Hiç susmayan zihin...

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Merhaba hanımlar
Ben merak ediyorum benim gibi olan var mıdır acaba? Zihnim hiç susmuyor sürekli olayları deşme isteği,soru sorma durumu var. Resmen kendime eziyet ediyorum hayatı...
Düşünmeden edemiyorum asla.Erkek arkadaşımla geçmişte bazı olaylar yaşadık sürekli altını kurcalıyordum her şeyi anlatmasına rağmen paranoyaklık derecesinde düşünceler olmaya başladı. Çalışmıyor sınava hazırlanıyorum sanırım boşluktan beynim durmuyor biraz da.
Nişan yapacaktık ben yine bir şeyler sormaya başlayınca geçmişteki tartışmalara dair,kafasında soru işaretleri olan biriyle nişanlanlanamam dedi bende alttan almayınca iptal oldu. Bu arada farklı şehirlerde olduğumuzdan iletişim sorunu yaşıyoruz yan yana konuşabilirken telefonda birbirini kırmak daha kolay oluyor. Birinin sadece sevdiğini bilmek yetmeli mi sizce?

Merhaba hanımlar
Ben merak ediyorum benim gibi olan var mıdır acaba? Zihnim hiç susmuyor sürekli olayları deşme isteği,soru sorma durumu var. Resmen kendime eziyet ediyorum hayatı...
Düşünmeden edemiyorum asla.Erkek arkadaşımla geçmişte bazı olaylar yaşadık sürekli altını kurcalıyordum her şeyi anlatmasına rağmen paranoyaklık derecesinde düşünceler olmaya başladı. Çalışmıyor sınava hazırlanıyorum sanırım boşluktan beynim durmuyor biraz da.
Nişan yapacaktık ben yine bir şeyler sormaya başlayınca geçmişteki tartışmalara dair,kafasında soru işaretleri olan biriyle nişanlanlanamam dedi bende alttan almayınca iptal oldu. Bu arada farklı şehirlerde olduğumuzdan iletişim sorunu yaşıyoruz yan yana konuşabilirken telefonda birbirini kırmak daha kolay oluyor. Birinin sadece sevdiğini bilmek yetmeli mi sizce?
Buradan psikiyatrik destek almalısınız gibi görünüyor,,ve hayır birinin sadece sevdiğini bilmek yetmez,yetmemeli,çok daha başka kriterler de olmalı..

Buradan psikiyatrik destek almalısınız gibi görünüyor,,ve hayır birinin sadece sevdiğini bilmek yetmez,yetmemeli,çok daha başka kriterler de olmalı..
Psikolojik destek deseniz daha doğru. İlaçla tedavilik bir şey değil.

Zihnim hiç susmuyor dediğiniz,sürekli eski şeyleri kurcalıyorum dediğiniz için psikiyatri dedim,sadece terapi ile düzeleceğinizi düşünüyorsanız siz daha iyi bilirsiniz..benim de zihnim hiç susmuyordu,dr depresyon teşhisi koydu,hafif dozlu bir antidepresan kullanıyorum,şimdi çok daha rahatım..yoksa sizi yargılanmak için söylemedim,açtığınız konuda ki sorunlara istinaden tecrübemi,gördüklerimi,ve düşüncemi paylaştım,hepsi bu..Sevgiler.

Nerden biliyorsunuz?

Aynı sizin zihin susmaması dediğiniz şeyi yaşayan yakınım şu an çok ünlü bi psikiyatrın tedavisiyle 3 ilaç artı iğne ile tedaviye başladı.

Bu kadar emin olmayın.

Senin güvenin yok ki zihnin durmuyor, güvenmediğin adamla nişanlanıp napcan?
Güven meselesi değil artık,ileriye dönük güveniyorum güvenimi tekrar kazanmaya çabalıyor. Bende söylenen sözleri unutamamak durumu var.

