Hiçbir şey yapasım yok.

Öncelikle dışarı çıkıp hava almanıza çookk sevindim. Yeğeninizle çimlere basmak kısa da olsa enerjinizi almıştır.
Bir de eve gelince ağırlık çöküyor ruhunuz daralıyorsa evde adaçayı yakmayı denediniz mi ? Kötü enerjiyi geçiriyor bence evdeki. Ben de böyle batıl inançlıyımdır kurşun da döktürürüm mesela

Konunu yeni gördüm.. hormon ilaçları aşırı etkiliyor bana primolut ve ardna dogum kontrol hapı verdi doktor. Ruh halim tam düzelmişken resmen agzıma mıctı ilaçlar..
Femara,Duphaston,Çatlatma iğnesi mevcut.
Benim de bir miktar bi yerlerime tükürmüş olabilirler

Batıl mı bilmiyorum ama üzerlik yakıyorum ben de.

Sirkeli su ile sık sık silerim evi.Adaçayı'nı hiç yakmadım ama. İşin ilginci eşim de tuhaf. Eve geliyor direkt uyuyor. Yemek yiyor tekrar uyuyor. Noldu bilemiyorum ki

Birde sanırım şu bebek ve tedavi mevzun vardı.. yani bilinçaltında ne ne kadr etkiliyor.. bahar geldi gelecek derken kar yagıyor bi yerlerde azcık kombo olmus olabilir senin acından
Dardayım kız vallabakma gülüyom burda takılıyom ama yok yok cidden sıfır motivasyon sıfır enerji

Bende son zamanlarda aynı durumdayım,bir kk bir de duolingo dil var,sadece bunlar mutlu ediyo beni .Televizyonun fişini çektim sese bile tahammülüm kalmamış,gönlüm yok ev işine ve mutfağa
Ne zamandır var bu hal?
Sebep olarak gördüğünüz bir şey var mı?

Yalnız o değil de baya kişi varmış benden
Kulübü bi sirkeli suya yatırsak.
Herkes perişan ya,nasıl düzelicez

Dardayım kız vallabakma gülüyom burda takılıyom ama yok yok cidden sıfır motivasyon sıfır enerji
Sana şöyle söyleyeyim enerjm olsun kafam dagılsn diye burdaydım işe yaradıda.. ama cevremdeki cogu insandda var bu. Neden böyleyim diye düşünüp dertlenme ama yavastan hareketlenmeye bak.. farknda olmadan bu tedaviler insanı psikolojk olarakta etkiliyo alınan hormonlarda ekstrası bide yanii

Valla öyle yapacam bebiş.Oturup niye böyle oldum ben diye düşününce bidaha canım sıkılıyor iyice modum düşüyor

Psikolojik olarak beni bitirdi ilaçlar hissettiğim kadarıyla.Bilinçaltımdan haberim yok orda da bişeyler oluyordur

Bilmiyorum yaa. Ama gerçekten mutsuz hissediyorum. Çamaşır makinasında çamaşır bekletilir mi?
150 sf kitap bir aydır sürünüyor.Okumak falan istemiyorum artık. Nasıl düzelecek fikrim yok.
Burada düzen topikleri var bana çok iyi geldi bildirimler ile motive olmak için

Kaç gündür hastayım.boğaz ağrısından ne yemek yedim ne su içe bildim.saldım öyle hiç bi şey yapmadım.evi pislik götürüyor üstüme üstüme geliyor artık.yarına iyileşirsem temizliğe başlarım diyorum.siz de bi yerden başlayın sabah mesela hareketli şarkılar açın bir iki temizlik videoları izleyin belki motive olursunuz.hava güzelse çıkın yürüyüş yapın.

Üzerlik biliyorum o da nazarı geçirir derler. Eşinizde de aynı ağırlık varsa etrafınızda/ailenizde kurşun döken inançlı biri var mı bir deneseniz ? Eşinizle size döker. Beni baya rahatlatıyor açıkçası. Çocukluktan beri ara ara döktürüyorum valla iyi geliyor

Mecbur yoksa nereye kadar.

Kendimden soğuyacağım yoksa.

Hiç döktürmedim duydum da.
Gerçekten iyi geliyor mu ya?

Bende öyle oluyorum düşündüğümde.. o yüzden düşünmemeye calıs derim.. bide şu var mesela hicbsey yapmadan duruyorm öyle diyodm işsizlkten dolayı.. ama insallah gecici bi durum bu.. pandayla konustk bu durumu bana sey dedi. Amaan fırsat varken keyfini cıkarmalı işte kaçta uyudum kaçta uyandım bi önemi yok. Nasılsa işe girince bunu özleyeceğiz şöyle derince bi düşündüm hakikaten öyle.. şu boş zamanlarını bomboş gecirmeyi takmamaya çalış kafana nasılsa hasret kalacagız bu günlere.. uykuyu sömür, bsey yapmak istemiyosan yapma ( ama zaten bu da düzenli olarak yaptgn seyleri bosvermiişliğin gbi geçici bi durum.. insanoğlu hcbseyi herzmn aynı disiplinde yapmıyor, disipsizlinliği bile) Yazdın yalnız olmadıgınıda gördüğün için endişelerin karamsarlıgında bi nebze rahatlamıstır.. benm bile rahatladı yani okuyunca

Hiç döktürmedim duydum da.
Gerçekten iyi geliyor mu ya?
İnandığım için mi bilmiyorum ama baya ferahlatıyor içimi. Ben zaten hep döktürürdüm dediğim gibi ama eşim de bazen daraldığında ikimize birden döktürüyoruz aynı çarşaf altına girip eşim de iyi geldiğini söylüyor.
Benim babannem döker, üzerine dua da ediyor ben baya faydasını gördüm valla. Bir deneyin olmazsa ne kaybedersiniz ki

Ne zamandır var bu hal?
Sebep olarak gördüğünüz bir şey var mı?
Son yaşanan felaketin üzüntüsünü atlatamadım sanırım,deprem bölgesinde yaşamadığım ve kayıp yaşamadığım halde böyle boşvermişlik,isteksizlik üzüntüyü atamadım halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…