hiç uykum yok

Yeşim cim bence editörlerden konunu taşımalarını rica et çünkü bir derdim var başlığına uygun olmadı

yesim ne iyi ettinde actigin topigi yeni yeni arkadaslar tanidim
leylam12345 hosgeldinnn

ah canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH (AMIN) dikkat et kendinee o esinede soylee iyi baksin sana kalbini kirmasin

2 ay ağladı sadece çocuklar gibi hemde onun annemle arasındaki sorunlar beni bu hale getirdi zaten...bikere bu hastalığın adı stres hastalığı ve çok sinir yapıyor ama herkes biyere kadar idareci oluyor işte ( buarada canım fena tartıştık ve gitmiyorum yarışmaya lanet olsun diye restimi çektim...

Son düzenleyen: Moderatör:
amaa ben daha msjları bile takip edemiyrumm nasıl değiştrcemki yeniyim yazık banaa:))
hadi acidim bu sefer madem yenisin hosgeldin
burasi tam geyik topii olmus :))) bende faydalaniyim bari sabahtan beri falci ariyorum varmi aranizda

ben iyi fal bakarim mesela sen fransadasin 1 cocugun var esinin kuzenin karisi senin esine asikti hatunun uzerine kahve doktun

Anladım yeşimcim ama uyarırlar diye dedim geyik sohbetine taşınsa daha uygun olacaktır
Hadi iyi gecler kk nın güzel kadınları

ankadım cnm nasıl taşınır bilmiyorum nerden yapabilirim bi bakayım..tam bilmiyorum çünkü siteyi.
ii geceler cnm..görüşürüz

ama esinde bir alem yahu yani gidip kazanirsanda ikiz icin olacak ne boyle cocuk gibi amma buyuttu yaa strestenmi oluyor yaa of korktum simdi bende hep stres icindeyim ya bir doktora gitsem iyi olacak :18:

secret cv- 490 basvuru
karıyer.net400 basvuru
yenıbırıs.cm 300 basvuru nerede bu devlet kafayı ycem ısden cıkalı 8gun oldu yıllardr calısmıo gbıyım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…