- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
- Konu Sahibi Esempegues
-
Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Uffff bu ne ya tdk mı burası ben yazdığından çok iyi şekilde anladım sizin algılamanızda problem var he bu arada öğretmenim dil kurallarınada dikkat ederim ama insanların derdi başından aşkın bu kadar ufak şeylere takılmak ne biliyim bir psikoloğa gitmenizde fayda varr üzüldüm halinize ayyy şimdii noktalama işaretlerimede laf edersinizz sizzzzzDerdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
“HIc bot sıkıntı” zaten facia hiç bahsetmeyeyim... hayır yani başlıkta bile hata var. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Hmmm. Mesela Türkçe büyük T ile başlar. Cümle bitimlerinde nokta kullanmamışsınız. 'Türkçe öğrenmeye başladığınızda sorununuzda son bulacaktır'yazmışsınız fakat burdaki - de - da eki ayrı yazılır. 'Sorununuz da' diye. Biraz özen gösterirseniz sevinirim.
Ay şüpheye düşürdün beniBi kere tiramisu değil tramisu falan diyomuşum hahahahhaha şaka yapıyorum tabi ki bu zincirleme atışmaları severimarkadaş hatalı pas verdi siz de golü attınız yapacak bir şey yok
Oncelikle moralinizi yuksek tutmaya calisin hormonlari cok etkiliyor.vr birde yumurtlama tarihinizden 2 gun once iliskiye baslamak hamileligi kolaylastiriyormus.Allah gönlunuze gore verir insalah.olacagi varsa olacaktir zaten ama sabirli ve güclü olmalisiniz...3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
İçi yanan, derdini paylaşan bir insana yorumunuz bu mu gerçekten ?Derdinizi anlatamamanıza şaşırmadım zira türkçe yazamıyorsunuz. i ile ı harfi arasında okunuşlarda farklılık var. Sonra türkçede sasırmak diye bir söz yok onun yerine şaşırmak diye bir söz var. Belki kelimeleri düzgün yazamadığınız için kendinizi anlatamıyorsunuzdur. Türkçe öğrenmeye başladığınızda bu sorununuzda son bulacaktır.
3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
3 yıllık evlıyım hamıle kalamıyorum Hiç bırımızde sıkıntı olmadığı halde olmuyor. Çok bunaldım aglamaktan yoruldum yıprandım. Konusamıyorum anlatamıyorum derdımi kimseye. Ne yapacağımı sasırdım.
Inşallah canım inşallah. Bu çok zor bir durum. Insan yapamıyor düşünmeden. Olmayacak korkusu sardı artık beni. Bunun tarifi yok.Aynı durumdayım canım benim 5 yıl oldu..
Ilk 3 yıl herşey normal dediler..
Sonra eşim ameliyat oldu artık olur dediler yine olmadı. Beni incelemeye aldılar sorunu buldular ameliyat oldum eylül de..
Şuan herşey normal ama yine olmuyor ...
Insan ister istemez düşünüyor bu hep böyle mi gidecek ömür boyu evlatsiz mı yaşayacağım.. uyku girmiyor gözüme..
Benden sonra evlenenler 2.ci ye hamile ...
O kadar zor bir sınav ki allah yardımcımız olsun..
1 negatif tüp bebek deneyimim var ..
2 ci hazıran da düşünüyoruz nasipse transfer için bekliyoruz...
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Eşiniz ve kendiniz Omega 3 ve folik asit kullanın birde bu psikolojiden çıkın hayirlisini isteyinInşallah canım inşallah. Bu çok zor bir durum. Insan yapamıyor düşünmeden. Olmayacak korkusu sardı artık beni. Bunun tarifi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?