Hiçbir temas yok, yine dertlerim

Bazen de kardeş diyordu bana. Yaptıkları piskolojik şiddetti artık. Sanki evde felçli bir hasta var da ona bakıyordum gibi hissediyordum. Dışarı çıkınca hiç konuşmadan eve geri gelirdik çok sıkılır bunalırdım. Yani arkadaş gibi bile değildik
Bosan kurtul bu ne ya cekmeyemi geldin bunu sen patronunun mu bu
Yazı günah ya

Bazen de kardeş diyordu bana. Yaptıkları piskolojik şiddetti artık. Sanki evde felçli bir hasta var da ona bakıyordum gibi hissediyordum. Dışarı çıkınca hiç konuşmadan eve geri gelirdik çok sıkılır bunalırdım. Yani arkadaş gibi bile değildik

ne kardesi yaa, bizim ara biraz uzasin askerlik arkadasimiyiz derdim bu ne.
bunlari hak etmiyorsun, kimse etmez. sevilmek kadar güzel bir duygu yok. hatta seksime dahi laf söyletmem yapmayinca mutsuz gergin bir insan olurum. ya cok sinirlendim seni böyle yormasina

bir de cinsellik tamam hersey degil ama ben canum isteyince yapamadiysam cok sinirli oluyorum. yani dünyayi yakacak kivama geliyorum. esimi acayip tersliyorum hatta yani insanin ihtiyaci var yine de, kötü bir durum
Bnm demek istediğim hani cinselliğe gelene kadar zaten adam tam bir öküz nerreden baksan adamın gideri yok onu denk istedim evliliği sürdürecek hiç bir sevgi duygusu yok adamda

Bnm demek istediğim hani cinselliğe gelene kadar zaten adam tam bir öküz nerreden baksan adamın gideri yok onu denk istedim evliliği sürdürecek hiç bir sevgi duygusu yok adamda

tabiki o kesin zaten, ay birak ya insan insana bunu yapmaz, söz konusu esin bir de, niye es diye aldin o zaman ziyan adam

Allah’a havale ettim. Tazminat davamı açtım. Hakkımı alayım haklı olduğumu kanıtlayayım da ne hali varsa görsün

Yolunuza bakın.
Asla bundan daha mutsuz olmazsınız. Sarılsın diye yalvarmak nedir yaa.Yüreği cayır cayır sizin için yanan biri çıksın karşınıza inşallah. Tüm yaralarınızı sarsın dilerim.

Boşanda kurtul canim bu adam sana dünyayi zehir etti kadir kiymet bilmez sevgi zaten hic yok sanada yazik uzun zamandan beri takip ediyorum senin yapmadigin kalmadi bu yuvayi kurtarmak icin elinden gelenin fazlasini yaptin yine esinin gözünde sen kötü oldun
vicdanen cok rahat olmalisin sabrina masallah yine iyi dayandin bu erkek musfettesine, yolun acik olsun canim bosan bi ev tut kendi yaginda kavrul baba ocagida bu saatten sonra yaramaz
senin icin dua edecegim canim rabbim karsina kiymet bilen birini cikarsin yasin daha cok genc hakkinda hayirlisi insallah

Boşanda kurtul canim bu adam sana dünyayi zehir etti kadir kiymet bilmez sevgi zaten hic yok sanada yazik uzun zamandan beri takip ediyorum senin yapmadigin kalmadi bu yuvayi kurtarmak icin elinden gelenin fazlasini yaptin yine esinin gözünde sen kötü oldun
vicdanen cok rahat olmalisin sabrina masallah yine iyi dayandin bu erkek musfettesine, yolun acik olsun canim bosan bi ev tut kendi yaginda kavrul baba ocagida bu saatten sonra yaramaz
senin icin dua edecegim canim rabbim karsina kiymet bilen birini cikarsin yasin daha cok genc hakkinda hayirlisi insallah
Aynen canım öyle yapacağım ev tutarım. Rabbim bana yapılanları yanlarına bırakmaz

Bide kalktin adama ayrilmayalim dedinnn

yok tatlim esim cabali güzelligi sevmiyor, yani dogal halimi seksi bulur, makyaj bile yapmami istemiyor, ben kaslarimi bile almam, alma der, gecelik türü seylerden de hoslanmaz. giysem bile cikar der. yani karakterden karaktere degisir böyle seyler.
seven erkekler varsa da birsey diyemem herkesin kendi zevki, ben ama istek varsa bäyle seylere bakmaz demek istedim.Ama bazi erkekler bunlara bagli demek
O konuda da haklısın canım istek olunca teferruata tabi gerek kalmıyor.

Back
X