- 23 Ağustos 2012
- 51.408
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.379
- 898
ne kızı ne de kardeşini çözemedim iksi de bi garip ilişki içinde ama bana göre en büyük hata kardeşinde..eğer kızı sevmiyorsa mutlu değilse bugün ayrılıcam yarın bırakıcam demek yerine bir an önce bu ilişkiyi sonlandırmalı.kıız da kendini de kandırmasına gerek yok ki..
ayrıca kızın bütün saçmalıklarına iyi dayanmışsın ben olsam ikinci garip davranışında ( benim özel günlerimi mahveden) yaygarayı basardım
Ben de anlayamadim, kiz da kardes de ayri garipler, ben konu sahibesi olsam ne halleri varsa gorsunler der gecerim. Karismayin bence, sinirleriniz ziplamasin. lakin bu kiz hicbir seyiniz degil, neye dayanarak sizin ozel gununuzu tatsizlastirmis? Ben olsam kolundan tutar atardim.
Boyle erkekler var, sevmese de cok hoslanmasa da vakit gecirmek icin birlikte olan, ama fazla takmayan. Etraflarinda hoslandigi kimse olmayinca adamlar da kotunun iyisi olsun diyorlar. Boyle tanidigim cokca kadin da var, biri arkadasim olur, bana acikca adam yokluguna cikiyorum bu adamla demisti

Bir de su "3 yilimi verdim", "5 yilimi verdim" muhabbetini anlayamiyorum. Adam gelip senden zorla yillarini mi aldi? Sen de guzel vakit gecirdin sevgilinle, guzel vakit gecirmek 50-50, neden zamanini vermis oluyorsun kardes? Her sey 50-50 sen zaman+emek koyduysan adam da koydu, adamlar hic mizmizlaniyor mu, iliski yurumeyince kangren olunce kesip atiyorlar ve en dogrusunu yapiyorlar.Kadinlar da iliskiden bikmis olsalar da, bu mantik yuzunden evlenmek istiyor, sonra da mutsuz oluyorlar. Ne kadin ne erkek kimse vah vah 3 yil, 5 yil ziyan ettim diyerek mutlu olmadiklari bir iliskiyi zorlamamali, sevmedigi biriyle evlenmemeli, sevmeyen birine ille de evlenicem diye yapismamali bence.