Zihnim hiç susmuyor dediğiniz,sürekli eski şeyleri kurcalıyorum dediğiniz için psikiyatri dedim,sadece terapi ile düzeleceğinizi düşünüyorsanız siz daha iyi bilirsiniz..benim de zihnim hiç susmuyordu,dr depresyon teşhisi koydu,hafif dozlu bir antidepresan kullanıyorum,şimdi çok daha rahatım..yoksa sizi yargılanmak için söylemedim,açtığınız konuda ki sorunlara istinaden tecrübemi,gördüklerimi,ve düşüncemi paylaştım,hepsi bu..Sevgiler.
Teşekkür ederim. Doktor olmadığınız için direkt psikiyatr demenizi yadırgadım tabi belki öyledir de bilemeyiz teşhis konulmadan...

Nerden biliyorsunuz?

Aynı sizin zihin susmaması dediğiniz şeyi yaşayan yakınım şu an çok ünlü bi psikiyatrın tedavisiyle 3 ilaç artı iğne ile tedaviye başladı.

Bu kadar emin olmayın.
Herkese aynı teşhis konunsaydı internetten bakar tedavi uygulardık kendi kendimize değil mi?

Güven meselesi değil artık,ileriye dönük güveniyorum güvenimi tekrar kazanmaya çabalıyor. Bende söylenen sözleri unutamamak durumu var.
Herkesin affedip unutma kabiliyeti bir olmuyor, adamı boşuna darlamayın bence. Unutamıyorsanız yolunuza bakın, sindirebiliyorsanız devam edin keza herkesin hataları olur

Herkes kendine teşhis koyabilse doktor diye birşey olmaz, hastalıklarımız yüzünden kaybettiklerimiz olmazdı değil mi???
Ee benim söylediğimi desteklemişsiniz burada?
Teşhis koyun diye açmadım konuyu bir soru sordum benzer şeyler yaşayan var mı diye görüyorum ki doktor da değilsiniz.

Ee benim söylediğimi desteklemişsiniz burada?
Teşhis koyun diye açmadım konuyu bir soru sordum benzer şeyler yaşayan var mı diye görüyorum ki doktor da değilsiniz.
Arkadaşım benzer değil birebir aynısını yaşayan birinden bahsediyorum. İyi misiniz??

Kabullenmesi zor olan ilaç içmemek mi? Ne zannediyorsunuz ilaç içenleri?

Amaaan neyse uğraşamıcam. Kaybettiklerinizle hesaplayın ihtiyaçlarınızı.

Hayırlı günler.

Merhaba hanımlar
gundelik hayatınızda sikintiya yolacan bu durumu bi an önce çözmek icin adim atin, destek almanızı tavsiye ederim, eminim ise yarayacaktır.

cevaplarda bile herkese negatifsiniz sırf bu yüzden bile bir psikolojik destek alabilirsiniz eğer normalde de hep böyleyseniz. iş nereden biliyorsuna gelmeden söyleyeyim,kendimden biliyorum.

Şöyle diyelim mi ? Bende bir şeyi affedemiyorum kolay kolay ve silip atıyorum insanları. Ya da atiyorDUM. Şimdi karşımdakini uyarıyorum ve hakikaten yine aynı şeyleri tekrarliyorsa ileride sıkıntı yasamamak için ilişkimi kesiyorum. Sadece sevgililikle alakalı değil arkadaş cevremdede boyleydim. Siler atardım hata kabul edemezdim. Şimdi öyle değilim biraz kendini rahatlatmaya çalış dusunmemeye çalış yani kimseyi duzeltemiyoruz kendimizden biraz taviz verelim.

cevaplarda bile herkese negatifsiniz sırf bu yüzden bile bir psikolojik destek alabilirsiniz eğer normalde de hep böyleyseniz. iş nereden biliyorsuna gelmeden söyleyeyim,kendimden biliyorum.
Tabii ki hep böyle değilim konuyu canım çok sıkkınken açmıştım çorba olmuş zaten.
İnsan bir anda çok bunalabiliyor ki ben herkesin psikoloğa gitmesi taraftarıyım ama direkt psikiyatr demek manasız. İkisinin ayrımını yapamayan insanlar var,ansksiyete vb bir rahatsızlığım yok bu konu da genel düşüncelerimi kapsamıyor bir konuyla alakalı çözemediğim şeyler olduğundan kafamda çok yer etti sadece.

Back
X