Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı konuyu ben açtım geçmişte benim de 6 aylık bi kızım var6 aylık bebeğini var ilk çocuğum çalışıyorum hiçbir şeye yetişemiyor Muşum gibi geliyor biraz titiz biriyim evi hep temiz düzenli tutmak istiyorum eşim de görevde yükselme sınavlarına çalışıyor ne yapsam bilemedim
Bırak dağınık kalsın derler yaoyy bu kadar gerilmeyin yahu.. daha emekliycek çekmeceleri dağıtacak vs vs...
Beni en iyi anlayan sensindir herhaldeAynı konuyu ben açtım geçmişte benim de 6 aylık bi kızım var
Çok mantıklı6 aylık çocuğun pek dağınıklığı olmaz henüz.
Titizliğini bi kenara bırakıp anneliğine odaklanırsan en azından yetemiyormuş hissin azalır diye düşünüyorum.
Eşin sınavlara hazırlanıyorsa sen bebişinle ilgilen o uyuduğunda da evi toparlarsın.
Bırak dağınık kalsın derler yaRahat olmayı öğrenmem lazım
Hiç de durmuyor vallaaynen .. yoksa kendine zarar .. en rahat zamanı şimdi yattığın yerde duruyor ..
Hiç de durmuyor vallahalının bir tarafına bırakıyorum az sonra diğer tarafına gitmiş yuvarlanıyor sürekli kucak da istiyor yavrum
Valla inanın ben de merak ediyorum annem diyor ki sokakta büyüdünüz acıktığınızda uykunuz geldiğinde eve gelirdiniz ne naz ne bişey yer içer uyurdunuz diyorSunu hep merak ederim: Eski donemlerde kadinlar o kadar cocukla ama yoklukla nasil basa cikmislar da simdikiler tek cocukla basa cikamiyor?
Bu bir elestiri degil, sadece merak.
Evet öyle değil mi herşeyin Bi telafisi var bugün dağınıksa yarın temiz olur ama onunla geçen zamanın telafisi yokHep anne olarak öğle hissederiz yetmiyoruz diye,sıkıntı yapmayın bırakın dağılsın sağlıklı önemli olan strez yapmayınöpün koklayın çok çabuk büyuyorlaŕ
Çamaşırıma elletmem de şöyle Bi ortalığı topluyor sadeceBir de bebeğe kim bakıyor
Çamaşıra vs yardım etmiyor mu
Benimkine bakıcı baktı ve çocuk 1 yaşına gelinceye kadar işten gelip hiç ev işi yapmadım
Yemeği yedim bulaşığı bile tezgaha bıraktım
Çamaşırıma elletmem de şöyle Bi ortalığı topluyor sadece
Ben çok kafaya takıyordum Birgün bebek durmamış temizlik yapmamış ev kirli diye oturup ağlamıştım Beni en iyi anlayan sensindir herhalde