- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Esempegues
-
Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Ben yazacaktım da çok üşendim. Sen benim duygularıma tercüman olmuşsun.Hmmm. Mesela Türkçe büyük T ile başlar. Cümle bitimlerinde nokta kullanmamışsınız. 'Türkçe öğrenmeye başladığınızda sorununuzda son bulacaktır'yazmışsınız fakat burdaki - de - da eki ayrı yazılır. 'Sorununuz da' diye. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Ben yazacaktım da çok üşendim. Sen benim duygularıma tercüman olmuşsun.
Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Hiçbir sıkıntısı olmadığı halde hamile kalamayanlara sebepsiz infertilite deniyor site biliyorum ben.Öncelikle şunu söylemek istiyorum
sıkıntınız olmasa hamile kalırdınız
klasık devket hastanesı doktoruna gıdıp kan verdıysenız sadece size hersey cok normal dıyeceklerdır
eşiniz de gitti mi doktora
sperm testı yaptırdı mı, varikosel için film çekildi mi
sen rahım filmi cekıldın mı
rahımıne bakıldı mı kist , miyom ,polip, perde var mı
ayrıca kromozom analizi yaptırdınız mı
Doktorlar rahim filmi bile çekmeden sıkıntınız yok diyebiliyorlar ya da eşten sperm testi istemedenHiçbir sıkıntısı olmadığı halde hamile kalamayanlara sebepsiz infertilite deniyor site biliyorum ben.
Konu sahibi yorumunu alıntıladığım üyeye kısmen katılıyorum ben.
Adetinizin 3. Günü testleriniz yapıldı mı? Yumurtalıklarınıza bakıldı mı? AMH,Prolaktin,Tiroid'lere bakıldı mı?
Korunmadığın 1 yılın sonunda rahim filmi çektirdiniz mi? Rahimde herhangi bir ters durum gözlendi mi?
Eşiniz sperm testi verip hızına falan bakıldı mı?morfoloji'ne bakıldı mı?
Bazende sadece stres etkili olabiliyor ama dediğimiz gibi bunların hepsini yaptırmış olması lazım. Konu sahibi gelmiyor ki bir türlü.Doktorlar rahim filmi bile çekmeden sıkıntınız yok diyebiliyorlar ya da eşten sperm testi istemeden
Bunları bizzat yaşadım
Biz de sebebi Yok diye 3 sene oluruna bıraktık
Sonra bi sitede öğrendim ki dolu sebep varmış bunu kastettim
Tup bebek denedınız mı3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
Edebıyat öğretmeni ama ınfertıl arkadaşlar var..asıl konu çok net anlaşılıyor.imla hatası yapmayan eli dili zehir saçanlar için çözümünüz ne?Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
Klavyesi öyle yazmış, çokta anlaşılmaz olmuyor ı-i harfi degisimiDerdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz??3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
Uğraşamayacağınız birisi için neden ilk yorumu yapma gereği hissedersiniz ki? Gerçekten komiksiniz. Köpürmek size aitben köpürmem çok şükür
Himmmm...eeee....sonra nolmusDerdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
Denizlide miKarahayıt da kaplıcalar var arkadaşın biri orda hamile kaldı şifalı diyolar bilmiyorum bi gidin iserseniz çok pahalı biyer de değil uygun yerler var kalınabilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?