Ben de spor yaparken çok iyiydim kış gelince saldım baya hareketsizlik insanı içine çekiyor resmen. Yattığım yerden dizi bile izleyemiyorum son zamanlarda. Bir de kahveyi azaltmam lazım galiba bu aralar konsantre olabilmek için kahveye yüklendim ama kahve tüketimi de bir yerden sonra vücutta vitaminlerin emilimini azaltıyor. Çay kahve çok tüketiyorsaniz azaltin ama üstte bir üye de yazmış hormon ilacı etkiliyor olabilir. Ben her ay bambaşka birine dönüşüyorum mesela. Pms ayrı bir de ovulasyon dönemi de etkiler oldu. 1 ayda normal olduğum günler bir elin parmaklarını geçmemeye başladı menapoza girerken ne aksiyonlar olacak acabaSpora hız vermeyi hedefledim.Yürüyüşü de.
Aynı durumdayız ve çok can sıkıcı.
Kahveyi de çayı da çok severim.Bu üzücü oldu.Ben de spor yaparken çok iyiydim kış gelince saldım baya hareketsizlik insanı içine çekiyor resmen. Yattığım yerden dizi bile izleyemiyorum son zamanlarda. Bir de kahveyi azaltmam lazım galiba bu aralar konsantre olabilmek için kahveye yüklendim ama kahve tüketimi de bir yerden sonra vücutta vitaminlerin emilimini azaltıyor. Çay kahve çok tüketiyorsaniz azaltin ama üstte bir üye de yazmış hormon ilacı etkiliyor olabilir. Ben her ay bambaşka birine dönüşüyorum mesela. Pms ayrı bir de ovulasyon dönemi de etkiler oldu. 1 ayda normal olduğum günler bir elin parmaklarını geçmemeye başladı menapoza girerken ne aksiyonlar olacak acaba
Yattikca yarası geliyor insanın biraz zorlayarak eski tempo geri gelebilir psikolojik bence kolay şeyler yaşamiyoruz ulkeceKızlarcım iyi geceler.
Neredeyse 2 haftadır hiçbir şey yapasım yok.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.
Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.
Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.
Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
İnşallah iyi olacaksınızSizinki daha sıkıntılıymış cidden.
Benim sorunum sadece temizlik-yemek ile ilgili değil de genel. Zevk aldığım hiçbir şeyi yapmak istemiyorum, odaklanamıyorum da.
Umarım düzelir
Budaa geliir budaa geceer dayannmaaliyizz alissmaaliiiyiiizžz buda gecer arkadas bosver uzulmeeeTeşhisimiz var,tedavimiz yok mu?
Ya geçmezse?
Öyle tabi.Yattikca yarası geliyor insanın biraz zorlayarak eski tempo geri gelebilir psikolojik bence kolay şeyler yaşamiyoruz ulkece
TmmBudaa geliir budaa geceer dayannmaaliyizz alissmaaliiiyiiizžz buda gecer arkadas bosver uzulmeee
Enerji düşüklüğü canınızı sıkan birşey varmı ?Kızlarcım iyi geceler.
Mutfak,düzen, temizlik,özellikle yürüyüş,kitap saatleri günlük rutinimin olmazsa olmazları.
Gelin görün ki bulaşığı toplamak,sabah uyanınca üstümü değiştirmek,yatağımı toplamak bile külfet.Eşimle ortaklaşa hallediyoruz zaten mesele aman yemek yok değil.
Ne bir soğanı doğramak istiyorum ne bir krem sürmek.Hatta yaptığım yemekler de yanmaya başladı gönülsüz olmamdan sebep sanırım.
Kan değerlerim kontrol altında onu da belirteyim.Ki zaten fiziksel bir yorgunluk ve halsizliğin çok ötesinde bir şey bu yaşadığım.Bugün misafirimiz vardı o kadar gönülsüz hazırladım ki her şeyi. Yemeğim çiğ kaldı,tatlım pişmedi mesela.
Elimdeki kitap 1 aydır sürünüyor.Telefon çaldığında bile üfff modunda oluyorum.Boş boş yatasım var.KK,twitter,instagram şeklinde.
Uzanayım,yatayım sürekli bu moddayım.Takip ettiğim kanallara,okumalara bile hevesim yok.
Ne bu yaşadığım?
Konunu yeni gördüm.. hormon ilaçları aşırı etkiliyor bana primolut ve ardna dogum kontrol hapı verdi doktor. Ruh halim tam düzelmişken resmen agzıma mıctı ilaçlar..Sorayım ya sormaz mıyım.
Geç geldi aklıma bu ihtimal ama evet mümkün.
Cansın
Haha yorgunluktan pert şuan kendisi-Bibli eveet yürüyüş yapıldı mı içiniz birazcık açıldı mı düne göre daha iyi misiniz ? Merakla bekliyorumm
Bende son zamanlarda aynı durumdayım,bir kk bir de duolingo dil var,sadece bunlar mutlu ediyo beni .Televizyonun fişini çektim sese bile tahammülüm kalmamış,gönlüm yok ev işine ve mutfağaKızlarcım iyi geceler.
Ne bu yaşadığım?
Son felaketin etkisi üzüntüsü mahvetti hepimiziBende bire bir aynıyim sizinle. Kendimi iyi hissetmek için masaja, bakıma aldığım randevulari iptal edip duruyorum. Kitap okumak için zamanım olmadigindan şikayet ederdim. Bol bol vaktim var şuan. 20 . Sayfaya kadar okumuşum ne okuduğumu bilmiyorum Boş boş oturuyorum. Çocuk olmasa yemekte yapmayacağım . Acaba ülke olarak ağır bir depresyon mu yaşıyoruz?
Artemiiiiiis bugün ailemle ilgilenmem gerekti.-Bibli eveet yürüyüş yapıldı mı içiniz birazcık açıldı mı düne göre daha iyi misiniz ? Merakla bekliyorumm
+100000Ben hep böyleyim eşim diyor ki senin için geçmiş
Canımı sıkmayan hiçbir şey yok NurpembeEnerji düşüklüğü canınızı sıkan birşey varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?