git degistir oyle gel
ah canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH (AMIN) dikkat et kendinee o esinede soylee iyi baksin sana kalbini kirmasin
Yeşim cim bence editörlerden konunu taşımalarını rica et çünkü bir derdim var başlığına uygun olmadı
hadi acidim bu sefer madem yenisin hosgeldinamaa ben daha msjları bile takip edemiyrumm nasıl değiştrcemki yeniyim yazık banaa:))
burasi tam geyik topii olmus :))) bende faydalaniyim bari sabahtan beri falci ariyorum varmi aranizda
bende ısden cıktım mutsuzum uylku yok lanet olsun yha:S slm kızlar bu arada
bende ısden cıktım mutsuzum uylku yok lanet olsun yha:S slm kızlar bu arada
canım ben uykusuzluğumu dert olarak gördüğüm için öle açtım..ama sorun değil değiştirirz..
hadi acidim bu sefer madem yenisin hosgeldin
ben iyi fal bakarim mesela sen fransadasin 1 cocugun var esinin kuzenin karisi senin esine asikti hatunun uzerine kahve doktun
Anladım yeşimcim ama uyarırlar diye dedim geyik sohbetine taşınsa daha uygun olacaktır
Hadi iyi gecler kk nın güzel kadınları
iyi bakmışsın fala buarada fox u açın ağlayasım var
2 ay ağladı sadece çocuklar gibi hemde onun annemle arasındaki sorunlar beni bu hale getirdi zaten...bikere bu hastalığın adı stres hastalığı ve çok sinir yapıyor ama herkes biyere kadar idareci oluyor işte( buarada canım fena tartıştık ve gitmiyorum yarışmaya lanet olsun diye restimi çektim...
iyi bakmışsın fala buarada fox u açın ağlayasım var
ne yarısması matmazell:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?