ewet canım benim konumda doktor randavum haftaya ama 1 aydır böle kolonoskopi olcam galiba öle bi konumda var hatta...göbek düşmesi falanda doktorlar anlamıo zaten...
ewet canım benim konumda doktor randavum haftaya ama 1 aydır böle kolonoskopi olcam galiba öle bi konumda var hatta...göbek düşmesi falanda doktorlar anlamıo zaten...
evettt
galiba sürekli düzlestirmek gerek :44:
ben bugüne kadar saçımı ne taradım nede fön çektirdimkomik gelck ama taradığım an inek yalamış gibi oluyo bikee denedim liseye giderken düzleştirici falanda bilmem hiç kullanmadım kızkardeşlerimin hepsi kullanır ben elime bile almam hatta düğün nişan saçım yapılırken çığlık çığlığa yandım çok sıcak diye bağırmıştım fön çekilirken popoma kadarda uzattım ama ne fön ne tarak....
3 ay önce düştü ama ne düşmeCanım eğer göbek düşmesiyse sırt üstü yere uzan ve biri senin göbek deliğine parmağını koyupşöle hafif büker gibi yapsın öle beklesin parmağının altında göbeğin pıt pıt diye atıyorsa düşmemiştir ortada değil hafif sağda yada solda atıyorsa düşmüştür ama nasıl yerine getirilir bilmiyorum....
ben begendim bob modeli mesesla fatmaguldeki asunun alemin krali julideninki peruk ama o modelleri begeniyorum
niye kiz hicmi taramiyon sacini ben taramasam sacim birbirine giriyorben bugüne kadar saçımı ne taradım nede fön çektirdimkomik gelck ama taradığım an inek yalamış gibi oluyo bikee denedim liseye giderken düzleştirici falanda bilmem hiç kullanmadım kızkardeşlerimin hepsi kullanır ben elime bile almam hatta düğün nişan saçım yapılırken çığlık çığlığa yandım çok sıcak diye bağırmıştım fön çekilirken popoma kadarda uzattım ama ne fön ne tarak....
Bob modelini bende beğeniyorumda bob modelinde önde böle kısa saç olmaz diye biliyorum bu kızada yakışmış ama o kahkül bozmuz işi
3 ay önce düştü ama ne düşmeannem bardakla bişiler yaptı geçti acaba tutmadımı inş. göbeğim düşmüştür başka bişey yoktur bıktım hastalıklardan...
bense tam tersi çok oynarım saçlarımladüzleştiririm arada
gecmis olsun canim INSALLAH birsey cikmaz bizlerede haber ver
kızın elbisesi nasıl sizce ?
kızın elbisesi nasıl sizce ?
niye kiz hicmi taramiyon sacini ben taramasam sacim birbirine giriyor
korkuyorummmm gitmeye...saç dökülmesi şikayetiyle gittim tümör çıktı şimdide bağırsaklarımda bişey çıkar diye çok korkuyorum...kolit var demişlerdi amaaa inş.bişey çıkmaz...
girmez çok uysaldır saç kremi bile kullanmam ve 2 ayda bir siyaha boyarım iyi huyludur saçlarım ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?