Hiçbir şey yapasım yok.

Bana öyle geliyor ki, su son dönemde yasadigimiz toplumsal kriz hepimizi bir nevi depresyona soktu. Ne yalan söyleyeyim bir kaç haftadır ben de böyleyim. (Deprem sonrasi bir süre bölgede gorevliydim) Mutsuz desem değilim ama galiba umutsuzum, çok derin bir acı cekiyorum ve ofkeliyim.Sürekli düşünürken buluyorum kendimi ve hiç bir şey yapasim gelmiyor. Bir de her gün aynı güne yeniden başlamış gibi hissediyorum kendimi.İsyanlardayim.

Ben çözümü kendimi zorlamakta buldum. Hava kötü de olsa yürüyorum mesela, kendimi dışarıya vurdum eve giresim yok, girdim mi cikasim yok.

Artık haberleri de izlemiyorum, Twitter'a bile bakmıyorum. Galiba benim acıyi kaldirabilme kapasitem buraya kadar.Sakinlesmenin bir yolunu bulmam gerek.

Bilemiyorum seninki de boyle bir şey olabilir.

Olabilir.Ben de düşündüm bunu.
İhtimallerimde var.Deprem bölgesinde değilim,gitmedim de.

Sosyal medya ve çevremden şahit olduklarım birkaç gün yemek yedirmedi bana,afedersin öğürüp ittim tabağı.Uyku zaten 45 dk 1 saat arasıydı günlerce.Birkaç gün geçtikten sonra sorgulama başladı.Hala da devam ediyor.
Nedenler, nasıllar,amalar fink atıyor beynimde.

Umarım buluruz sakinleşmenin yolunu.Hem bireyce hem millet olarak

Sizinki daha sıkıntılıymış cidden.
Benim sorunum sadece temizlik-yemek ile ilgili değil de genel. Zevk aldığım hiçbir şeyi yapmak istemiyorum, odaklanamıyorum da.

Umarım düzelir

Herkes aynı da çözümü bulamadık:)

Nö bebişim :)
Kullandığım bir ilaç var ama,şu an geldi aklıma ondan olabilir mi ki?
Hormonla alakalı bir ilaç kullanıyorsan olabilir kuşum çünkü benim duygu durumumu hormonlarım aşırı etkiliyor regl olacağım zaman sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım gibi falan hissediyorum

Ya bende öyle oldum sonra sabah zorla kendim kalktım markete gittim açıldım eve geldim bir kahve sonrası işlere giriştim Ramazan’da yine başladı mislinlik bende dışarı çıkınca enerji geliyor bomboş biri oldum şu sıra

Hormon ilacı ay evet olabilir ya.

Regl olacağım zaman ben de facia oluyorum.

Hah işte tam olarak bunlar neden, niçin, nasıl olur... Beynim hiç susmuyor offff! Geçecek elbet, bu günlerde geçecek... Sen de çik bol bol yürü veya spor falan yap, hiç değilse o enerji biraz azalıyor. Ev işi falan rutinler bir süre sonra kendi kuyruğunu yutan ouroboros gibi bir şey haline getiriyor insanı.

Geçer ya inşallah. Ne kötüymüşş

Gelen öneriler o yönde evet,yürüyüş ve bol hareket şart anlaşılan. Üzerine gitmem gerek.

Benim beynim normalde susmuyor da deprem ciddi etkiledi.Odaklanmada sorun yaşıyorum artık.Kesintisiz film izleyemiyor,kitap okuyamıyorum.

Depremi yaşayan insanlar bu noktada da hep aklımda. Geçen gün depremzede bir öğrenci öğretmen sıraya temas edip sıra sallanınca hayıır hayır diyerek fırlamış koridora başını ellerinin arasına alıp.Keşke silebilsem zihninden...

Çaresizlik,kaygı bozukluğu,cevapsız sorular da cabası oldu ben de sanırım. Mevsim geçişi, ilaç da eklendi. Vaziyet bu.

İyi olalım,güzeli çağırıp geçecek diyelim n'apalım?

Başka çaremiz yok ki zaten Hepimize yuksek enerjili, neşeli günler diliyorum. 15 Mayıs'tan sonrası yaz sayılır, havalar güzelleşecek enerjimiz artar muhakkak

Bir süredir ben de böyleyim. Ne okuduğum kitabı ne diziyi tamamlayabiliyorum. Acayip bir odaklanma sorunum var. Mesela bir şey anlatıcam cümleye başlıyorum yarısında çıkıyorum Yakın zamanda diyet yapmıştım kan değerlerim düştü muhtemelen düşmediyse depresyon

Spora hız vermeyi hedefledim.Yürüyüşü de.
Aynı durumdayız ve çok can sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…