yazarim canim
2 seneye yaklasti
bilmiyorum sevmiyorumda zaten cozemedim ne zaman caldiklarini
yazarim canim
2 seneye yaklasti
bilmiyorum sevmiyorumda zaten cozemedim ne zaman caldiklarini
canlarım ben kaçar...uyumaya çalışcam kocam gelirse tartışmaya dewam etmem için enerji depolamam lazım azcık kestircemöptüm hepinizi mucckkk
leylam123 senin yorumların için dışın çok temiz sen bunu her yorumunda belli eden iyi bi insansın bence...normalde bukadar sinirli değilsin dimi beni konularımda çok sakinleştirdiğin olmuştur yaniii
canlarım ben kaçar...uyumaya çalışcam kocam gelirse tartışmaya dewam etmem için enerji depolamam lazım azcık kestircemöptüm hepinizi mucckkk
ne dayiisi
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN tanistigima memnun oldumcanlarım ben kaçar...uyumaya çalışcam kocam gelirse tartışmaya dewam etmem için enerji depolamam lazım azcık kestircemöptüm hepinizi mucckkk
kafanı yormaya bile değmez boşver çalsınlar:))
ADAY olcak oo arkaddaş ayı eksk yazmştaa:)))
Selammmm kzılarrrrrrBenim gibi uyumayanlar çokmuş yaw Uykum bir kaçtı, pir kaçtı:26:
ADAY olcak oo arkaddaş ayı eksk yazmştaa:)))
Selammmm kzılarrrrrrBenim gibi uyumayanlar çokmuş yaw Uykum bir kaçtı, pir kaçtı:26:
aman oyle olsunda gecen dayiyla ilgili konuyuda okuduk yaniii
aa tabi cnm kaç saattir yazışıyoruz biz..geç kaldın
ben okumadım yine nolmuşkiibeni pek sevmiyolar bir derdim varda falan kimin konusuna bişey yazmşsam hep birileri sataştı kızdılar bana sen sus bekarsın öğrenciisn anlamazsın dediler artık okuyorum sadece:)))
ben okumadım yine nolmuşkiibeni pek sevmiyolar bir derdim varda falan kimin konusuna bişey yazmşsam hep birileri sataştı kızdılar bana sen sus bekarsın öğrenciisn anlamazsın dediler artık okuyorum sadece:)))
hoşgeldinn dilekkk :))ama biraz geç geldin sankii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?