hiç uykum yok

yasina göre cok cocukca 30 yasinda iki cocuk annesi boyle kiyafetmi giyer bebe elbisesi gibi

İşin ilginçi kızın kendide hareketleri vs. hiç 30 gibi değil laflarada bak bak bak

Kızlar biz bir derdim var başlığı altında tv. programı hakkında yorumlar yapıyoruz banlanmayalım sonra

Geçmiş olsun canım ama daha öncede düştüyse bence bu defa bir dr. agitmende yarar var hangi bölüm bakar acaba:44:

cerrahi bakıyor...ben her bölümü bilirim...uzman oldum artık hastane konusunda...annemde emekli hemşire benim oda kesin batın bölgende bişey var senin diyo...

İşin ilginçi kızın kendide hareketleri vs. hiç 30 gibi değil laflarada bak bak bak

Kızlar biz bir derdim var başlığı altında tv. programı hakkında yorumlar yapıyoruz banlanmayalım sonra
ALLAH GUNAH YAZMASIN cok itici bir tipi var ben birazdan cikacagim zaten banlanirsam kaderime boyun egerim
benide aranıza alsanız benmde uykum yok herzamanki gibii(((

alamayiz nickin benim nickime benziyor olmaz

canim sen sac dokulmesi sikayetiylemi gittin baska belirtiler varmiydi benimde saclarimda cok dokulme var birde tumorun iyimi kotumu cesitleri var ya:18::18:

iyi huylu ama tabi çok etkisi var iyi huyluda olsa...kansızlıktanda dökülür saçlar...benimkinin çapı 5 mm ama büyüdüğü an hemen ameliyat...bastırılmaya çalışıyor şimdi ilaçlarla....büyümemeli ve patlamamalı patlarsa beyin kanaması oluyor...

ah canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH (AMIN) dikkat et kendinee o esinede soylee iyi baksin sana kalbini kirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…