Hiçbir temas yok, yine dertlerim

Oha kızım senle kafa buluyor bir de. Ay iyice itici oldu. Artık boşan nolur ya
Bide sen bu adama artık sarılmak isteme yani baksana. Çok şeysen mastürbasyon yap bu nedir ya. Bunla sevişsen ne olacak sevişmesen ne olacak
Biraz samimi davranıyordu diye sarılmak istedim sadece bu kadarı da zulüm

kicimla mi cevap veriyorum diyor😤😤😤😤
bir kac paylasimina rast geldim ve sunu gördümki sennhep yapici evliliği kurtarmaya calisan bunun icin didinen kendini parcalayan bir kadinsin. öyleki kadını en değerli varliklarindan biri olan gururundan bile bu yolda taviz verebiliyorsun
fakat karsindaki kisi bunu anlamiyor belkide işine gelmiyor.
her ne ise artik.
sana tavsiyem bu evlilik oyununu daha fazla uzatma. sen elinden geleni yaptin. vicdanin rahat olmali. geriye dönüp baktiginda asla aceban olmayacak. hatta neden bu kadar uzatip kendimi hırpaladim perisan ettim diye kendine kizacaksin.
emin ol karsina cok daha iyileri cikacaktir.
ne dinen ne ahlaken ne örfen senin orada durman icin bir mecburiyet yok bosanmak hakkındır
uzatma daha fazla bitir gitsin artık.

kicimla mi cevap veriyorum diyor😤😤😤😤
bir kac paylasimina rast geldim ve sunu gördümki sennhep yapici evliliği kurtarmaya calisan bunun icin didinen kendini parcalayan bir kadinsin. öyleki kadını en değerli varliklarindan biri olan gururundan bile bu yolda taviz verebiliyorsun
fakat karsindaki kisi bunu anlamiyor belkide işine gelmiyor.
her ne ise artik.
sana tavsiyem bu evlilik oyununu daha fazla uzatma. sen elinden geleni yaptin. vicdanin rahat olmali. geriye dönüp baktiginda asla aceban olmayacak. hatta neden bu kadar uzatip kendimi hırpaladim perisan ettim diye kendine kizacaksin.
emin ol karsina cok daha iyileri cikacaktir.
ne dinen ne ahlaken ne örfen senin orada durman icin bir mecburiyet yok bosanmak hakkındır
uzatma daha fazla bitir gitsin artık.
Yazını kopyaladım merhamet ettiğim bakıp haklıyım demek için. Çok doğru sinir küpü oldum

Selam bayanlar daha önceki isyanlarımı bilenler bilir. Uzun zamandır eşime ses çıkarmıyorum ben yaklaşmıyorum sarılmıyorum ve aramızda hiçbir temas yok el bile tutma yok. Anlamıyorum hani sorunu olur cinsellik istemez ama nasıl hiçbir temas etmez bir erkek aklım almıyor 💆🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun canım. Bu olaylar gün geçtikçe artmaya başlıyor ve dile gelmeye başlıyor. Sen yapabileceğini yapmışsın, artık akıllanmak ona kalmış. Ancak ona uyarıcı sözler söyleyip aklını başına aldırmayı denedin mi . Mesela illaki bir başkasını mı bulayım der gibi. Benim ki de can der gibi. Tekrardan geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. Bu olaylar gün geçtikçe artmaya başlıyor ve dile gelmeye başlıyor. Sen yapabileceğini yapmışsın, artık akıllanmak ona kalmış. Ancak ona uyarıcı sözler söyleyip aklını başına aldırmayı denedin mi . Mesela illaki bir başkasını mı bulayım der gibi. Benim ki de can der gibi. Tekrardan geçmiş olsun
Söylüyorum canım düzelmezsen boşanacağım diyorum sen bilirsin diyor manevi tazminat davası açacam diyorum o zaman korkuyor 🤷🏻‍♀️

Aynen canım herkes çok haklı zaten gelecek görmüyorum artık dua ediyorum Allah bana o iradeyi versin korkularımı gidersin karar verdirsin diye
Sen onun annesi degilsin. Bu bir rahatsızlık olabilir. Sen yeterince ona destek olmuşsun. Ama eşin bunu reddetmiş. Onun bakıcısı degilsin. Seni bu konuda kullanıyor. Bu adam için hayatını mahfetmeye degermi bir düşün. Rahatına alışmış gevşek bencil bir adama ömrünümü harcayacaksın.
Boşan ve hatayını yaşa. Karsına senin kıymetini bilen deger veren ruhuna dokunan biri çıkar buna eminim.

Izin konusmasi bile yapmamis ki... dun bana yarina al dedi ve ben dedim ki amirinle gorus kesin izin alabilirsen alicam randevuyu dedim. Tamam al dedi. Bugun doktor diyince ilk defa duymus gibi konustu ya. Inanamiyorum buna. Dun biz bunu konusmamisiz gibi. Şaka olmali bu. Ya da kabus
Canim biz senle konusmustuk di mi hallolmustu sanki baya sorunlar ya noldu gene bakim okuyayim

Sen onun annesi degilsin. Bu bir rahatsızlık olabilir. Sen yeterince ona destek olmuşsun. Ama eşin bunu reddetmiş. Onun bakıcısı degilsin. Seni bu konuda kullanıyor. Bu adam için hayatını mahfetmeye degermi bir düşün. Rahatına alışmış gevşek bencil bir adama ömrünümü harcayacaksın.
Boşan ve hatayını yaşa. Karsına senin kıymetini bilen deger veren ruhuna dokunan biri çıkar buna eminim.
Bu forumda bir bayan şöyle yazmıştı. Sağlıklı bir erkekle Birgün geçir o eve asla dönmezsin diye. Onu yazıyı hatırlıyorum hep. Ramazan’ın geçmesini bekliyorum canım bayramda ailemle konuşacağım karara bağlayacağım artık hayırlısı inşallah.🤲

Ben eski tarih yaziya denk gelmisim o zamandan sonra konustuk senle heralde B butterfly2585

Elifffcikkk Elifffcikkk nasilsin ne yaptin dun aklima gelmistin yaxmaya vaktim olmadi sinra unuttum

Ben gelişmeleri yazacağım canım o kadar çok dert yandım ki bu forumda. İnsan anlattıkça rahatlıyor. Ramazan’ın geçmesini bekliyorum. Bayramda ailemle büyüklerimle konuşup karara bağlayacağım artık hayırlısı🌷

Bu forumda bir bayan şöyle yazmıştı. Sağlıklı bir erkekle Birgün geçir o eve asla dönmezsin diye. Onu yazıyı hatırlıyorum hep. Ramazan’ın geçmesini bekliyorum canım bayramda ailemle konuşacağım karara bağlayacağım artık hayırlısı inşallah.🤲

Çok güzel demişler. Gerçekten üstüne söyleyecek söz yok

Ben gelişmeleri yazacağım canım o kadar çok dert yandım ki bu forumda. İnsan anlattıkça rahatlıyor. Ramazan’ın geçmesini bekliyorum. Bayramda ailemle büyüklerimle konuşup karara bağlayacağım artık hayırlısı🌷

Canimsin biliyorsun değil mi? Seni hiç görmedim ama çok dert paylaştık burda. Çok benimsedim seni. Mutlu olmanı çok isterim. Hakkında hayırlısı olsun ❤

Back
X