ahhh ahhh sorma sorma...varmsın yokmusun seçildim ama eşimin odunluğu yüzünden gitmiycem inat ettim...varmıdır böle koca başlıklı konumda yazdım şimdi bi açtım kanalı karşıma çıktı...şu saatler sırasında karar verdimde gitmemeye...
ama esinde bir alem yahu yani gidip kazanirsanda ikiz icin olacak ne boyle cocuk gibi amma buyuttuyaa strestenmi oluyor yaa of korktum simdi bende hep stres icindeyim ya bir doktora gitsem iyi olacak :18:
BEN GIDIORUM kımse benımle ılgılenmıooo((((((((((((( ):)))))))))))))))))
aa bende aradım çağrıldım ama gitmedim)))))))))999
secret cv- 490 basvuru
karıyer.net400 basvuru
yenıbırıs.cm 300 basvuru nerede bu devlet kafayı ycemısden cıkalı 8gun oldu yıllardr calısmıo gbıyım :S
BEN GIDIORUM kımse benımle ılgılenmıooo((((((((((((( ):)))))))))))))))))
ben 1.mülakatı geçtim canım...ikinciye çağırıldım yani okeylendim gibi bişey
şüpheleniyorsan prolaktin ve makroprolaktin değerlerine baktırcaksın...
adama bak ya 17 bin verdi.
internetteki ilanlardan gerçkten bişey çıkıyomu merak ettim bende part-time bisüürü iş başvurusu yaptmdaa hiç bişey çıkmadı..buarada ne iş yapıyosun
benim prolaktinim yuksek zatennn sende tuylenmede varmi
sesımı duyan bır ınsanve yesım de sıze mucks buradan yha ben bılgısayar programcılık ama aradıgım ıs yonetıcı asıstanlıgı hanı programcılıkda yenıyız yanı dıl fazla bılmedıgımız ıcın ucretı az utuolar bende programılıga beyın patlamıycam acıkcası muh olucaqz bakalım 2 yıl daha okursak muhuz su 4 yıllık dıplomayı alıyım tum
sesımı duyan bır ınsanve yesım de sıze mucks buradan yha ben bılgısayar programcılık ama aradıgım ıs yonetıcı asıstanlıgı hanı programcılıkda yenıyız yanı dıl fazla bılmedıgımız ıcın ucretı az utuolar bende programılıga beyın patlamıycam acıkcası muh olucaqz bakalım 2 yıl daha okursak muhuz su 4 yıllık dıplomayı alıyım tum
biz ne oluyoruz aceba iki defa birseyler yazdimmm bir cvb alamadim yani
mülakata gitmedim ben.aradı adam gelin falan dedi tamam dedim sonra ben dedim ama izmirden gelicem aa ozamna olmaz dedi adam
ben iyi fal bakarim mesela sen fransadasin 1 cocugun var esinin kuzenin karisi senin esine asikti hatunun uzerine kahve doktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?