Hiçbir sıkıntımız yok ama çocuğumuz olmuyor. Korkuyorum olmayacak dıye.

Takmayın kafanıza ilginizi başla şeylere Dağıtın ya da psikolojik tedavi olun.

Kadının burada içi yanıyor gelmişsiniz ahkam kesiyorsunuz.
Şaka mısınız?
Madem gözünüzü çok ordu okumayı verin mesela.
Beğenenlerin de kafasını anlamak mümkün değil...

Ben derdımı anlatıyorum siz Türkçeme takılmışsınız. Sızın burada işiniz nedir acaba. Yaptığınız ayıp. İnsanın derdını paylaşmaktanda soğuttunuz sağolun.

Evet herşey yapıldı. Eşimde yaptırdı. Özele gittim ben. Sıkıntımız yok ama olmuyor.

Yapıldı herşey. Rahim filmi de çekildi. Aşılama yaptırdım bir defa olmadı.
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum bende 2010 yılında evlendim 2014 yılında hamile kaldım çok tedavi gördüm sebepsiz infertilite diye geçiyor bizim durum baktım olmuyor asilama yaptirrmdan tüp bebek ile hamile kaldım oğlum oldu sonra dondurulmuş embriyo ile kızım oldu sasirtan kısım kafa rahat artık 2 çocuk bize yeter Allah isteyene versin erken kendi gelen bir oğlum oldu biraz kafanı dagit çok zor biliyorum ama dene olmadı tüp bebek yaptırın boşuna yipranmayin Allahım yar ve yardımcınız olsun ben çok iyi bilirim başkası hamile kalınca çok ağlardim hatta biri istemeden korunurken oldu deyince çok sinir olurdum inanın sizinle bir çok insan aynı sorunu yaşıyor dilerim tez vakitte sağlıklı bir bebginibe olur hatta 2 tane olsun bunları gülerek animsayin...

Kendini bu kadar üzme. Bak gör enşnde sonunda olacak. Şu yaşıma geldim bebeğimolmayan 1-2 çift ancak gördüm ki o da tıbben kesin olmaz denilen vakalarmış. (Erkekte olan bir sendrom) yumurtan varsa eşinin spermi varsa neden olmasın. Sadeceee vakti var. Bnm ilknoğlum 5. Yılımuzda doğdu, şindi 4 çocuğum var:))

İnşallah. Çok teşekkür ederim sağolun hepiniz.

Süpersiniz bu üye aynı pozitif enerji sömüren cinsten ...
Nerede laf sokan bir yorum var hemennnn beğenir altında mery50 ..
Özellikle millet bir konu açacak birisi agır konuşup bir laf söyleyecek diyeee nöbet tutan cinsten.
Bazende böyle ağır konuşarak konunun saçma sapan yerlerini görselini dilbilgisi gibi en uçta yerlerini çeker kendince yorumladım zanneder

Selam kizlar.bu sperm dna testi fiyatini bilen varmi aranizda.10 senelik evliyim,2 tup birde asilama denedim,olmuyor.cojmu pahali bu test?en iyi nerde yapiylir?istanbulda tafsiye etdiyiniz var mi?cevap icin cok tesekkurler

Ben de 3 sene bekledim. Artık takmamaya başladım. Kendimi başka şeylere verdim. Örgü ördüm misal.. Eşimle ilişkilerim çocuk için olmamaya başladı.. Kendime bakım yaptım .. Aklımda fikrimde çocuk yoktu. Bi baktım hamileyim. Şimdi 5 aylık kızım var cok şükür. Ha bide o ilişkide kalkmaya üşendim duş için. Uyuya kalmışım. Onun da etkisi vardır belki de.

Ayyyy yine geldiler.

Kusur bulmaya mı geldiniz, sizi ilgilendirir mi arkadaşın türkçeyi nasıl kullanması gerektiği, hele de akilli telefonların olduğu bu dönemde? Hadi ilgilendirdi arkadaşta yazım kusuru varsa sizde de üslup kusuru var. Biraz daha yapıcı yorumlar yapmayı öğrenince yazın o zaman siz de.

Bi kere tiramisu değil tramisu falan diyomuşum hahahahhaha şaka yapıyorum tabi ki bu zincirleme atışmaları severim arkadaş hatalı pas verdi siz de golü attınız yapacak bir şey yok

Çevreden bin tane yorum duymuşsunuzdur. Çok takınca olmuyor, bu kesin. Doktorlar çok takmak da iyi değil, yok saymak da demişti. Kesin bir hobi edinin. Ben kuş yetiştirmeye başlayıp kendimi kuşlarla aşırı meşgul edince hamile kalmışım mesela.

Selam kizlar.bu sperm dna testi fiyatini bilen varmi aranizda.10 senelik evliyim,2 tup birde asilama denedim,olmuyor.cojmu pahali bu test?en iyi nerde yapiylir?istanbulda tafsiye etdiyiniz var mi?cevap icin cok tesekkurler
Ben bugün yaptırdım pıhtılaşma ve genetik bakılacsk tıp Fakültesinde ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…