Hiçbir sıkıntımız yok ama çocuğumuz olmuyor. Korkuyorum olmayacak dıye.

Ne kadar iticisiniz siz öyle. Bir gün, biriyle dertlesirken nasıl bir cümle kurduğunuzu dahi bilemeyecek kadar büyük bir derdiniz olduğunda anlayacaksınız konu sahibinin neden 'i' ve 'ı' harflerine dikkat etmeden yazdığını.

Ben yazacaktım da çok üşendim. Sen benim duygularıma tercüman olmuşsun.

Bu kisinin isi gucu yok milleti elestirmek. Kafayi yemis bence. Belliki mutsuz komplex dolu bir insan. Sanirim hayali hoca olmakti ama gercek hayata olamadigi icin bu sitede geziniyor hanimefendi. Muhtemelen benim konumun altinada ilgiyi kendine dogru cekmeye calistida.

Benim arkadasimda dun bana cocugu bir kac defa dusurdugunu anlatti. Tabiki bende yikildim. Cok zor bir durum. Belkide biraz yaslan alakali birsey. Cogu kadinlar 30 yas ustu cocuk yapmakla zorlaniyor. Hani oluyor ama gec oluyor. Allah dogru zamanda bebegini kucagina verir insallah

Hiçbir sıkıntısı olmadığı halde hamile kalamayanlara sebepsiz infertilite deniyor site biliyorum ben.

Konu sahibi yorumunu alıntıladığım üyeye kısmen katılıyorum ben.
Adetinizin 3. Günü testleriniz yapıldı mı? Yumurtalıklarınıza bakıldı mı? AMH,Prolaktin,Tiroid'lere bakıldı mı?
Korunmadığın 1 yılın sonunda rahim filmi çektirdiniz mi? Rahimde herhangi bir ters durum gözlendi mi?
Eşiniz sperm testi verip hızına falan bakıldı mı?morfoloji'ne bakıldı mı?

Doktorlar rahim filmi bile çekmeden sıkıntınız yok diyebiliyorlar ya da eşten sperm testi istemeden
Bunları bizzat yaşadım
Biz de sebebi Yok diye 3 sene oluruna bıraktık
Sonra bi sitede öğrendim ki dolu sebep varmış bunu kastettim

Bazende sadece stres etkili olabiliyor ama dediğimiz gibi bunların hepsini yaptırmış olması lazım. Konu sahibi gelmiyor ki bir türlü.

Edebıyat öğretmeni ama ınfertıl arkadaşlar var..asıl konu çok net anlaşılıyor.imla hatası yapmayan eli dili zehir saçanlar için çözümünüz ne?

Canım sürekli bunu düşünme sırf çocuk için beraberlik yaşıyosunuz ve kendinizi ona şartladınız böyle olmazki arkadaşımın da olmadı siz gibi sorunları da yoktu artık ilişki gününü saatini bile dr belirliyodu aşılama falan olmadı tamam ya nasip değilmii dedi bida açmıcam bu konuyu dedi 3 ay sonra gününden 15 gün sonra öğrendi o kadar beklemiyodu ki test bile yapmamış

Üzme kendini ve nasip de hayırlısı için dua et

Halamın da 23 sene olmamış hiçbi tedavi de fayda etmemiş 23 yılın sonunda da adetim kesildi artık deyip umudu kesmiş ne bilsin garibim hamile kaldığını 4. Ayda öğrwnmişler bi kış günü o soğukla 2saat yürüyeeek gelmişler eve o sevinç o şaşkınlıkdan arabaya binmek akıllarına bile gelmemiş

İnan öyle mucizeler var ki sadece hayırlısı için dua etmek gerek

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Karahayıt da kaplıcalar var arkadaşın biri orda hamile kaldı şifalı diyolar bilmiyorum bi gidin iserseniz çok pahalı biyer de değil uygun yerler var kalınabilecek

Klavyesi öyle yazmış, çokta anlaşılmaz olmuyor ı-i harfi degisimi

Asıl mevzu bu da degil

Stres de resmen dogum kontrol yontemi diyorum ben.eger buna kafayi takmaya devam ederseniz hamilelik zorlasir.belki zor ama bir sure unutun rahatlayin.eger gercekten sorun yoksa goreceksiniz hamile kalacaksiniz.

Bende de eşimde de bir problem yok sebepsiz infetlite dediler aşılama tüp bebek ne tedaviler sonra ikizlerim dogdı. Tam daha çocuk olmaz derken kızım oldu şimdi korkumdan kordonlarını baglattım. Bu arada bir arkadaş 7 yıl beklemiş olmadı tedavi gördü bir kızı oldu 4yaşında şimdi 10aylık kızı var ve 10 haftalık yine hamile. Tüm sorun aklında eşinle mutlu ol , çocuk fikrini saplantı halinden çıkar oluyor.

3 yıl korunmayıp hamıle kalmadıysanız kendınızı yıpratmayın iyi bir tüp bebek merkezine gidin.altta yatan başka nedenler vardır belki..sperm DNA hasarı..eslerde kromozom testlerınde çıkabilen beklenmedık engeller... Belkı pıhtılaşma...maddi imkân varda İstanbul ankara İzmirde nerede isterseniz bir merkez onerebılırım.tüp bebek annesıyım

Himmmm...eeee....sonra nolmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…