hiç uykum yok

ben espiri yaptim arkadas alindi ben kusura bakma yazdim bitti online forum takipten takip etsne ya

kaldığın yerden sayfa sırasına göre git hemencecik çözersin durumu

normal deger kac 30 larda degilmi sonra vur kocanin kafasina

22 25 arasında olması gerekmiş bana doktor aaa kızım bu yaşta ne bu sinir stree çok yüksek dedi amannn nekadar yüksek yani bunun normali kaç dedim 22 25 dedi ben hööödd diyee kaldım öle bide bu durumda çocuğumda olmuyo canım...olsada düşük olabiliyor...

ilginizi çekebilmek için isyanmı etmemmm gerekiyoduuu hahaa sevdim birden herkes benle ilgilendi çok hoşuma gittiiordanda takip etmeye çalşyrm ama hep bişeyler kaçryrm yetişmyrm:))

ilginizi çekebilmek için isyanmı etmemmm gerekiyoduuu hahaa sevdim birden herkes benle ilgilendi çok hoşuma gittiiordanda takip etmeye çalşyrm ama hep bişeyler kaçryrm yetişmyrm:))

ayy canımmmmmmmm ilgisizmi kaldın sen
ee sen nie uyumadın söle bakim

Son düzenleme:
ayy canımmmmmmmm ilgizmi kadın sen
ee sen nie uyumadın söle bakim

ilgisiz kaldım benn yazık banaa((benim uyku problemim varr daha doğrusu sevgilim yanımdan gidince oldu..tek kalıyorum öğrenciyimm ezan okuncakk güneş doğacaktaaa uyuyablcemm benn((bidee sevgilimlee kavga ettimm

ilgisiz kaldım benn yazık banaa((benim uyku problemim varr daha doğrusu sevgilim yanımdan gidince oldu..tek kalıyorum öğrenciyimm ezan okuncakk güneş doğacaktaaa uyuyablcemm benn((bidee sevgilimlee kavga ettimm

bende ezan okuncak sabah olcak öle uyuyorum.ama sadce eşim yokken normalde uyurum ama bilemiyorum işte arada böle oluyor

leylam123 senin yorumların için dışın çok temiz sen bunu her yorumunda belli eden iyi bi insansın bence...normalde bukadar sinirli değilsin dimi beni konularımda çok sakinleştirdiğin olmuştur yaniii

canım sen eşini kaldırdın mı bize takılıp adam işine geç kalmadın bide

tweety sende kbakma

biliyorum canim cocuk konusu icin gittim doktora o zaman ogrendim zaten ya ama oyle birsey olsa doktor yonlendirirdi beni of simdi taktim kafaya :18:

canım sen eşini kaldırdın mı bize takılıp adam işine geç kalmadın bide

akşam gitti ohhooo o gideli çook oldu saat 10 falandı gittiğinde galiba gelmesine az kaldı kıss ne gitmesi zatemn ewde olsa böle geniş geniş yazışamam ona ettiğim onca hakareti yakalar diye tırs tırs olurum

korkuyomusun??? ahh o sabah ezanı nasılda rahatlatıyor dimii insanı....

sabah ezanını dinlemeyi çok seviyorum insanın içini rahatlatıyoo..korkmuyorum aslındaa daha tam alışamadım geçen yıl sevgilim korkarm diye hep gelirdi bende kalırdı o mezun olup hepten gidince alışamadım daha bi başıma yatmayyaa(bide kısmayın sadece uyuyruz sarılıp vallaa

biliyormu buraya girdigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…