tamamen fransız kaldım kim kimle gerginlik yaşadı kim ne dedi kim nereye gidiyo kim kocasınaa gıcık olmuşş beynim durdu:)))yetişemiyrmm yaa msjları takipte edemyrm sürekli sayfa yenlyrm birinin msj yazıp yazmadığnı başka bi şeklde anlayamazmıyım
tamamen fransız kaldım kim kimle gerginlik yaşadı kim ne dedi kim nereye gidiyo kim kocasınaa gıcık olmuşş beynim durdu:)))yetişemiyrmm yaa msjları takipte edemyrm sürekli sayfa yenlyrm birinin msj yazıp yazmadığnı başka bi şeklde anlayamazmıyım
normal deger kac 30 larda degilmi sonra vur kocanin kafasina
ilginizi çekebilmek için isyanmı etmemmm gerekiyoduuu hahaa sevdim birden herkes benle ilgilendi çok hoşuma gittiiordanda takip etmeye çalşyrm ama hep bişeyler kaçryrm yetişmyrm:))
ayy canımmmmmmmmilgizmi kadın sen
ee sen nie uyumadın söle bakim
tweety sende kbakma
ilgisiz kaldım benn yazık banaa((benim uyku problemim varr daha doğrusu sevgilim yanımdan gidince oldu..tek kalıyorum öğrenciyimm ezan okuncakk güneş doğacaktaaa uyuyablcemm benn ((bidee sevgilimlee kavga ettimm
bende ezan okuncak sabah olcak öle uyuyorum.ama sadce eşim yokkennormalde uyurum ama bilemiyorum işte arada böle oluyor
leylam123 senin yorumların için dışın çok temiz sen bunu her yorumunda belli eden iyi bi insansın bence...normalde bukadar sinirli değilsin dimi beni konularımda çok sakinleştirdiğin olmuştur yaniii
bende ezan okuncak sabah olcak öle uyuyorum.ama sadce eşim yokkennormalde uyurum ama bilemiyorum işte arada böle oluyor
benim eşim hiçç yokkk ondan uyuyamıyorum sanırımm
tweety sende kbakma
22 25 arasında olması gerekmiş bana doktor aaa kızım bu yaşta ne bu sinir stree çok yüksek dedi amannn nekadar yüksek yani bunun normali kaç dedim 22 25 dedi ben hööödd diyee kaldım öle bide bu durumda çocuğumda olmuyo canım...olsada düşük olabiliyor...
canım sen eşini kaldırdın mıbize takılıp adam işine geç kalmadın bide
canım sen eşini kaldırdın mıbize takılıp adam işine geç kalmadın bide
korkuyomusun??? ahh o sabah ezanı nasılda rahatlatıyor dimii insanı....
kaldirdim kaldirdimm yemeginde hazirladim gordugun uzre hem ordayim hem burda
akşam gitti ohhooo o gideli çook oldu saat 10 falandı gittiğinde galibagelmesine az kaldı kıss ne gitmesi zatemn ewde olsa böle geniş geniş yazışamam ona ettiğim onca hakareti yakalar diye tırs tırs olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?