- 21 Şubat 2021
- 924
- 3.062
- 63
Öncelikle dışarı çıkıp hava almanıza çookk sevindim. Yeğeninizle çimlere basmak kısa da olsa enerjinizi almıştır.Artemiiiiiis bugün ailemle ilgilenmem gerekti.
Kısa bir süreliğine yeğenimle parka gittik. Onu biraz eyledim :) o oynarken de sevdiğim bir melodi açıp kamelyada oturdum.
Hatta yeğenim bi ara çimlere oturmak istedi ayakkabımızı çıkardık oturduk. Ama çok kısa bir süre.İşlerim vardı çünkü.
Özellikle çıplak ayakla oturmak iyi geldi. Doyamadım. Şu an evdeyim boş durmuyorum ona rağmen sıkılıyorum yine: (
Evde mi enerji düşüklüğü var anlamadım.
Femara,Duphaston,Çatlatma iğnesi mevcut.Konunu yeni gördüm.. hormon ilaçları aşırı etkiliyor bana primolut ve ardna dogum kontrol hapı verdi doktor. Ruh halim tam düzelmişken resmen agzıma mıctı ilaçlar..
Batıl mı bilmiyorum ama üzerlik yakıyorum ben de.Öncelikle dışarı çıkıp hava almanıza çookk sevindim. Yeğeninizle çimlere basmak kısa da olsa enerjinizi almıştır.
Bir de eve gelince ağırlık çöküyor ruhunuz daralıyorsa evde adaçayı yakmayı denediniz mi ? Kötü enerjiyi geçiriyor bence evdeki. Ben de böyle batıl inançlıyımdır kurşun da döktürürüm mesela
Dardayım kız vallaBirde sanırım şu bebek ve tedavi mevzun vardı.. yani bilinçaltında ne ne kadr etkiliyor.. bahar geldi gelecek derken kar yagıyor bi yerlerdeazcık kombo olmus olabilir senin acından
Pert ötesi :)Haha yorgunluktan pert şuan kendisi
Ne zamandır var bu hal?Bende son zamanlarda aynı durumdayım,bir kk bir de duolingo dil var,sadece bunlar mutlu ediyo beni .Televizyonun fişini çektim sese bile tahammülüm kalmamış,gönlüm yok ev işine ve mutfağa
Sana şöyle söyleyeyim enerjm olsun kafam dagılsn diye burdaydım işe yaradıda.. ama cevremdeki cogu insandda var bu. Neden böyleyim diye düşünüp dertlenme ama yavastan hareketlenmeye bak.. farknda olmadan bu tedaviler insanı psikolojk olarakta etkiliyo alınan hormonlarda ekstrası bide yaniiDardayım kız vallabakma gülüyom burda takılıyom ama yok yok cidden sıfır motivasyon sıfır enerji
Valla öyle yapacam bebiş.Oturup niye böyle oldum ben diye düşününce bidaha canım sıkılıyor iyice modum düşüyorSana şöyle söyleyeyim enerjm olsun kafam dagılsn diye burdaydım işe yaradıda.. ama cevremdeki cogu insandda var bu. Neden böyleyim diye düşünüp dertlenme ama yavastan hareketlenmeye bak.. farknda olmadan bu tedaviler insanı psikolojk olarakta etkiliyo alınan hormonlarda ekstrası bide yanii
Burada düzen topikleri var bana çok iyi geldi bildirimler ile motive olmak içinBilmiyorum yaa. Ama gerçekten mutsuz hissediyorum. Çamaşır makinasında çamaşır bekletilir mi?
150 sf kitap bir aydır sürünüyor.Okumak falan istemiyorum artık. Nasıl düzelecek fikrim yok.
İyiCanımı sıkmayan hiçbir şey yok Nurpembe
Üzerlik biliyorum o da nazarı geçirir derler. Eşinizde de aynı ağırlık varsa etrafınızda/ailenizde kurşun döken inançlı biri var mı bir deneseniz ? Eşinizle size döker. Beni baya rahatlatıyor açıkçası. Çocukluktan beri ara ara döktürüyorum valla iyi geliyorBatıl mı bilmiyorum ama üzerlik yakıyorum ben de.
Sirkeli su ile sık sık silerim evi.Adaçayı'nı hiç yakmadım ama. İşin ilginci eşim de tuhaf. Eve geliyor direkt uyuyor. Yemek yiyor tekrar uyuyor. Noldu bilemiyorum ki
Mecbur yoksa nereye kadar.Kaç gündür hastayım.boğaz ağrısından ne yemek yedim ne su içe bildim.saldım öyle hiç bi şey yapmadım.evi pislik götürüyor üstüme üstüme geliyor artık.yarına iyileşirsem temizliğe başlarım diyorum.siz de bi yerden başlayın sabah mesela hareketli şarkılar açın bir iki temizlik videoları izleyin belki motive olursunuz.hava güzelse çıkın yürüyüş yapın.
Hiç döktürmedim duydum da.Üzerlik biliyorum o da nazarı geçirir derler. Eşinizde de aynı ağırlık varsa etrafınızda/ailenizde kurşun döken inançlı biri var mı bir deneseniz ? Eşinizle size döker. Beni baya rahatlatıyor açıkçası. Çocukluktan beri ara ara döktürüyorum valla iyi geliyor
Teşekkür ederimBurada düzen topikleri var bana çok iyi geldi bildirimler ile motive olmak için
Bende öyle oluyorum düşündüğümde.. o yüzden düşünmemeye calıs derim.. bide şu var mesela hicbsey yapmadan duruyorm öyle diyodm işsizlkten dolayı.. ama insallah gecici bi durum bu.. pandayla konustk bu durumu bana sey dedi. Amaan fırsat varken keyfini cıkarmalı işte kaçta uyudum kaçta uyandım bi önemi yok. Nasılsa işe girince bunu özleyeceğizValla öyle yapacam bebiş.Oturup niye böyle oldum ben diye düşününce bidaha canım sıkılıyor iyice modum düşüyor
Psikolojik olarak beni bitirdi ilaçlar hissettiğim kadarıyla.Bilinçaltımdan haberim yok orda da bişeyler oluyordur
İdolümsün
İnandığım için mi bilmiyorum ama baya ferahlatıyor içimi. Ben zaten hep döktürürdüm dediğim gibi ama eşim de bazen daraldığında ikimize birden döktürüyoruz aynı çarşaf altına giripHiç döktürmedim duydum da.
Gerçekten iyi geliyor mu ya?
Son yaşanan felaketin üzüntüsünü atlatamadım sanırım,deprem bölgesinde yaşamadığım ve kayıp yaşamadığım halde böyle boşvermişlik,isteksizlik üzüntüyü atamadım halenNe zamandır var bu hal?
Sebep olarak gördüğünüz bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?