- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Ama olmaz demissiniz ilk mesajinizda. O yuzden anlamadim zaten. Bence de olur neden olmasin. Iyi biriyse. Sadece tek endisem evlenip bosandi ise ve de cocugu varsa, bunlar buyuk problem oluyor, biliyoruz. Yoksa yaş cok onemli degil. Tabi ki kendi yasina yakin ilmasi cok cok daha iyi olur.Şöyle düşünün 20 - 35 olsa çokmuş deriz ama 30 - 45 olunca çok sırıtmaz
30 - 45 değilki onlar 35-50Ama olmaz demissiniz ilk mesajinizda. O yuzden anlamadim zaten. Bence de olur neden olmasin. Iyi biriyse. Sadece tek endisem evlenip bosandi ise ve de cocugu varsa, bunlar buyuk problem oluyor, biliyoruz. Yoksa yaş cok onemli degil. Tabi ki kendi yasina yakin ilmasi cok cok daha iyi olur.
Ben 48 yasindayim. 50 yas yasli degil ki. Orta yas.30 - 45 değilki onlar 35-50
50 yaş nedir Allah aşkına normal mi sizce
Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. 50 yaşı gömmedim sakin olun :) eğer yaşınız 35 ise 50 yaş çoktur.Ben 48 yasindayim. 50 yas yasli degil ki. Orta yas.
Ben simdi anladim. Yazdiginiz rakamlar yaş araligi degil. Biri kadinin digeri erkegin yasi. Anladim. Ancak 30 ve 45 siritmiyor da 5 yil sonrasi yani 35-50 neden siritiyor onu anlamadim. 50 yas orta yas grubu. 45 de oyle. Ben sadece adamin evlilik yapip yapmadigina ve cocugu olup olmadigina bakarim bu yas grubunda.Şöyle düşünün 20 - 35 olsa çokmuş deriz ama 30 - 45 olunca çok sırıtmaz
Ya inanki hepsi yalanBöyle bir konu daha açılmıştı burda. Ama iki tarafta kardeşle evliydi ve birbirlerini gördüklerinde ikisi de şok olmuş yani adamda aynı rüyayı görmüştü. Öyle anlatmıştı konu sahibi
Böyle bir konu daha açılmıştı burda. Ama iki tarafta kardeşle evliydi ve birbirlerini gördüklerinde ikisi de şok olmuş yani adamda aynı rüyayı görmüştü. Öyle anlatmıştı konu sahibi
O da der babanı da sevmezdim süt oğlanBabamı tanıyor musun diye sorun tanimiyorsa sallayın. Tesadüftür o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?