hiç uykum yok

biliyorum canim cocuk konusu icin gittim doktora o zaman ogrendim zaten ya ama oyle birsey olsa doktor yonlendirirdi beni of simdi taktim kafaya :18:

endoklin doktoruna gitceksin diyceksinki bende hipofiz adenom olma riski varmıdır doktorcuğum oda olamsına ihtimal görüyorsa yönlerdirir...benim tsh lar guatır hepsi birbirine karıştı bu rahatsızlıktan dolayı ondan aciliyetim vardı...

hııhh ii bari yaa kızlar hava kaçta aydınlanıyordu ..21 ARALIKta en uzun gece olcak inşaşllh eşim nöbette olmaz..

evet gercekten cok rahatlatiyor insani ama ne zamandir duyamiyorum buralarda anca kilise canlari caliyor onuda ne zaman caldiklarini cozemedim bi

anladim canim eger gidersem sonuc alirsam yazarim gitmessem artik ALLAH KERIM

evet gercekten cok rahatlatiyor insani ama ne zamandir duyamiyorum buralarda anca kilise canlari caliyor onuda ne zaman caldiklarini cozemedim bi

pazar günleri çalmıyolarmı ayy hiç bilmiyorumm onlardaa hergün çan çalıyomu?iinternetten uydu aracılığyla dinleyeblrsn sanırım teknoloji bayağı gelişti vardır öyle bişiler mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…