hiç uykum yok

leylam123 senin yorumların için dışın çok temiz sen bunu her yorumunda belli eden iyi bi insansın bence...normalde bukadar sinirli değilsin dimi beni konularımda çok sakinleştirdiğin olmuştur yaniii

yok sinirli degilim, bazi uyelere acimasizda yorum yapabiliyorum cunku onlarda beni cok kirdi hepsinin nickleri aklimda ... (( bilmiyorum seni sakinlestirip sakinlestirmedigimi ...

ben okumadım yine nolmuşkiibeni pek sevmiyolar bir derdim varda falan kimin konusuna bişey yazmşsam hep birileri sataştı kızdılar bana sen sus bekarsın öğrenciisn anlamazsın dediler artık okuyorum sadece:)))

ala ala nie cnm fikir alış verişi ypamk için evli olmak gerekmiyor yani

ben okumadım yine nolmuşkiibeni pek sevmiyolar bir derdim varda falan kimin konusuna bişey yazmşsam hep birileri sataştı kızdılar bana sen sus bekarsın öğrenciisn anlamazsın dediler artık okuyorum sadece:)))

dayisi yegenine asikmista falanda filan bosver zaten cok durmadi kapandi konu sen bekarsin ogrencisin psikolojin bozulur sen sus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…