenarda durun biz gezelim mi demişim yoksa yeterince gezdiniz kardeşinle bir gün de ben geçirmek istiyorum mu demişim?

Aileden herkes iyi davraniyor eve gidip geliyor kiz sonra sen ote dur biz gezcez sen gelme biz aileyiz.. Ne guzelmis dimi.
Kiz simarik yetismis olabilir ama cocuga kizla oynama hakkini kimse tanimiyor...
Konu sahibinin de zaten kardesine sordugu soru cok garibime gitti.. Kizla ciddi mi yoksa ayrilcak mi???
Onun esinin kiz kardesi sorsa sen bu kizi alcan mi yoksa gonul mu eglendiriyon ona gore davrancam da kendisine diye..
Benimde gorumcem var sevgilime boyle bir soru yonelttiyse ki hic sanmiyorum, Peygamber inse ben o kizin yuzune bakmam.

O zaman kadar ayrılıcam ayrılıcam dediği için sormuş olabilirmiyim sizce:)

benim görümcelerim ile kız aynı konumda ble değil bence kıyaslanamaz. biz bir aile olduk o ise henüz sevgili...
kız toy falan değil 23 yaşında okulu bitmiş işe girecek 5 yaş var altı üstü aramızda... 18-20 olsa bile gelirim diye tutturamaz sonuçta kardeşim ilk defa benim evime gelmiş. utanmadan bir de babamdan izin aldım ablanlarda kalabilirim demiş kardeşime. ne yüzle yahu ben neden elin manyağına anlayış göstereyim neyim o benim de saçma sapan tavırlarını çekeyim?

iki gündür konuyu uzaktan uzağa okuyup takip ediyorum.
Kızın bu derece takıntılı olması erkek kardeşinizin her şeye anlayış göstermesi biraz tuhaf yalnız bu demek olmuyor ki sizde tüm bu olanlara anlayışla yaklaşın.
Sonuçta ev sizin düğün sizin söz sizin nişan sizin..
Kardeşiniz ayrıldığı zaman yabancı el olacak bir kız için tüm bunlara katlanmak zorunda değilsiniz.
Arayın konuşun kız sizden olabildiğince uzak olsun.
Ayrıca kardeşiniz bu durumlardan rahatsızmış gibi durmuyor bu sebepten kardeşinizle arasındaki olan ilişkiye siz karışmayın.

O zaman kadar ayrılıcam ayrılıcam dediği için sormuş olabilirmiyim sizce:)

Sizin ailede bu birlesip ayrilmalar genetik heralde. Sende uni. yillari boyunca ciktigin hatta nisanlandigin adami birakmisin, eh kardesinde diyomus ciddi degilim ayrilicam diye. Yazik, kiza sen soyle bari bizde boyle kizim fazla baglanma diye de daha fazla mundar olmasin kiz.

Konu sahibi bazı sorularınızın cevabını vermiş zaten de, ben şu " sen öte dur biz bir aileyiz" kısmına cevap vereyim.
Burda kızı ailenin içine sokan yok, ki bencede ortada resmiyet yokken gerek yok.
Nişana, nikaha davet edilmeyip gelicem diye tutturan bir karakterle bende kardeşimin evlenmesini istemem.
Ve bir abla olarak yanlış gördüğüm şeyleride kardeşimle paylaşmam kadar normal bir durum olamaz heralde.

Uzun iliskisi olan biri olarak soyluyorum evet arkamdan mustakbel gorumce ayirmak icin gelse benle konussa yada kardesine ben yardim ederim sana ayrilmak istersen dese evet ben yillarimi verdim bu iliskiye ve evet benim yillarima yazik..

Sanirim size boyle yaklassalar hic umrunuzda olmaz alayci tutumunuzdan oyle anladim ama lutfen benim sirtimdan diger arkadasla kendinize eglence cikarmayin.

Empatiyi ben çok iyi yapıyorumda sizin empatiniz tek taraflı işliyor gibi.
Uzun ilişkiden ayrılmak evlenip boşanmaktan daha hayırlıdır sanırım kız içinde erkek içinde.
Ve görümce ortada çok büyük problemler gördüğü için, belki kardeşinin bu kızla evlenirse mutlu olamayacağını bildiği için yolyakınken müdehale ediyor.
Bana müdehale edilse dalgaya mı alırdım , evet.
Çok şükür resmiyet olmadan kurtuldum, demekki bu aileye uyuşmuyorum derdim.

Burdaki "diğer arkadaş" ben oluyorum dimi?!!

evet hayatımda hiç nohutluk yapmadığım için için empati de yapamıyorum.. o kız benim kardeşimin sevgilisi olsa, ben çağırmadığım halde babasından "bende" kalmak için izin alsa, kardeşimle özel olarak konuşma fırsatı bile vermese, değil yıllarını vermesi kaplumbağa gibi asırlar vermiş olsa o ilişkiye, kızın ailesini arar kızlarına sahip çıkmasını söylerdim. :ssz: ha kızı zaten o gün bozardım, konu sahibi bana göre bir melek :51:

Sizin ailede bu birlesip ayrilmalar genetik heralde. Sende uni. yillari boyunca ciktigin hatta nisanlandigin adami birakmisin, eh kardesinde diyomus ciddi degilim ayrilicam diye. Yazik, kiza sen soyle bari bizde boyle kizim fazla baglanma diye de daha fazla mundar olmasin kiz.

Terbiyesizliğin lüzumu yok

Terbiyesizliğin lüzumu yok

Terbiyesizlik yok, ya kardesin ya sen biriniz konusun kizla. Terkedilecegini bilsin, bos yere hayal kurmasin. Zararin neresinden donse kar zira. Beence gorumce olarak sen konus, senin ayirdigini dusunsun. Yoksa arkasindan ayrilcam zaten ben ya diyen bi sevgilinin oldugunu bilmesi daha onur kirici.

Burdaki "diğer arkadaş" ben oluyorum dimi?!!

evet hayatımda hiç nohutluk yapmadığım için için empati de yapamıyorum.. o kız benim kardeşimin sevgilisi olsa, ben çağırmadığım halde babasından "bende" kalmak için izin alsa, kardeşimle özel olarak konuşma fırsatı bile vermese, değil yıllarını vermesi kaplumbağa gibi asırlar vermiş olsa o ilişkiye, kızın ailesini arar kızlarına sahip çıkmasını söylerdim. :ssz: ha kızı zaten o gün bozardım, konu sahibi bana göre bir melek :51:
Evet sizsiniz.. Nasilda iyi biliyorsunuz.

Son düzenleme:
Terbiyesizlik yok, ya kardesin ya sen biriniz konusun kizla. Terkedilecegini bilsin, bos yere hayal kurmasin. Zararin neresinden donse kar zira. Beence gorumce olarak sen konus, senin ayirdigini dusunsun. Yoksa arkasindan ayrilcam zaten ben ya diyen bi sevgilinin oldugunu bilmesi daha onur kirici.

Evet belli oluyor ailemi yargılama hakkına sahip değilsin. Genetik vs. Kıza hiç de yazık diil onurunu düşünen biri olsa yediği küfürlere rağmen gelip yapışmaz.

Evet belli oluyor ailemi yargılama hakkına sahip değilsin. Genetik vs. Kıza hiç de yazık diil onurunu düşünen biri olsa yediği küfürlere rağmen gelip yapışmaz.

Abla kardes benzer birbirine dedim iste huydur ceker bunda bisey yok. Ehh kim kufur ediyorsa boyle kalitesiz bisey yapacagina insanca yollarini ayirsa ya.

Back
X