Hiçbir sıkıntımız yok ama çocuğumuz olmuyor. Korkuyorum olmayacak dıye.

hormon testi yaptirdiniz mi ?esiniz dr a gozuktu mu ?rahim filmi cektirdiniz mi ? yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz

Akısına bırakın bırde aybasıın bıttıgı gun yada ertesi gun ilişkiye girin ve yatın kalkmadan ben o ay hamile kaldım tabi yumurtlama donemıde cok onemlı ama Akısına bırakmak ve dusunmemek tek cozum

hormon testi yaptirdiniz mi ?esiniz dr a gozuktu mu ?rahim filmi cektirdiniz mi ? yumurtlama gunlerinizi takip ediyor musunuz
Aynılarını sorucaktım ..
Birden psikolojiniz çok önemli ..
Ben 5 sene bekledim ..
Her ay testler yapardım herşeyi kafama takardım ha bu ay nolucak ha bir dahaki ay derken Hsg çekildim 2. Ay olmayınca eşimle karar alıp tatile çıktık bir daha asla kafama takmıcam dedim tatilden döndük deli gibi temizlik yaptım ..
Gezdim tozdum ..
Asla düşünmedim hasta oldum üstüne 40 gün kanamam olunca doktora gittim hamileymişim

Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.

“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
kısırlık geçnlerde çok yaygın son yıllarda, sanırım yediğimiz hormonlu gıdalardan...hiiiç ama hiiiç üzülmeyin, çok şükür çaresi var.....

dün başka bir üyenin konusunda dikkatimi çekti yorumunuz. eski sevgilisine mesaj atan eşiyle alakalıydı. bunun gibi iki üç tane daha var. çok pardon da özellikle insanın canını yakmak için mi bu kadar çirkin bir dil kullanıyorsunuz?

ı ile i harflerinin yanlış kullanımı anlama açısından bir sıkıntı yaratmıyor ama bu yorumunuz o kadar kötü ki. yani ayıp yaptığınız. çok ayıp hem de. bence nefretinizi başka şeylere yönlendirin.

Neye yönlendireyim mesela?

Başka şeye yönlendirin demesini biliyorsanız bunu da söylemeniz gerekli. Nefret duygusu içinde olduğumu bildiğinize göre.
yooo bence hiç de gerekli değil. nefret duygunuz yazdığınız yorumlara yansımış, diğer sorunuzun bununla alakası nedir?
yani bir de yazım kurallarına takmışsınız ama siz de pek çok yerde hatalar yapmışsınız. sizin yaptığınız yorumun aynısı size yapılsa eminim ona da kızıp köpüreceksiniz :)
neyse uğraşamayacağım daha fazla.

kadın keyfinden konu açmamış ,
herkesin derdi kendine yeterken birde Türk dil kurumuyla ugraşıyorsun ,

Uğraşamayacağınız birisi için neden ilk yorumu yapma gereği hissedersiniz ki? Gerçekten komiksiniz. Köpürmek size ait ben köpürmem çok şükür

Hmmm. Mesela Türkçe büyük T ile başlar. Cümle bitimlerinde nokta kullanmamışsınız. 'Türkçe öğrenmeye başladığınızda sorununuzda son bulacaktır'yazmışsınız fakat burdaki - de - da eki ayrı yazılır. 'Sorununuz da' diye. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.

Uğraşamayacağınız birisi için neden ilk yorumu yapma gereği hissedersiniz ki? Gerçekten komiksiniz.
hanımefendi uğraşamayacağım kişi sizsiniz. yorumu ise konuyu yazan arkadaşın saçma sapan yorumunuzu okuyunca incineceğini düşünerek yazdım yani siz üstünüze alınıp önemsemeyin çok fazla kendinizi.
evet sert çıktım özür diliyorum demek yerine bık bık yapıyorsunuz hala, pes vallahi ya!

Gayet derdini iyi anlatıyor
Senin algıda seçicilik olsa gerek
Konu sahibinin konu açarken klavyenin yazı akışın dan kaynaklanıyor. Konuşurken de bu şekilde konuşmuyor
Zira siz bazı insanları eleştirmek için yazıyorsunuz derdiyle ilgi li herhangi bir tavsiyen varsa söylersiniz olur biter

E Esempegues genel tetkikleri eşin ve sen yaptırdıysan bazı şeyler psikolojik de olabiliyor . Başka bir uzman doktor a görünün rahim film i cektirdinizmi çoğu kisi bunu atlıyor saraçoglunun soğan kürünü deneyin İstanbulda iseniz Dr önerebilirim adı Mustafa acet alanında gayet başarılı bir doktor

Öncelikle şunu söylemek istiyorum
sıkıntınız olmasa hamile kalırdınız
klasık devket hastanesı doktoruna gıdıp kan verdıysenız sadece size hersey cok normal dıyeceklerdır

eşiniz de gitti mi doktora
sperm testı yaptırdı mı, varikosel için film çekildi mi
sen rahım filmi cekıldın mı
rahımıne bakıldı mı kist , miyom ,polip, perde var mı

ayrıca kromozom analizi yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…